Επίσκεψη του Γενικού Λυκείου του Μαρτυρικού Διστόμου στο Άργος Ορεστικό

Τον Δήμο Άργους Ορεστικού επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του Γενικού Λυκείου Διστόμου, στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργίας Δικτύου Σχολείων Μαρτυρικών Πόλεων.

Οι εικοσιπέντε μαθητές και οι δύο καθηγήτριες του σχολείου του Διστόμου συναντήθηκαν με καθηγητές και μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού που κατάγονται από τα Μαρτυρικά χωριά του Δήμου, και μαζί επισκέφτηκαν το Παλαιό Κωσταράζι, την έκθεση για τα Μαρτυρικά χωριά στο κτίριο του ράλι, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους Ορεστικού.

Το σχολείο του Διστόμου καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πάνος Κεπαπτσόγλου, ενώ την ξενάγηση ανέλαβε το μέλος της Επιτροπής Μαρτυρικών Χωριών του Δήμου μας, Μαρία Παπαϊωάννου. Στις επισκέψεις συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Εμμανουήλ και Τριαντάφυλλος Τσιόλας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μαρτυρικών Χωριών, Στέργιος Φιλιάδης, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου, Λευτέρης Βολογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ενώ κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα να μη γίνει η μνήμη, λήθη. Κάτι που αποτελεί υποχρέωση όλων μας.

May be an image of 10 peopleMay be an image of 14 people and crowdMay be an image of 9 people, crowd and text