Η Μαρία Νάτσιου οργάνωσε δράση προσφοράς 150 γευμάτων σε άστεγους

Δικαιώματα, Αλληλεγγύη, Ανθρωπισμός. Τρεις αλληλένδετες έννοιες στις οποίες βασίζονται οι σύγχρονες κοινωνίες για να δημιουργήσουν κοινότητες με αποδοχή και συνοχή.

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νάτσιου οργάνωσε συμβολική δράση προσφοράς 150 γευμάτων σε άστεγους συμπολίτες μας, με τη συμμετοχή των εθελοντών του Humanity, στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών HELPHELLAS. Παρασκευάστηκαν με αγάπη και φροντίδα 150 γεύματα και μοιράστηκαν σε άστεγους συνανθρώπους μας με τη μέριμνα και παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, Κατερίνας Γκαγκάκη.

Στη συμβολική αυτή δράση αλληλεγγύης συμμετείχε η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, καθώς και η επικεφαλής της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού, Θεοπίστη Κρυσταλλίδου. Την Γραμματέα συνόδευαν ο Αναπληρωτής της Γραμματείας Βασίλης Gutmacher, ο Περιφερειακός Συντονιστής Ηρακλης Μαρκουίζος, ο Αναστάσιος Γεωργίου και η Ελένη Μπούκη.

Ήταν μια ωραία εμπειρία αλληλεγγύης, προσφοράς κι ελπίδας. Κανείς δεν είναι μόνος του.

Δείτε το video: