Αυτογκόλ απ’ την ορκωμοσία – Αντιδήμαρχος απειλούσε και έβριζε δημοσιογράφο

Δεν πίστευαν στα μάτια και τ’ αυτιά τους όσοι άκουγαν και έβλεπαν την αισχρή συμπεριφορά αντιδημάρχου στην τελετή ορκομωσίας της νέας δημοτικής αρχής στην Καστοριά σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

«Φύγε από δω μη σε…» ήταν τα λόγια του αντιδημάρχου σε συνάδελφο φωτορεπόρτερ – δημοσιογράφο τοπικής ιστοσελίδας όταν αυτός βρέθηκε μπροστά του…

Τα λόγια βέβαια και τα σχόλια περιττεύουν. Η νέα δημοτική αρχή στιγματίζεται για ακόμη μία φορά από αισχρές, αλαζονικές και ακραίες συμπεριφορές με τις οποίες οι εκπρόσωποι της, φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν τα ήθη ενοίκων του Σκαπέρδειου που θα βρίσκουμε μπροστά μας για την επόμενη 5αετία!

Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος βέβαια θα πει κάποιος, τις συγκεκριμένες απαράδεκτες συμπεριφορές, τις έχει ως κανόνα στην…καριέρα του.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι όσο τον συγκαλύπτουν, τόσο οι συνάδελφοι του όσο μάλιστα και ο ίδιος ο δήμαρχος -σε βαθμό που να κυκλοφορούν από την ίδια την ομάδα τους διάφορα σενάρια για το πως το καταφέρνει και «κρατά» ακόμη και τον ίδιο τον δήμαρχο σε…αφωνία ακόμη και όταν δημιουργούνται από τον ίδιο διάφορες έκρυθμες καταστάσεις και «ανωμαλίες» στην πολιτική αλλά και κοινωνική ζωή του τόπου- όσοι λοιπόν τον συγκαλύπτουν καταντούν και «συνένοχοι» αυτόματα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν θα πλήξουμε τα επόμενα 5 χρόνια.

Άντε και καλή θητεία…με τους καλύτερους οιωνούς…

oladeka