18 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι επιλογές σου για την κινηματογραφική σου Τετάρτη!

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα» (2020) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης Περιπέτεια – Στις αρχές του 20ου αιώνα η νεοσύστατη, ανεξάρτητη, υπηρεσία πληροφορίων, The KingsMan, αναλαμβάνει να σταματήσει μια παγκόσμια συμμορία που υφαίνει έναν πόλεμο προκειμένου να κερδοσκοπίσει και για να αφανίσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Ένας στρατός από τους χειρότερους τυράννους και ικανότερους εγκληματίες όλων των εποχών συγκεντρώνεται για να εξολοθρεύσει εκατομμύρια.
Τότε, ένας άνθρωπος πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στο χρόνο για να τους σταματήσει.

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μάθιου Γκουντ, Τζέμα Αρτερτον, Στάνλεϊ Τούτσι, Τσαρλς Ντανς, Ντάνιελ Μπρουλ, Τζιμόν Χούνσου

*Star, Τετάρτη 27/12 στις 21:00

«Η Κόμισσα της Κέρκυρας» (1971) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο επιχειρηματίας Σωτήρης Καρέλης (Αλέκος Αλεξανδράκης) παρουσιάζεται στην Αντζολίνα (Ρένα Βλαχοπούλου), δύο φορές χήρα και δασκάλα πιάνου, ως φίλος του μνηστήρα της, που ζει στην Ιταλία, με σκοπό να την πείσει να του πουλήσει το αρχοντικό της για να φτιάξει στη θέση του ένα ξενοδοχείο.

Ταυτόχρονα στην Κέρκυρα φτάνει ένα μουσικό γκρουπ, που το έχει εγκαταλείψει η τραγουδίστρια του Αλίντα Ρίτσι.

Η Αντζολίνα πείθεται, όχι μόνο να τους φιλοξενήσει σπίτι της, αλλά και να αντικαταστήσει την τραγουδίστρια. Η συνέχεια, όμως, είναι γεμάτη μπερδέματα διότι στο νησί έρχεται η αρχική τραγουδίστρια του γκρουπ με τον αρραβωνιαστικό της, και όλοι αρχίζουν να ψάχνονται για τις πραγματικές τους ταυτότητες.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόνικα Γαληνέα, Νίκη Λινάρδου, Μάκης Δεμίρης, Βαγγέλης Πλοιός, Μπάμπης Ανθόπουλος, Μανώλης Δεστούνης

*Ant1, Τετάρτη 27/12 στις 21:00

«The Impossible» (2012) σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Δράμα – Η Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους ανήλικα παιδιά, φτάνουν στην Ταϊλάνδη για να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές, αναζητώντας λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στον τροπικό παράδεισο με τις εξωτικές παραλίες. Την ημέρα της 26ης Δεκεμβρίου και ενώ η οικογένεια απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό ακριβώς δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ένας τρομακτικός θόρυβος αναδύεται από τα έγκατα της γης και διαταράσσει την ηρεμία τους. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας γιγαντιαίος υδάτινος τοίχος θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, θα χωρίσει τα μέλη της οικογένειας δημιουργώντας έναν Γολγοθά για χιλιάδες ανυποψίαστων ανθρώπων!

Παίζουν: Ναόμι Γουάτς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τομ Χόλαντ, Τζέραλντιν Τσάπλιν.

*Skai, Τετάρτη 27/12 στις 21:00

«Ο Φάρος της Αγάπης» (2021) σκηνοθεσία Κρίστεν Χάνσεν

Ρομαντική – Η Κριστίνα Αντόνι, μια ενθουσιώδης ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος παιχνιδιών, ζει μια ευτυχισμένη, απλή ζωή στο Ναντάκετ. Αν και το κατάστημα δεν πηγαίνει καλά, η Κριστίνα αρνείται να το εγκαταλείψει αφού το άνοιξε η μακαρίτισσα μητέρα της πριν από πολλά χρόνια.

Όμως οι αλλαγές κατακλύζουν όλη την πόλη με τη μορφή του Νεοϋορκέζου εργολάβου και εργασιομανή Άντι Μπίτλεσμαν και της μικρής του κόρης, Γουίνκ, που επισκέπτονται το Ναντάκετ.

Η Κριστίνα και ο Άντι νιώθουν μια μαγνητική έλξη και αρχίζουν να περνούν χρόνο μαζί στις διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ναντάκετ.

Ο ένας βοηθάει τον άλλον να δει τη ζωή από μια νέα οπτική γωνία. Στο τέλος, η Κριστίνα λαμβάνει το σημάδι που χρειάζεται για να αφήσει το παρελθόν και να προχωρήσει, βρίσκοντας ένα νέο μαγαζί για να μετακομίσει, αφού ο Άντι και η Γουίνκ τη βοηθούν να καταλάβει ότι σημασία δεν έχουν τα υλικά αντικείμενα, αλλά οι αναμνήσεις που μοιραζόμαστε με τους άλλους.

Παίζουν: Σάρα Πάουερ, Τρέβορ Ντόνοβαν, Πέιτον Λεπίνσκι, Ντάνιελ Μπέικον, Μπρους Ντόνσον, Φιόνα Φροομ, Σοφία Τζόνσον

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 27/12 στις 21:15

«Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» (2014) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Δραματική Μυστηρίου – Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ), δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ) έχει εξαφανιστεί.

Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει.

Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι, Κιμ Ντίκενς, Λίζα Μπέινς, Έμιλι Ραταγκοφσκι, Κάσι Γουίλσον, Τζέιμι Μακσέιν

*Open, Τετάρτη 27/12 στις 22:30

«Τα Χαλάσαμε» (2006) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Δραματική, κωμωδία, ρομαντική – Η Μπρουκ (Τζένιφερ Άνιστον) και ο Χάρι (Βινς Βον) γνωρίστηκαν σε ένα αγώνα μπέιζμπολ και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο. Εκείνος είναι ταξιδιωτικός πράκτορας στο Σικάγο και εκείνη εργάζεται για μία έμπορο έργων τέχνης.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης και συμβίωσης όμως τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τους επηρεάζουν έντονα.
Ο Γκάρι, κλασικός άντρας, είναι ανώριμος, λατρεύει να βλέπει αθλητικά στην τηλεόραση, να παίζει playstation και φυσικά απεχθάνεται τις δουλειές του σπιτιού.

Η Μπρουκ είναι μία γυναίκα πρόθυμη να περάσει ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας το τέλειο γεύμα, έχει ανάγκη την προσοχή, κατανόηση και υποστήριξη του συντρόφου της, δε δέχεται κακή κουβέντα για τους συγγενείς της κι έχει στόχο να δει το δεσμό της να μονιμοποιείται επισήμως.

Τι θα συμβεί όμως όταν ο καβγάς με ασήμαντη αφορμή καταλήγει σε χωρισμό;

Το πείσμα, ο εγωισμός και οι καταστροφικές συμβουλές των τρίτων μπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ κανείς από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το σπίτι που αγόρασαν από κοινού.

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Βινς Βον, Κόουλ Χάουζερ, Τζον Φαβρό, Τζον Μίχαελ χιγκινς, Τζέισον Μπετμαν, Τζάστιν Λόγκ, Τζοϋ Λόρεν Άνταμς.

*Alpha, Τετάρτη 27/12 στις 22:45

«Πεθαίνω για σένα» (2009) σκηνοθεσία Νίκος Καραπαναγιώτης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Πως μια κλασική Ελληνική οικογένεια, με τα κλασικά προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ των μελών της, αναστατώνεται όταν ανακατευτεί ο έρωτας και θα τους οδηγήσει σε ένα ερωτικό τρίγωνο…ίσως και τετράγωνο…

Η Ζωή, η μητέρα είναι πρώην χορεύτρια, που διδάσκει ταγκό σε σχολή χορού.
Ο Λουκάς ο πατέρας, είναι τροχονόμος, γράφει στίχους και βρίσκει την “μούσα” του στον εραστή της γυναίκας του!
Ο Νεκτάριος, ο έφηβος γιος τους ψάχνει να βρει την ερωτική του ταυτότητα.

Τέλος η κουφή γιαγιά, που ερμηνεύει η Μάρθα Καραγιάννη, περνάει το χρόνο της αγκαλιά με το κινητό της και παρότι κουφή, είναι η μόνη που ακούει τα “αστραπόβροντα” της ερωτικής θύελλας.

Όλοι μπλέκονται στο κυκλοφοριακό χάος της Αθήνας, σε έναν κυκεώνα δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους.
Το κομφούζιο κορυφώνεται μ’ έναν απροσδόκητο θάνατο. Ή μήπως φόνο;

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Φάνης Μουρατίδης, Σήφης Πολυζωίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Νεκτάριος Λουκιανός, Μάρθα Καραγιάννη

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 27/12 στις 22:45

«Η Πέτρα του Σκανδάλου » (2005) σκηνοθεσία Τόμας Μπεζούσα

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια Στόουν θα είναι έξω από τα καθιερωμένα τους αφού ο μεγάλος και παραχαϊδεμένος γιος (Λιουκ Γουίλσον) φέρνει μαζί την κοπέλα του (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για να τη γνωρίσει στους γονείς του (Ντάιαν Κίτον, Γκρεγκ Νέλσον), τους αδελφούς και τις αδελφές του (Κλερ Ντεινς, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Ντερμοντ Μαρλρόνει, Τάιρον Τζιορντανο)

Οι μποέμ και ιδιαίτερα εκλεκτικοί Στόουν καλωσορίζουν την φιλόδοξη νεοϋορκέζα καριερίστα καλεσμένη τους με ένα μείγμα μπερδεμένων, έκπληκτων κι αρνητικών συναισθημάτων και αποφασίζουν να την …ξεφορτωθούν!

Η υποψήφια νύφη όμως, εισπράττοντας το εχθρικό κλίμα, αποφασίζει να προσκαλέσει στην παρέα την αδελφή της για ενισχύσεις.

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντάιαν Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λουκ Γουίλσον, Κλέρ Ντένις, Γκρέγκ Νέλσον, Ταιρόν τζιορντάνο, Ελίζαμπεθ Ρίζερ.

*Ant1, Τετάρτη 27/12 στις 23:00

«Το Φάντασμα της Όπερας» (2004) σκηνοθεσία Τζόελ Σουμάχερ

Δραματική Ρομαντική – Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η Όπερα του Παρισιού γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες με σπουδαίες παραστάσεις και αποτελεί το σημείο συνάντησης της υψηλής κοινωνίας. Κάτω από τη σκηνή, όμως, ένας ακόμα θρύλος κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για το Φάντασμα που λέγεται ότι κατοικεί στις κατακόμβες κάτω από το κτίριο, έχει δικό του θεωρείο και διασκεδάζει τρομοκρατώντας τους καλλιτέχνες. Ο βαθύτερος στόχος του όμως είναι σκοτεινός, και έχει να κάνει με τη νεαρή σοπράνο Κριστίν, που έχει μεγαλώσει μέσα στην Όπερα και σιγά σιγά προσπαθεί να κάνει το ντεμπούτο της.

Παίζουν: Τζέραλντ Μπάτλερ, Έμυ Ρόσουμ, Πάτρικ Γουίλσον, Μίνι ντράιβερ, Τζένιφερ Έλισον, Ραμίν Καριμλού, Σάιμον Κάλοου, Πολ Μπρουκ, Μιόυρεϊ Μέλβιν

*Skai, Τετάρτη 27/12 στις 23:30

«Fatman: Ο Άγιος Βασίλης Πρέπει να Πεθάνει» (2020) σκηνοθεσία Ιαν Νελμς, Έσομ Νελμς

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – Ο Μελ Γκίμπσον είναι ο Άγιος Βασίλης (Fatman).

Ένας σκληρός, κουρασμένος και ανορθόδοξος Άγιος Βασίλης, που για να κρατήσει τη δουλειά του και να σώσει την Χριστουγεννιάτικη μαγεία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Αμερικανικό στρατό.

Παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει θέματα παραγωγής στην επιχείρησή του, την ανία και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που δεν σταματούν ποτέ.

Στο μεταξύ ένα πλούσιο, 12χρονο κακομαθημένο αγόρι, ο Μπίλι, προσλαμβάνει έναν επαγγελματία δολοφόνο υψηλού προφίλ, για να σκοτώσει τον Άγιο Βασίλη, αφού έλαβε ως πρωτοχρονιάτικο δώρο … ένα κομμάτι κάρβουνο.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Γουόλτον Γκόγκινς, Τσανς Χαρστφιλντ, Μαριάν Ζαν Μπατίστ, Εκατερίνα Μπέικερ, Μισέλ Λανγκ, Σον Μπένσον

*Star, Τετάρτη 27/12 στις 23:50

«Μαγικός Καθρέφτης» (2016) σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα

Ελληνική κωμωδία, φαντασίας – Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη.

Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη», που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει.

Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αθηνά Οικονομάκου, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάκης Παπαματθαίου.

*Mega, Τετάρτη 27/12 στις 00:10

«Ο Επιζών» (2015) σκηνοθεσία Ντίτο Μοντιέλ

Δραματική Πολεμική – Όταν ο Αμερικανός πεζοναύτης Γκάμπριελ Ντράμερ (Σια Λαμπεφ) γυρίσει από το Αφγανιστάν πίσω στην οικογένεια του, θα διαπιστώσει πως το σπίτι του έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης, που δεν του λείπει τίποτε από αυτά που ζούσε στο εξωτερικό. Στην αναζήτηση του παιδιού του και της πρώην γυναίκας του που έχουν χαθεί, ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται είναι ο αδελφικός του φίλος και συστρατιώτης.

Εκείνος είναι ένας σκληροτράχηλος πεζοναύτης με το φυσικό ένστικτο, πρώτα να πυροβολεί και μετά να κάνει ερωτήσεις…
Αναζητώντας ο Γκάμπριελ την εν διαστάσει σύζυγό του και τον γιο τους καταλήγει σε ένα ύποπτο που φαίνεται να γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες για το που βρίσκονται.

Παίζουν: Κέιτ Μάρα, Σία Λαμπεφ, Τζέι Κόρτνεϊ, Γκάρι Όλντμαν, Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ

*Alpha, Τετάρτη 27/12 στις 01:00

«Blues Brothers» (1980) σκηνοθεσία Τζων Λάντις

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – Ο Τζέικ Μπλους αποφυλακίζεται και μαζί με τον αδερφό του Έλγουντ πηγαίνουν να επισκεφτούν την τελευταια από τις καλόγριες που τους μεγάλωσαν στο ορφανοτροφείο. Εκείνη τους ενημερώνει ότι το ορφανοτροφείο δεν έχει πλέον εισοδήματα και αν δεν πληρωθούν φόροι ύψους 5.000 δολαρίων, μέσα σε 2 εβδομάδες, θα αναγκαστεί να κλείσει.

Οι Blues Brothers αποφασίζουν να ξαναφτιάξουν την μπλουζ μπάντα τους για να συγκεντρώσουν τα χρήματα διοργανώνοντας μια μεγάλη συναυλία.

Η “θεϊκή” τους αποστολή βέβαια, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες και εμπόδια από όσες μπορεί να αντέξει, αλλά καταφέρνουν να συγκεντρώσουν όλα τα μέλη της μπάντας, άλλους με τη θέλησή τους και άλλους, εξαναγκάζοντάς τους.

Μυστηριώδης γυναίκες εκτοξεύουν βόμβες εναντίον τους, η αστυνομία τους κυνηγά για ανεξόφλητες κλήσεις χιλιάδων δολαρίων, μέλη του ναζιστικού κόμματος τους ψάχνουν να τους δείρουν και εκείνοι γυρνούν όλο το Σικάγο με μια ντουντούκα στο αυτοκίνητο διαφημίζοντας τη συναυλία τους.

Θα καταφέρουν να βρουν και να παραδώσουν τα χρήματα εγκαίρως;

Παίζουν: Νταν Ακρόιντ, Τζον Μπελούσι, Τζον Λάντις, Αρίθα Φράνκλιν, Τζον Κάντι, Φρανκ Οζ, Κάθλιν Φρήμαν, Τζέιμς Μπράουν, Τσάκα Καν, Αλόνζο Άτκινς

*Ant1, Τετάρτη 27/12 στις 01:00

«Ναι σε Όλα» (2008) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Κωμωδία Ρομαντική – Ο Καρλ Άλεν είναι ένας άντρας που βλέπει τη ζωή του να μένει στάσιμη και να μην οδηγείται πουθενά, και συνειδητοποιεί ότι γι’ αυτό φταίει ο ίδιος και κυρίως η άρνησή του σε κάθε πρόταση, καθώς έχει την κακή συνήθεια να λέει στα πάντα όχι.

Μέχρι που παίρνει την απόφαση να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας που βασίζεται σε μια απλή αρχή: να λες “Ναι Σε Όλα”.

Η δύναμη του “ΝΑΙ” αρχίζει να μεταμορφώνει τη ζωή του Καρλ με εντυπωσιακό και απρόσμενο τρόπο: όχι μόνο παίρνει προαγωγή, αλλά δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για ένα νέο μεγάλο έρωτα. Η προθυμία του όμως, να αντιμετωπίζει θετικά κάθε δεδομένη ευκαιρία, ίσως να μην αποβεί και τόσο θετική γι αυτόν.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ζί Ντεσανέλ, Ρις Ντάρμπι, Τέρενς Σταρμπ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σάσα Αλεξάντερ

*Open, Τετάρτη 27/12 στις 01:30

«Βλέπω το Θάνατό σου 5» (2011) σκηνοθεσία Στίβεν Κουάλε

Δράσης Τρόμου – Το ταξίδι αναψυχής μιας ομάδας φίλων έχει μόλις ξεκινήσει. Βρίσκονται ήδη στο λεωφορείο και είναι καθοδόν προς τον προορισμό τους.

Ξαφνικά ένας από την παρέα, ο Σαμ, βλέπει ένα όραμα πως η γέφυρα που πρόκειται να διασχίσουν θα καταρρεύσει, σκοτώνοντάς τους όλους.

Σε κατάσταση πανικού, πείθει την πρώην κοπέλα του και την υπόλοιπη παρέα να εγκαταλείψουν το λεωφορείο, πριν εκείνο καταστραφεί ολοσχερώς. Ταραγμένοι από το γεγονός οι νέοι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν κανονικά την καθημερινή τους ρουτίνα.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν πως ο θάνατος έχει μία πολύ συγκεκριμένη και σκοτεινή «ατζέντα» από την οποία δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις.

Πλέον, ως ψυχές που δεν θα έπρεπε να είχαν ξεφύγει του θανάτου, θα πρέπει να κερδίσουν τη ζωή τους, «κοροϊδεύοντας» ξανά τον θάνατο…

Παίζουν: Νίκολας Ντι Αγκόστο, Έμα Μπελ, Αρλέν Εσκαρπέτα, Μάιλς Φίσερ, Έλεν Ρόου.

*Star, Τετάρτη 27/12 στις 02:00

«Ο Τελευταίος Μεγάλος Ήρωας» (1993) σκηνοθεσία Τζον ΜακΤίρναν

Κομεντί Περιπέτεια – Ο 11χρονος Ντάνι είναι φανατικός θαυμαστής του Τζακ Σλέιτερ, πρωταγωνιστή ταινιών δράσης. Όταν ένας ηλικιωμένος φίλος του, που δουλεύει σε κινηματογραφική αίθουσα, του δίνει ένα μαγικό εισιτήριο που του είχε χαρίσει κάποτε ο μάγος Χουντίνι, ο Ντάνι μεταφέρεται μαγικά μέσα στη δράση της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του ηθοποιός. Και οι μεγάλες περιπέτειες ξεκινούν!

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τσαρλς Ντανς, Μερσέντες Ρούελ, Φ. Μάρεϊ Έιμπρεχαμ, Άντονι Κουίν

*Mega, Τετάρτη 27/12 στις 02:30

«Ακραίες Καταστάσεις» (2020) σκηνοθεσία Νατ Φάξον

Δράμα Κωμωδία – Ένα παντρεμένο ζευγάρι, που βρίσκεται σε διακοπές για σκι στις Άλπεις, γλιτώνει στο παρά πέντε από μια τρομερή χιονοστιβάδα. Από αυτό το σημείο και μετά, τίποτα δε θα είναι το ίδιο, καθώς η φαινομενικά τέλεια οικογένειά τους θα αναγκαστεί να επανεκτιμήσει τη ζωή της και τον τρόπο που το κάθε μέλος της βλέπει το άλλο.

Παίζουν: Μιράντα Ότο, Ζακ Γουντς, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Γουίλ Φερέλ, Κρίστοφερ Χίβγιου

*Skai, Τετάρτη 27/12 στις 02:30

«Killers Anonymous» (2019) σκηνοθεσία Μαρτίν Όουεν 

Αστυνομική Δράσης Μυστηρίου – Η ταινία αφορά μια ομάδα υποστήριξης δολοφόνων, η οποία πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις, με τους δολοφόνους να παίρνουν έναν ασφαλή χώρο για να μοιραστούν την εμπιστοσύνη τους και τους λογαριασμούς των παραβάσεών τους.

Όταν ένας εξ αυτών αποτυγχάνει να δολοφονήσει ένα γερουσιαστή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία.
Το ερώτημα πλέον είναι ποιος μπορεί να εμπιστευτεί ποιον και ποιος τους έχει προδώσει.

Παίζουν: Γκάρυ Όλντμαν, Τζέσικα Άλμπα, Ελίζαμπεθ Μόρις, Ράιαν Νικόλ Μπράουν, Κιθ Μέισον, Τόμι Φλάναγκαν.

*Alpha, Τετάρτη 27/12 στις 02:30