13 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει δεκατρείς ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Bohemian Rhapsody» (2018) σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ

Βιογραφία Δραματική – O Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα.

Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Παίζουν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλουμ Λι, Μπεν Χάρντι.

*Skai, Τρίτη 02/01 στις 21:00

«Ο Κατεργάρης» (1971) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Μετά από πολλές προσπάθειες, η Εύα πείθει τον Χρόνη, τον μεγαλύτερο αδελφό της, να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σε αυτό τον Αιμίλιο, τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρίας, όπου εργάζεται ο Χρόνης. Αλλά και ο Πλούταρχος, ο στενόμυαλος θείος του Χρόνη και καθηγητής της θεολογίας, πείθεται να επιτρέψει στην κόρη του να δώσει κι αυτή ένα πάρτι σπίτι τους.

Την επομένη, η συμπεριφορά του πατέρα του Αιμίλιου δίνει στον Χρόνη την εντύπωση ότι επίκειται η απόλυσή του, αλλά εκείνος θέλει να του ανακοινώσει ότι τον κάνει διευθυντή της εταιρίας και ότι επιτρέπει στον Αιμίλιο να παντρευτεί την Εύα. Από τη νέα του θέση, ο μυαλωμένος Χρόνης αυξάνει τα κέρδη της εταιρίας, εδραιώνει τη θέση του πεθερού του σ αυτήν και πείθει τον θείο του, που δεν θέλει να επιτρέψει στην κόρη του να παντρευτεί τον δικηγόρο που αγαπά, να δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο…

Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Γιουλάκη, Καίτη Ιμπροχώρη

*Ant1, Τρίτη 02/01 στις 21:00

«Οι Μάγισσες» (2020) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις 

Κωμωδία – Η ιστορία ενός ορφανού αγοριού, το οποίο στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα.

Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.

Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή, που η ανώτατη μάγισσα έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει, το μεγάλο της όνειρο: να μεταμορφώσει όλα τα παιδιά του κόσμου σε…ποντίκια!

Παίζουν:Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Κόλμαν, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζαχζίρ Μπρούνο

*Star, Τρίτη 02/01 στις 22:15

«Η συμμορία των έντεκα» (2001) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Κωμωδία Περιπέτεια – Για τον γοητευτικό και ταλαντούχο απατεώνα Ντάνι Όσιαν η καλύτερη ληστεία είναι πάντα η… επόμενη ληστεία. Αν και δεν έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, έχει ήδη βάλει στο τραπέζι τα πλάνα της επόμενης κομπίνας του.

Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους ικανότερους απατεώνες της πιάτσας – ανάμεσά τους ένας επιτήδειος χαρτοπαίκτης, ένας ελαφροχέρης πορτοφολάς, ένας σπεσιαλίστας στις ανατινάξεις. Στόχος τους είναι να «χτυπήσουν» ταυτόχρονα τρία από τα μεγαλύτερα καζίνο του Λας Βέγκας, τα οποία ανήκουν στον αδίστακτο μεγιστάνα Τέρι Μπένεντικτ, ελαφρύνοντας τα χρηματοκιβώτιά του κατά 150 εκατομμύρια. Ο ίδιος έχει επίσης δεσμό με την Τες, τη πρώην σύζυγο του Όσιαν, και αυτό ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο για το παράτολμο σχέδιο που εξυφαίνει η συμμορία.

Παίζουν: Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Άντι Γκαρσία.

*Open, Τρίτη 02/01 στις 22:30

«Zoolander 2» (2016) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Κωμωδία – Μετά από πολλά χρόνια αποχής, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ ζουν απομονωμένοι, ακόμα κι ο ένας από τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν καθένας τους λαμβάνει μια ειδική πρόσκληση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο ντεφιλέ μόδας στη Ρώμη, δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της παλιάς τους λάμψης. Φτάνοντας, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ γνωρίζουν τους παράξενους κι εκκεντρικούς σχεδιαστές της νέας αυτοκρατορίας της μόδας.

Γρήγορα συνειδητοποιούν πως ο κόσμος της μόδας, όπως τον γνώριζαν, δεν υπάρχει πλέον και την ίδια στιγμή βρίσκουν τους εαυτούς τους και πάλι στο επίκεντρο. Ενώ προσπαθούν να μάθουν τον νέο κόσμο του blogging, vlogging και της αντι-μόδας, καλούνται να σταματήσουν μια θανάσιμη πλεκτάνη καταστροφής της όποιας πιθανότητας ο κόσμος της μόδας να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Όουεν Ουίλσον, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλ Φέρελ, Τζάστιν Μπιμπερ

*Alpha, Τρίτη 02/01 στις 22:40

«Last Christmas» (2019) σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ

Κομεντί Ρομαντική – Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνά ει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα.

H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι ποπ σταρ, αλλά την έχει παραμελήσει.

Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς .

Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους

Παίζουν: Εμίλια Κλαρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Εμμα Τόμσον, Μισέλ Γέο, Λούσι Μίλερ, Άντριου Ρίντζλεϊ, Μπόρις Ιζακοβιτς, Μαξίμ Μπολντρυ, Μάργκαρετ Κλουνι, Λύντια Λέοναρντ, Πάτο Λουπον, Ρομπ Ντελανί, Σάρα Πάουελ

*Ant1, Τρίτη 02/01 στις 22:45

«Ναυάγιο στην Παράνοια» (2009) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Σμιθ

Θρίλερ Μυστηρίου Φαντασίας – Από την πρώτη στιγμή που η Τζες αποφάσισε να πάει μια κρουαζιέρα με τους φίλους της, είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά.

Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν μια ισχυρή καταιγίδα τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν το γιοτ και να επιβιβαστούν σε ένα ακυβέρνητο υπερωκεάνιο, στο οποίο η Τζες είναι σίγουρη πως έχει ξαναμπεί.

Παίζουν: Μελίσα Τζόρτζ, Τζόσουα ΜακΆιβορ, Τζακ Τέιλορ, Μάικλ Ντόρμαν, Λίαμ Χέμσγουορθ, Μπράιαν Μπρομπετς, Χένρι Νίξον, Ρέιτσελ Καρπανι, Εμμα Λαγκ

*Skai, Τρίτη 02/01 στις 23:45

«Άτακτη Καθηγήτρια» (2011) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν 

Αισθηματική κομεντί -Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο.

Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της.

Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέισον Σίγκαλ, Λούσι Παντς.

*Mega, Τρίτη 02/01 στις 00:10

«Chips» (2017) σε σκηνοθεσία Νταξ Σέπαρντ

Κωμωδία – Ο Τζον Μπέικερ και ο Φρανκ «Ποντς» Ποντσερέλο έχουν καταταγεί στο Σώμα Τροχονόμων του Λος Άντζελες, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Μπέικερ είναι ένας κουρασμένος πρώην επαγγελματίας μοτοσικλετιστής, που προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή του και να σώσει τον γάμο του. Από την άλλη, ο Ποντς είναι ένας αλαζόνας μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας, που ερευνά την υπόθεση μιας ληστείας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να έγινε και από αστυνομικούς, που ανήκουν στο Σώμα Τροχονόμων.

Ο άπειρος πρωτάρης και ο σκληροτράχηλος επαγγελματίας, γίνονται δίδυμο στο δρόμο αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να γίνουν συνεργάτες στη δουλειά. Όμως όταν οι ικανότητες του Μπέικερ στην οδήγηση μηχανής συνδυάζονται με την αντίληψη του Ποντς για τους δρόμους, ίσως τελικά και να μπορεί να γίνει η δουλειά. Εάν, φυσικά, δεν τρελάνει πρώτα ο ένας τον άλλον.

Παίζουν: Μάικλ Πένια, Νταξ Σέπαρντ, Βίνσεντ Ντ Ονόφριο, Ρόζα Σαλαζάρ.

*Star, Τρίτη 02/01 στις 00:30

«Ο πύργος του Downton» (2019) σκηνοθεσία Μάικλ Ένγκλερ

Δραματική  Ρομαντική – Από τον ιδιοκτήτη του Ρόμπερτ Κρόλεϊ μέχρι τον τελευταίο υπηρέτη, ο πύργος του Ντάοουντον αναστατώνεται όταν το βρετανικό βασιλικό ζεύγος ανακοινώνει πως σκοπεύει να τον επισκεφθεί και να διαμείνει εκεί για ένα βράδυ.

Το τηλεοπτικό φαινόμενο της πολυβραβευμένης σειράς «Ο Πύργος του Downton», μετά από έξι κύκλους , μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και αποκτά μεγαλειώδεις διαστάσεις. Στον Πύργο του Downton ζουν γαλήνια η οικογένεια του Λόρδου Γκράνθαμ (με τακτικές επισκέψεις από τη μητέρα του, τη Λαίδη Βάιολετ της Μάγκι Σμιθ), μόνο που τώρα τα ηνία έχει πάρει η πρωτότοκη κόρη Μέρι, με σίγουρο χέρι και στιγμές ανασφάλειας. Στο «κάτω πάτωμα», των υπηρετών, τίποτα δεν έχει αλλάξει: η Πάτμορ μαγειρεύει λιγουρευτά, ο Μπάροου έχει αναλάβει χρέη Μπάτλερ, η Ντέιζι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αυτή την περίοδο αρμονίας θα ταράξει η βασιλική επίσκεψη (του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης), και θα φέρει τον κάθε ήρωα αντιμέτωπο με τη θέση που θέλει να έχει στο μέλλον του.

Παίζουν: Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ, Τζόαν Φρόγκατ, Μάθιου Γκουντ, Χάρι Χάντεν-Πάτον, Ντέιβιντ Χέιγκ, Τζεραλντίν Τζέιμς, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Σάιμον Τζόουνς, Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Λέσλι Νίκολ, Κέιτ Φίλιπς, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον

*Ant1, Τρίτη 02/01 στις 00:45

«Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» (2014) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Δραματική Μυστηρίου – Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ), δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ) έχει εξαφανιστεί.

Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει.

Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι, Κιμ Ντίκενς, Λίζα Μπέινς, Έμιλι Ραταγκοφσκι, Κάσι Γουίλσον, Τζέιμι Μακσέιν

*Open, Τρίτη 02/01 στις 01:00

«The Green Hornet» (2011) σκηνοθεσία Μισέλ Γκόντρι

Περιπέτεια –  Ο Μπριτ Ρέιντ είναι ο γιός του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος ‘Αντζελες και ζει ανέμελος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια, μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του βρίσκεται μυστηριωδώς νεκρός και ο Μπριτ κληρονομεί την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο, τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυό τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα! Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Green Hornet και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του…
Περιέχει σκηνές βίας

Παίζουν: Κάμερον Ντιάζ, Σεθ Ρόγκεν, Τζέι Τσου, Τομ Γουίλκινσον, Κριστόφ Γουόλτζ

*Mega, Τρίτη 02/01 στις 02:20

«Μία Σύγχρονη Σταχτοπούτα: Μια Φορά κι ένα Τραγούδι» (2011) σκηνοθεσία Ντέιμον Σαντοστέφανο

Κομεντί – Η Κέιτι ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια αλλά συνεχώς καταπιέζεται και αδικείται από τη σκληρή μητριά της και την ετεροθαλή αδελφή της. H ετεροθαλής αδελφή της, παίρνει επίτηδες τα εύσημα για την εκπληκτική φωνή, που άνηκε στην πραγματικότητα στην Κέιτι και ο γοητευτικός Λουκ ερωτεύεται το λάθος κορίτσι.

Η Κέιτι μετά από όσα συνέβησαν, πρέπει να υπερασπιστεί τα όνειρα αλλά και τον έρωτα της, πριν εκείνος πέσει στα δίχτυα της πανούργας αδελφής της.

Παίζουν: Λούσι Χέιλ, Μίσι Πάιλ, Μέγκαν Παρκ, Φρέντι Στρόμα

*Star, Τρίτη 02/01 στις 02:30