Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων έχουμε τις τελευταίες ώρες στην Καστοριά και στην ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ditikostipos, τέσσερα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών έχουν συμβεί μέχρι αυτήν την ώρα σε περιοχές του δήμου Καστοριάς και του δήμου Άργους Ορεστικού, από άγνωστους δράστες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ditikostipos, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2024, άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρα σε δύο κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και κατάφεραν να αποσπάσουν τιμαλφή (χρυσαφικά, ρολόγια και άλλα είδη) άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Ενώ την ίδια ώρα συνεχίστηκε το μπαράζ διαρρήξεων, καθώς τις απογευματινές ώρες επίσης, άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου σε περιοχή της Καστοριάς απ’ όπου απέσπασαν προσωπικά είδη των ιδιοκτητών του.

Στην συνέχεια, τις βραδινές ώρες επίσης στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν οικία από την οποία απουσίαζαν οι κάτοικοι, καταφέρνοντας να κλέψουν αντικείμενα και τιμαλφή άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Όλα τα περιστατικά ερευνώνται από τους έμπειρους άντρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, η οποία έχει αυξήσει τις περιπολίες και τους ελέγχους της, λόγω των ημερών.

ditikostipos