11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις έντεκα ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Είκοσι γυναίκες κι εγώ» (1973) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Σε μια επιχείρηση γυναικείων εσωρούχων εργάζεται ο Κώστας Φιλίππου και είναι ο μοναδικός άντρας ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που αποτελούν το προσωπικό της εταιρίας. Πολλές είναι αυτές που τον βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό, άλλά ο Κώστας πρέπει να παντρέψει πρώτα τις δύο ανύπαντρες αδερφές του. Η Μπέτυ, μια νεαρή που εργάζεται στην επιχείρηση, είναι εκείνη που έχει κερδίσει την καρδιά του Κώστα. Όταν όμως τολμά να κάνει συζήτηση στο σπίτι του για γάμο αντιμετωπίζει την οργή της μητέρας του και των κοριτσιών…

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου, Ελένη Μαυρομάτη, Μαίρη Μεταξά, Καίτη Ιμπροχώρη, Λυδία Λένωση, Ειρήνη Μαρκογιάννη, Ανθή Γούναρη, Βίλμα Τσακίρη, Κατερίνα Μπούρλου, Άννα Μεταλλίδου, Χρυσή Καριόρη, Ράνια Ιωαννίδου, Έλντα Γεωργοπούλου, Μάνια Κολιανδρή, Ειρήνη Δογάνη.

*Ant1, Παρασκευή 12/01, στις 21:00

«Οι Αναλώσιμοι 2» (2012) σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Δράσης – Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γιένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ επανενώνονται, καθώς ο Κύριος Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν.

*Star, Παρασκευή 12/01, στις 22:15

«Get Smart» (2008) σκηνοθεσία Πίτερ Σίγκαλ

Κωμική περιπέτεια –Ο Μαξ Σμαρτ (Στιβ Καρελ) είναι ένας άσημος αναλυτής στη υπηρεσία κατασκοπίας Αμερικής, αλλά πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει ενεργά και να γίνει μάχιμος κατάσκοπος.

Όταν οι ταυτότητες των πρακτόρων υποκλέπτονται από μία επίθεση στα γραφεία της υπηρεσίας, η μόνη επιλογή είναι να προαχθεί ο Μαξ και να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα, δουλεύοντας δίπλα σε μάχιμους πράκτορες.

Αποστολή του είναι να ανατρέψει την εγκληματική οργάνωσης «ΧΑΟΣ» που επιδιώκει να κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σταματώντας τον αρχηγό της, Ζιγκφριντ (Τέρενς Σταμπ).

Συνεργάτης του Σμαρτ θα είναι η πανέμορφη, θανάσιμη Πράκτορας 99 ( Αν Χαθαγουέϊ), αλλά και ο εντυπωσιακός, δυναμικός Πράκτορας 23 (Ντουέιν Τζόνσον).

Μπορεί ο Σμαρτ να μην έχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί το οπλοστάσιό του να μη διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει όμως ενθουσιασμό και πάθος, που επιφυλάσσουν απίστευτες καταστάσεις…

Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Αν Χάθαγουεϊ, Ντουέιν Τζόνσον, Μπιλ Μάρεϊ, Άλαν Άρκιν, Τέρενς Σταμπ, Μπιλ Μάρεϊ, Ντέιβιντ Λη, Κέλι Καρμπακς, Μάσι Οκα

*Open, Παρασκευή 12/01, στις 22:30

«Μια Νύχτα Στο Μουσείο»  (2006) σε σκηνοθεσία Σών Λέβι

Κωμωδία Περιπέτεια – Ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι, παρότι μονίμως άτυχος, πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του.

Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δεν φαντάζεται την συνέχεια: τα εκθέματα του μουσείου ζωντανεύουν ως δια μαγείας. Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, άνθρωποι του Νεάντερνταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος! Ήρθε η στιγμή που ο Λάρι θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σώσει το μουσείο, αλλά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Οουεν Γουίλσον, Στιβ Κούγκαν, Ρίκι Τζερβέιζ

*Alpha, Παρασκευή 12/01, στις 22:40

«Lukas» (2018) σκηνοθεσία Ζυλιέν Λεκλέρκ

Δράσης Περιπέτεια – Ένας πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί και πρώην μποξέρ καταλήγει στη φυλακή μετά από έναν καυγά.

Την επιμέλεια της 8χρονης κόρης του αναλαμβάνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Οι Αρχές του κάνουν μια πρόταση, να συνεργαστεί μαζί τους και να εισχωρήσει στη συμμορία ενός Ολλανδού κακοποιού, που στήνει παράνομους αγώνες, ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του και ξανά την επιμέλεια της κόρης του.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σάμι Μπουαζιλά, Σβέβα Αλβίτι, Κέβιν Τζάνσενς, Αλίς Βερσετ

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 12/01, στις 23:00

«Το Αγόρι της Διπλανής Πόρτας» (2015) σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν

Θρίλερ – Η Κλερ, δασκάλα γυμνασίου, έχει μόλις χωρίσει από τον άπιστο άντρα της. Όταν ένα όμορφο και χαρισματικό 19χρονο αγόρι, ο Νόα, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα,  η Κλερ, σε μια στιγμή αδυναμίας, υποκύπτει στην ερωτική της επιθυμία για εκείνον και περνούν μια νύχτα πάθους μαζί. Όταν εκείνη καταλαβαίνει το λάθος της και επιχειρεί να τερματίσει τη σχέση τους, ο Νόα οδηγείται σε μια επικίνδυνη, βίαιη εμμονή, σπρώχνοντάς την Κλερ εκτός ορίων…

Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Κόρμπετ, Ράιαν Γκούζμαν, Ίαν Νέλσον.

*Skai, Παρασκευή 12/01, στις 23:40

«Ο κατάσκοπος που με παράτησε» (2018) σκηνοθεσία Σουζάνα Φόγκελ

Κωμική περιπέτεια – Η Όντρεϊ και η Μόργκαν είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες, που ζουν στο Λος Άντζελες και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία απίστευτη διεθνή συνομωσία, όταν ο πρώην φίλος της Όντρεϊ αποδεικνύεται ότι ήταν ένας κατάσκοπος!

Εκπλήσσοντας η μία την άλλη και τους εαυτούς τους ταυτόχρονα, οι δύο φίλες αναλαμβάνουν δράση, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο, ενώ τις αναζητούν διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος βρετανός πράκτορας…

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού, Λόλι Άντεφοπ, Βίλμα Σέζι, Σαμ Χοουγκαν, Χασάν Μινχαγ, Λάζλο Άρον

*Star, Παρασκευή 12/01, στις 00:30

«Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών» (2011) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Δράσης – Η δεύτερη περιπέτεια του εκκεντρικού και ελαφρώς παρανοϊκού ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) και του συνεργάτη του Δρ. Γουάτσον (Τζουντ Λοου) ξεκινά το 1891, όταν ένα μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη, φέρνει την Γαλλία και τη Γερμανία στα πρόθυρα πολέμου.

Όταν ο πρίγκιπας της Αυστρίας θα βρεθεί νεκρός, ο επιθεωρητής Λέστραντ (Έντι Μάρσαν) συμπεραίνει πως πρόκειται για αυτοκτονία. Αντίθετα ο Χολμς συμπεραίνει πως πρόκειται για φόνο, ένα φόνο που είναι απλώς ένα μικρό κομμάτι ενός μεγαλύτερου και ιδιαίτερα δυσοίωνου παζλ.

Ο Σέρλοκ Χολμς, ψυχανεμίζεται ότι αυτή η τεχνητή ένταση είναι δουλειά του περίφημου Καθηγητή Μοριάρτι (Τζάρεντ Χάρις), ο οποίος εκτός από επιφανής επιστήμονας, είναι και η νέμεση του Χολμς, ο μόνος άνθρωπος ικανός να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στην οξυδέρκειά του.

Ο ήρωας μας, ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον χώρο… μέχρι τώρα.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Τζάρεντ Χάρις, Νούμι Ραπάς, Τόμπι Τζόουνς, Στίβεν Φράι, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς.

*Open, Παρασκευή 12/01, στις 00:45

«Δωμάτιο Πανικού» (2002) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Δράσης Τρόμου – Αμέσως μετά το διαζύγιό της, η Μεγκ με την έφηβη κόρη της Σάρα, μετακομίζουν σ ένα τετραώροφο σπίτι στο Μανχάταν. Το πρώτο κιόλας βράδυ που περνούν εκεί, έρχονται αντιμέτωπες με αδίστακτους διαρρήκτες και οχυρώνονται σ ένα μυστικό δωμάτιο «υψίστης ασφαλείας», εξοπλισμένο με κάμερες παρακολούθησης και ατσάλινη πόρτα. Δυστυχώς, οι εισβολείς ψάχνουν κάτι που βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο… και δεν θα σταματήσουν αν δεν το βρουν!

Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Κρίστεν Στιούαρτ, Φόρεστ Γουίτακερ.

*Mega, Παρασκευή 12/01, στις 01:00

«Τα Παιδιά των Ανθρώπων» (2006) σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν

Δράμα επιστημονικής φαντασίας – Το 2027 ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αναρχία καθώς η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία. Ο νεαρότερος άνθρωπος του πλανήτη, πέφτει θύμα δολοφονίας στα δεκαοκτώ του και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει προοπτική σταδιακής εξαφάνισης.

Με φόντο ένα Λονδίνο, που σπαράσσεται από τη βία, την εγκληματικότητα και τον πόλεμο αντιμαχόμενων εθνικιστικών φατριών, ένας απογοητευμένος πρώην ακτιβιστής, που έχει γίνει γραφειοκράτης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Προστατεύει την τελευταία ελπίδα για τη συνέχεια της ανθρωπότητας, μία έγκυο γυναίκα, που θα γίνει αντικείμενο ερευνών από τους επιστήμονες.

Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Κλάιβ Όουεν, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Μάικλ Κέιν, Χουάν Γκαμπριέλ Γιακούζι.

*Alpha, Παρασκευή 12/01, στις 01:00

«Daddy Cool» (2017) σκηνοθεσία Μαξίμ Γκοβάρ

Κωμωδία – Μια γυναίκα αποφασίζει να χωρίσει τον φίλο της, καθώς τον θεώρει ανώριμο και ακατάλληλο για να κάνει μαζί του οικογένεια. Εκείνος, σε μια ύστατη προσπάθεια να την μεταπείσει, θα μετατρέψει το σπίτι τους σε… παιδικό σταθμό!

Παίζουν: Βενσάν Ελμπάζ, Λοράνς Αρνέ, Γκρεγκορί Φιτουσί, Ζουλιέτ Πιβολό, Αμπέλ Μανσουρί Ασσελαίν

*Skai, Παρασκευή 12/01, στις 01:45