9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Όλες οι ταινίες που απόψε είναι διαθέσιμες στο σπίτι μας!

«Η Αλίκη στο Ναυτικό» (1961) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κομεντί – Δύο νέοι, η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) – κόρη του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Λάμπρος Κωνσταντάρας) – και ο Κώστας (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) – δόκιμος αξιωματικός – γνωρίζονται ένα καλοκαίρι στον Πόρο όπου έχουν πάει εκδρομή, ο καθένας με την παρέα του.

Γοητεύονται ο ένας από τον άλλον και συμφωνούν να ανταμώσουν ξανά, αλλά το ραντεβού που δίνουν δεν πραγματοποιείται. Συναντιούνται και πάλι τυχαία στον ετήσιο χορό της Σχολής Δοκίμων.
Στη συνέχεια, η σχολή των δόκιμων πρόκειται να πάει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι. Όταν η Αλίκη το μαθαίνει αυτό προσπαθεί να βρει αφορμή να μπει στο πλοίο.

Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να μην ξαναχαθούν και επιβιβάζεται κρυφά στο πλοίο που υπηρετεί ο Κώστας.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιάννης Μαλούχος, Γιάννης Γκιωνάκης, Δέσπω Διαμαντίδου, Καίτη Λαμπροπούλου.

*Ant1, Κυριακή 21/01, στις 21:00

«Δρόμος από Πάγο» (2021) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλι

Δράσης – Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου.

Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπέντζαμιν Γούοκερ, Αμπερ Μιντθάντερ, Μάρκους Τόμ

*Alpha, Κυριακή 21/01, στις 21:00

«Η Επέλαση των Βίκινγκς» (2014) σκηνοθεσία Κλόντιο Φεχ 

Δράσης Περιπέτεια – Μια ομάδα επιδρομέων, πολεμιστών Βίκινγκ με επικεφαλή τον νεαρό Άσμπιορν, κατευθύνονται προς τα παράλια της Βρετανίας με σκοπό να λεηλατήσουν τα αποθέματα χρυσού του Λίντισφαρν.

Λίγα μίλια έξω από τη Σκωτία, όμως, εγκλωβίζονται σε μια απειλητική καταιγίδα, με αποτέλεσμα το πλοίο τους να συντριβεί πάνω σε φονικά βράχια στις ακτές της Άλμπα.
Η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση είναι να βρουν το μονοπάτι για τον καταυλισμό Ντάνελαγκ, περνώντας από ένα άγνωστο κι εχθρικό για αυτούς μέρος.

Με τον αινιγματικό Κονάλ στο πλάι τους, έναν μυστηριώδη μοναχό να τους δείχνει τον δρόμο με το σπαθί του, οι Northmen διασχίζουν θριαμβευτικά το εχθρικό έδαφος αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και θύματα.

Όταν όμως ο Βασιλιάς της Σκωτίας στέλνει εναντίον τους μία άγρια ομάδα μισθοφόρων του, τότε το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε αγώνα για τη ζωή τους.

Απρόσκλητοι και ξένοι σε μια αφιλόξενη γη, οι Βίκινγκς διώκονται αδυσώπητα. Ωστόσο, σύντομα οι κυνηγοί θα μετατραπούν σε θηράματα όταν οι Βίκινγκς, πάντα έτοιμοι για μάχη, στήσουν θανάσιμες παγίδες και αρχίσουν να αποδεκατίζουν αλύπητα τους διώκτες τους, έναν προς έναν.

Παίζουν: Τομ Χόπερ, Τσαρλι Μέρφι, Γιόχαν Χεγκ, Εντ Σκράιαν, Μαρκ Στρεπαν, Ράιαν Κουάντεν.

*Open, Κυριακή 21/01, στις 22:00

«Ο προστάτης» (2012) σκηνοθεσία Μπόαζ Γιακίν

Δράσης Μυστηρίου – Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας μετά την απόφασή του να «πουλήσει» ένα στημένο αγώνα.

Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στην κοινωνική απομόνωση και το φόβο.

Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, ορφανή αλλά και μαθηματική διάνοια, που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου παίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Κάθριν Χαν, Κρις Σάραντον, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ, Τζέιμς Χονγκ, Άνσον Μάουντ.

*Alpha, Κυριακή 21/01, στις 23:15

«Μαχητές των Δρόμων 9» (2020) σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν

Δράσης Περιπέτεια – Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου.

Ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός, που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Τζον Σένα, Σαρλίζ Θερόν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελεν Μίρεν, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Κρις “Λούντακρις” Μπρίτζες

*Star, Κυριακή 21/01, στις 23:30

«Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά» (2014) σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ

Κωμωδία – Εκτοπισμένη από την πατρίδα της, την Ινδία, η οικογένεια Καντάμ, εγκαθίσταται σε ένα πανέμορφο χωριό του Γαλλικού επαρχιακού Νότου, στο Σεντ Αντονέν Νομπλ-Βαλ. Εκεί, στο γοητευτικό και γραφικό αυτό χωριουδάκι, αποφασίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να μαγειρεύουν υπέροχο ινδικό φαγητό.

Ανοίγουν ένα Ινδικό εστιατόριο με αγάπη και πάθος για τη μαγειρική. Όμως δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια, τον ανταγωνισμό!

Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει για χρόνια ένα επιτυχημένο, ακριβό εστιατόριο, που διευθύνει η ψυχρή και αυστηρή Μαντάμ Μαλορί, βραβευμένο μάλιστα με αστέρι Μισελέν. Η Μαλορί δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, όσον αφορά την τελειότητα των πιάτων που προσφέρει.

Οι εκτεταμένες, ψυχρές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες ενάντια στο Ινδικό εστιατόριο, που τόλμησε να εγκατασταθεί μόλις 30,5 μέτρα μακριά από το δικό της, εξελίσσονται σε θερμό επεισόδιο και μια γενικευμένη αναστάτωση θα επικρατήσει στους παραδοσιακά ήσυχους δρόμους του Σεν Αντονέν.

Αναπόφευκτα μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, θα ακολουθήσει μια επική, γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ομ Πουρί, Μανίς Νταγιάλ, Σαρλότ Λε Μπον.

*Open, Κυριακή 21/01, στις 00:00

«Braveheart» (1995) σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον

Βιογραφία Περιπέτεια – Σκωτία, τέλη του 13ου αιώνα, σε μια εποχή αιματηρών συγκρούσεων ανάμεσα στους ντόπιους και τους Άγγλους.

Μικρό παιδί ακόμα, ο Γουίλιαμ Γουάλας (Μελ Γκίμπσον) έχει δει τον πατέρα και τον αδελφό του να σκοτώνονται στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από τον αγγλικό ζυγό.

Τα χρόνια περνούν και ο Γουίλιαμ βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο της γλυκιάς Μάρον (Κάθριν Μακ Κόρμακ), όμως τον περιμένει ένα ακόμη σκληρό χτύπημα: Άγγλοι στρατιώτες δολοφονούν την αγαπημένη του.

Τότε ο φιλήσυχος νεαρός αγρότης μετατρέπεται σ’ έναν σκληροτράχηλο, διψασμένο για εκδίκηση άντρα, αποφασισμένο να πολεμήσει μέχρις εσχάτων για το ύψιστο ανθρώπινο ιδανικό: την ελευθερία.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Σοφί Μαρσό, Πάτρικ Μακγκούχαν, Κάθριν ΜακΚόρμακ, Άνγκους ΜακΦάντυεν, Μπρένταν Γκλίσον, Μπράιαν Κοξ.

*Alpha, Κυριακή 21/01, στις 01:00

«Fantasy Island» (2020) σκηνοθεσία Τζεφ Γουάντλοου

Μυστηρίου Τρόμου – Ο αινιγματικός κύριος Roarke, κάνει τα μυστικά όνειρα των τυχερών καλεσμένων του να γίνονται πραγματικότητα σε ένα πολυτελές αλλά απομακρυσμένο τροπικό θέρετρο. Αλλά όταν οι φαντασιώσεις μετατρέπονται σε εφιάλτες, οι επισκέπτες πρέπει να λύσουν το μυστήριο του νησιού για να ξεφύγουν και να σωθούν.

Παίζουν: Μάγκι Κιου, Λούσι Χέιλ, Όστιν Στόγουελ, Τζίμι O. Γιάνγκ, Ράιαν Χάνσεν.

*Mega, Κυριακή 21/01, στις 02:10

«The Comedian» (2016) σκηνοθεσία Τέιλορ Χακφορντ

Κωμωδία – Ο Τζάκι έχει σίγουρα δει και καλύτερες μέρες. Κάποτε ήταν θρύλος στην κωμωδία, αλλά παρότι έχει προσπαθήσει να ανανεώσει την εικόνα του και την κωμική του ευφυία, το κοινό θέλει μονάχα να τον ξέρει, όπως τον έβλεπε παλιότερα στην τηλεόραση.

Αποτελώντας άγχος για τον νεότερο αδελφό του και τη σύζυγό του, αναγκάζεται και να εκτίσει ποινή υπό τη μορφή κοινωνικής εργασίας, επειδή επιτέθηκε σε μέλος του κοινού.

Εκεί, ο Τζάκι γνωρίζει τη Χάρμονι, την κόρη ενός απεχθή πλούσιου μεσίτη από τη Φλόριντα, και οι δυο τους βρίσκουν την έμπνευση ο ένας από τον άλλον, με συνέπειες που προκαλούν έκπληξη!

Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Λέσλι μαν, Ντάνι ντε Βίτο, Έντι Φάλκο, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Πάτι Λουπόν, Κλόρις Λιχμαν, Τσαρλς Γκροντιν, Βερόνιακ Φέρες, Μπίλι κρίσταλ, Λόις Σμιθ, Λούσι ντε Βίτο

*Star, Κυριακή 21/01, στις 02:30