Το σήκωσε ο Καστοριανός τενίστας Ραφαήλ Γακόπουλος στη Λάρνακα

Ο Ραφαήλ Γακόπουλος του συλλόγου ΠΡΩΤΕΑΣ και ο Παναγιώτης Γραμματικάκης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας στα 16άρια της Tennis Europe.

Μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό για το TE U16 Herodotou Tennis Academy G2, οι Γακόπουλος και Γραμματικάκης, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισαν τους Κύπριους Μάρκο Ιακωβίδη και Αχιλλέα Μακρή, Νο.3 στο ταμπλό, με 2-6, 7-6 (2), 10-6.

Είχαν μια πολύ καλή εβδομάδα στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας οι Γακόπουλος και Γραμματικάκης, που σήμερα έχασαν για πρώτη φορά σετ στο τουρνουά 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τους Στέφανο Μαυρομιχάλη και Δημήτρη Μελισσόγλου με 6-3, 6-1, στα προημιτελικά τους Itamar Ronen και Θησέα Σιδεράκο με 6-2, 6-4 και στα ημιτελικά τους Andriy Maksymenko και Arnas Viktoravicius, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 7-6 (1).

Για τον Γραμματικάκη αυτός ήταν ο 2ος τίτλος σε τουρνουά στα 16άρια της Tennis Europe, μετά το διπλό στην Αριδαία το 2023. Συνολικά ήταν ο 3ος τίτλος του σε τουρνουά της Tennis Europe, έχοντας κερδίσει και στα διπλά στις Σέρρες το 14άρι το 2022.

Ο Γακόπουλος από την πλευρά του κέρδισε για 1η φορά τίτλο σε 16άρι τουρνουά, ενώ συνολικά κατέκτησε τον 4ο τίτλο του σε τουρνουά της Tennis Europe, έχοντας κερδίσει 3 τίτλους στα διπλά και έναν στα μονά.