Ο Ηλίας Λ. Παπαμόσχος χάρισε το τελευταίο του βιβλίο στον Δημήτρη Σαββόπουλο

Ο συγγραφέας Ηλίας Λ. Παπαμόσχος στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, επισκέφτηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ο διακεκριμένος συγγραφέας από την Καστοριά, Ηλίας Παπαμόσχος, όπου του χάρισε το τελευταίο του βιβλίο, με τίτλο «Ανάληψη».

«Πρόκειται για  ένα ακόμη λογοτεχνικό βιβλίο που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος του συγγραφέα. Ένα βιβλίο, που σίγουρα θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα σε κάθε έναν που θα επιλέξει να το διαβάσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, καθώς συνεχάρη τον κ. Παπαμόσχο, για το όγδοο  βιβλίο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Παπαμόσχος έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Διηγήματος-Νουβέλας (2016) (για το βιβλίο του : Η αλεπού της σκάλας και άλλες ιστορίες, 2015). Διάφορα διηγήματά του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, τα σουηδικά και τα αλβανικά, ενώ κείμενο του  (Πολωνός Ελαιοχρωματιστής) έχει ενσωματωθεί στο βιβλίο Λογοτεχνίας της  Γ’ Λυκείου. Κατά καιρούς συναντούμε άρθρα  για τον τοπικό μας συγγραφέα σε εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (Βήμα της Κυριακής, Καθημερινή, Εφημερίδα Συντακτών), ενώ κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι έχουν αναλάβει τις εκδόσεις των βιβλίων του (Κέδρος, Πατάκης, Μεταίχμιο, Κίχλη).

Ηλία…καλοτάξιδο!!

ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος με τον συγγραφέα Ηλία Παπαμόσχο