Η κοπή βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς – [φωτογραφίες]

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς η κοπή βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζόμενων του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Καστοριάς. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την άριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει, τονίζοντας τη συμβολή και την αφοσίωσή τους στις υπηρεσίες του Δήμου και τους ευχήθηκε υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς Ιωάννα Κύρου και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Γκόγκας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 16 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πλήθος και κείμενοMay be an image of 12 people