Χθές η πόλη μας ξεκίνησε να μπαίνει στο κλίμα του καρναβαλιού με το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Βαλκανικής μουσικής στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς (πλατεία Ομονοίας)
Συμμετείχαν : Μουσικά σχήματα και ορχήστρες, από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων
Ακόμα ξεκίνησαν λίγα μπουλούκια με κέφι αψηφώντας το κρύο, ξεσηκώνοντας τους πάντες.
Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες

![Μοναδική εμπειρία στο Cern και τον OHE για τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/gel_100326_c-218x150.jpg)



![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-218x150.jpg)
![Μπουμπούνες και Χάσκαρι αναβίωσαν στην Καστοριά – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpmpns_26-218x150.jpg)
![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-218x150.jpg)

