Η Μ. Αντωνίου απαντά στους αγρότες που έριξαν κοπριές στο γραφείο της

Ομάδα αγροτών επέλεξε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της ρίχνοντας κοπριά στο Πολιτικό Γραφείο της βουλευτού, Μαρίας Αντωνίου, με την ενέργεια αυτή να καταγράφεται μάλιστα σε βίντεο.

Ενώ η βουλευτής βρισκόταν εκτός Ελλάδας για κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις στη Βιέννη, συγκεκριμένα στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), τα γεγονότα έλαβαν χώρα απουσία της, αφήνοντας τους εργαζόμενους του γραφείου να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση για την οποία δεν έφεραν καμία ευθύνη.

Σε δήλωσή της, η Μαρία Αντωνίου τόνισε την πάγια στάση της να βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών της Καστοριά, υπερασπιζόμενη τα  αιτήματά τους και έδειξε ανοιχτή στον διάλογο. Υπογράμμισε επίσης τη στήριξη που έχει προσφέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στον αγροτικό κλάδο από το 2019 και έκανε λόγο για την ανάγκη αποφυγής τέτοιων πρακτικών που δεν συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων.

Με μια δόση χιούμορ, ευχαρίστησε τους αγρότες για τα “δώρα” τους, αναφερόμενη στην κοπριά που, όπως ανέφερε, θα της φανεί χρήσιμη για τους σπόρους που είχε διανείμει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνίου:

Ευρισκόμενη εκτός Ελλάδος σε Κοινοβουλευτική μου υποχρέωση στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ενημερώθηκα από τους συνεργάτες μου ότι ομάδα αγροτών της περιοχής μας ήρθαν στο Πολιτικό μου Γραφείο στην Καστοριά και φέρνοντας τσουβάλια με κοπριά, άδειασαν μέρος του περιεχομένου τους μέσα στο χώρο εργασίας του γραφείου.

Ως Βουλευτής Καστοριάς, βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των αγροτών της περιοχής μου και μάχομαι για τα δίκαια αιτήματά τους. Όπως και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από το 2019, έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον αγροτικό κλάδο, με τη θέσπιση συγκεκριμένων μέτρων. Η πόρτα του Πολιτικού μου Γραφείου είναι πάντα ανοιχτή για διάλογο και τέτοιου είδους πρακτικές, όπως η σημερινή, δεν βοηθούν καθόλου προς την κατεύθυνση αυτή”.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω την συγκεκριμένη ομάδα αγροτών για τα “δώρα” τους. Ειδικότερα η κοπριά θα μου φανεί χρήσιμη, καθώς μου περίσσεψαν σπόροι που είχα διανείμει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου…

Δείτε το video των αγροτών: