Η Μ. Αντωνίου στη συνάντηση του Θοδωρή Λιβάνιου με το Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτ. Μακεδονίας

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη στη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Καστοριάς Πάνο Κεπαπτσόγλου. Αντικείμενο της συζήτησης, τα μείζονα ζητήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κορυφαία αυτό της Δίκαιης Μετάβασης, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ενέργειας και το δημογραφικό. 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Η Δυτική Μακεδονία μπορεί και πρέπει να έχει διακριτό ρόλο και συγκεκριμένη θέση στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας και προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, κυβέρνηση, βουλευτές, περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση”.

May be an image of 9 peopleMay be an image of ‎8 people and ‎text that says '‎DEA NEA AYTIKHE MAKEAONIAT MAKEANHE E MAKEAONIAT O יתחרץ‎'‎‎May be an image of 6 people, television, newsroom and text