10 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο βράδυ, ταινίες να απολαύσεις απόψε από τον καναπέ σου με ένα κλικ!

«Ο κος Πιμπόντι & ο Σέρμαν» (2014) σκηνοθεσία Ρομπ Μίνκοφ

Κινούμενα σχέδια – Ο κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος!

Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών.

Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις,  που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός…

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

*Star, Σάββατο 09/03, στις 21:00

«Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» (2015) σε σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ

Δράσης Περιπέτεια – Ο γενναίος πολεμιστής Κόλντερ (Βιν Ντίζελ) είναι ένας διάσημος κυνηγός μαγισσών και ο μόνος από το είδος του που έχει επιβιώσει στους αιώνες, για να συνεχίζει το έργο του.
Ο Κόλντερ κατάφερε να εξολοθρεύσει την πανίσχυρη Βασίλισσα των Μαγισσών και τους ακόλουθούς της. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή όμως, εκείνη τον καταράστηκε να ζει στην αιωνιότητα και έτσι θα μείνει για πάντα μακριά από την γυναίκα και την κόρη του, αφού δεν θα συναντηθούν ποτέ σε μία μετά θάνατον ζωή..

Τώρα πια συνεχίζει να περιφέρεται στον σύγχρονο κόσμο με ελάχιστους συμμάχους και περισσότερους εχθρούς και προδότες.
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, αυτά τα μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, επιβίωσαν.

Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι, Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον, Τζούλι Ενγκελμπρεκτ.

*Open, Σάββατο 09/03, στις 22:00

«Ταξίδι στη Μυτιλήνη» (2010) σκηνοθεσία Λάκης Παπαστάθης

Ελληνική Ταινία Δραματική – Έπειτα από 20 χρόνια παραμονής στο Παρίσι, μια υπόθεση κληρονομιάς φέρνει τον Κώστα πίσω στη γενέτειρά του, τη Μυτιλήνη.

Εκεί θα συναντήσει μια νέα κοπέλα με την οποία είχαν γνωριστεί στη Γαλλία αλλά και όσους συγγενείς του είναι ακόμη ζωντανοί, ανακαλώντας έτσι τις μνήμες της παιδικής του ηλικίας.

Παίζουν:  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Ζορμπά, Δημήτρης Καταλειφός, Χρήστο Στέργιογλου

*ΕΡΤ3, Σάββατο 09/03, στις 22:40

«Rampage: Το Απόλυτο Χάος» (2018) σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον

Περιπέτεια φαντασίας – Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη μέρα της γέννησής του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα, που δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, μεταμορφώνει τον ήρεμο και φιλικό γορίλα σε ένα τεράστιο, οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί, που έχουν μεταλλαχθεί με παρόμοιο τρόπο…

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

*Star, Σάββατο 09/03, στις 22:50

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα 2» (2002) σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ

Δράσης – Ο πράκτορας Τζέι έχει αναλάβει το δύσκολο έργο αστυνόμευσης της γης από τους εξωγήινους που ζουν σ αυτή κρυφά. Όμως η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη όταν μια διαβολική εξωγήινος προσπαθεί να καταλάβει την γη. Έτσι γίνεται επιτακτική η επαναφορά του πράκτορα Κέι στην ενεργό δράση. Μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να επαναφέρουν και την μνήμη του, καθώς αυτός έχοντας αποσυρθεί έχει χάσει κάθε μνήμη από την προηγούμενη ζωή του και ζει τώρα σαν ταχυδρομικός υπάλληλος.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ριπ Τορν.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 09/03, στις 23:30

«Μετά το Γάμο» (2019) σκηνοθεσία Μπαρτ Φρέντλιχ

Δραματική – Στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα βρίσκεται ένα ορφανοτροφείο. Η Ίζαμπελ έχει δουλέψει σκληρά για να φροντίζει τα παιδιά που ζουν εκεί.

Όντας σε απελπιστική οικονομική ανάγκη για να κρατήσει το ορφανοτροφείο σε λειτουργία, έχει φαινομενικά βρει τον τέλειο ευεργέτη και πρέπει να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει την γυναίκα που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

Παίζουν:  Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Oυίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Έιμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις

*Open, Σάββατο 09/03, στις 00:00

«Late Night» (2019) σκηνοθεσία Νίσα Γκανάτρα 

Κομεντί – Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στη νυχτερινή ζώνη των talk show της αμερικανικής τηλεόρασης, η βρετανίδα Κάθριν Νιούμπερυ βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέλος. Η νέα διευθύντρια προγράμματος του δικτύου ετοιμάζεται να την αντικαταστήσει εξ αιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, αφού η σνομπ και ελιτίστικη αντιμετώπιση της Κάθριν ως προς τη θεματολογία και τους καλεσμένους της δεν συνάδει με τις σύγχρονες τάσεις των social media και του νεαρού σε ηλικία κοινού.

Την ίδια στιγμή, ο άρρωστος από καρκίνο σύζυγός της και το προσωπικό της εκπομπής, το οποίο την τρέμει, ενισχύει την τοξικότητα στη ζωή της, έως ότου μπαίνει στο επιτελείο της μια νέα συγγραφέας.

Παίζουν: Έμμα Τόμσον, Μίντυ Κάλινγκ, Τζον Λίθγκοου, Χιου Ντάνσυ, Ράιντ Σκοτ, Ντένις Ο’ Χέαρ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 09/03, στις 01:00

«Ο Ιάσων Και Οι Αργοναύτες» (2000) σκηνοθεσία Νικ Γουΐλινγκ 

Περιπέτεια – Το θρυλικό ταξίδι του Ιάσονα με την Αργώ προς την Κολχίδα με τον Τζέισον Λόντον στον ρόλο του Ιάσονα.

Οι περιπέτειες και οι δυσκολίες, που καλείται να ξεπεράσει ο ήρωας της ελληνικής μυθολογίας με τη βοήθεια των ημίθεων συντρόφων για να αποκτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας…

Ξιφομαχίες, τέρατα αλλά και ειδύλλια σε μια πληθωρική χολιγουντιανή περιπέτεια, βασισμένη στον γνωστό αρχαιοελληνικό μύθο.

Παίζουν: Τζέισον Λόντον, Φρανκ Λανγκέλα, Ντένις Χόπερ, Γιολέν Μπλάλοκ, Ντέρεκ Τζάκομπι, Άντριαν Λέστερ.

*Star, Σάββατο 09/03, στις 01:00

«Καταδίωξη σε Δυο Ηπείρους» (2015) σκηνοθεσία Τζέιμς ΜακΤιγκ 

Δράσης – Μία  ανώτερη υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, που αποσπάστηκε πρόσφατα στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, είναι επιφορτισμένη να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, να εμποδίσει τρομοκράτες να φτάσουν στις Η.Π.Α. Όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται στο στόχαστρο του θανάτου και ξαφνικά παγιδευμένη για εγκλήματα, που δεν έχει κάνει.

Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κυνηγημένη και προσπαθεί ταυτόχρονα να επιβιώσει, να αποκαταστήσει το όνομά της και να σταματήσει μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση που θα λάβει χώρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Έμα Τόμσον, Άντζελα Μπάσετ.

*Skai, Σάββατο 09/03, στις 01:30

«Μπάτσος Διαμάντι» (1999) σκηνοθεσία Λες Μέιφιλντ

Κωμωδία – Πριν από δύο χρόνια ο ταλαντούχος διαρρήκτης κοσμημάτων Μάιλς Λόγκαν είχε σχεδιάσει τη ληστεία της ζωής του, με λάφυρο ένα διαμάντι αξίας 20 εκατομυρίων δολαρίων. Δυστυχώς για εκείνον, ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας συγκαταλεγόταν και ένας προδότης, ο άπληστος Ντίκον, ο οποίος δεν ήταν διαθετημένος να μοιραστεί το διαμάντι με κανέναν.

Η εμφάνιση της αστυνομίας ανατρέπει τα σχέδια όλων και ο Μάιλς μόλις που κατορθώνει να το σκάσει προς μία κοντινή οικοδομή, όπου και κρύβει το διαμάντι σ’ έναν αεραγωγό. Τελικά, δεν διαφεύγει της σύλληψης και μέχρι τη στιγμή της αποφυλάκισης, στο μυαλό του βρίσκεται μονάχα εκείνη η ώρα που θα πιάσει ξανά στο χέρι του τον ανεκτίμητης αξίας πολύτιμο λίθο! Δύο χρόνια μετά, ο ελεύθερος πιά Μάιλς παγώνει στη θέα του κτηρίου που είχε αφήσει τότε πίσω του ως οικοδομή. Πρόκειται για το 37ο Αστυνομικό Τμήμα του Λος ‘Αντζελες! Ειρωνία, κακοτυχία, γκαντεμιά και όλα τα στραβά του κόσμου!

Ο Μάιλς επιχειρεί τώρα με διάφορα κόλπα να μπει στο Τμήμα και να βρει το διαμάντι. Για να επιτύχει βέβαια τον σκοπό του, υπάρχουν μονάχα δύο τρόποι: να εισαχθεί ως κρατούμενος ή να εμφανιστεί ως ντετέκτιβ!

Παίζουν: Μάρτιν Λόρενς, Λουκ Γουίλσον, Πίτερ Γκριν

*Mega, Σάββατο 09/03, στις 02:30