Εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα… αλλά έμειναν με άδεια χέρια

Το κoσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι έγινε στόχος επίδοξων διαρρηκτών οι οποίοι αφού έκλεψαν μία μπουλντόζα εισέβαλαν σε αυτό.

Διαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι. Το κατάστημα έγινε στόχος επίδοξων διαρρηκτών οι οποίοι έκλεψαν μία μπουλντόζα κι αφού απομάκρυναν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο εισέβαλαν σε αυτό.

Ισοπέδωσαν την είσοδο, τις βιτρίνες ενώ διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια όμως ευτυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το χρηματοκιβώτιο ούτε ότι υπήρχε μέσα στην επιχείρηση, καθώς υπήρχε σύστημα με καπνογόνα που λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και τα οποία δεν τους επέτρεψαν να δράσουν.

Σε κάθε περίπτωση προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και όπως έγινε γνωστό συλλέγεται από τις Αρχές υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema, διακρίνεται το όχημα των δραστών να σπρώχνει αυτοκίνητο που βρίσκεται επί της οδού Καλάμου την ώρα που η μπουλντόζα προσπαθεί να πλησιάσει τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου.

Δείτε το βίντεο:

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν οι Αστυνομικοί τον ειδοποίησαν πως κάποιοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν με ένα άλλο αμάξι.

kapandriti_in__5_kapandriti_in__9_