11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

  1. ΤηνΠοικιλία επιλογών για άλλο ένα βράδυ Σαββάτου!

«100% Λύκος» (2022) σκηνοθεσία Άλεξ Στέιντερμαν

Κινούμενα Σχέδια – Ο Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων!

Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα …λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»!

Με τις Φωνές των: (Ελληνικά) Θανάσης Δρακόπουλος, Χάρης Αριστείδου, Κούλης Νικολάου, Μαρία Κάνθερ, Μάρκος Δρουσιώτης, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Έφη Χαραλάμπους, Νάτια Χαραλάμπους

*Star, Σάββατο 16/03, στις 21:00

«Ναι σε Όλα» (2008) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Κωμωδία Ρομαντική – Ο Καρλ Άλεν είναι ένας άντρας που βλέπει τη ζωή του να μένει στάσιμη και να μην οδηγείται πουθενά, και συνειδητοποιεί ότι γι’ αυτό φταίει ο ίδιος και κυρίως η άρνησή του σε κάθε πρόταση, καθώς έχει την κακή συνήθεια να λέει στα πάντα όχι.

Μέχρι που παίρνει την απόφαση να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας που βασίζεται σε μια απλή αρχή: να λες “Ναι Σε Όλα”.

Η δύναμη του “ΝΑΙ” αρχίζει να μεταμορφώνει τη ζωή του Καρλ με εντυπωσιακό και απρόσμενο τρόπο: όχι μόνο παίρνει προαγωγή, αλλά δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για ένα νέο μεγάλο έρωτα. Η προθυμία του όμως, να αντιμετωπίζει θετικά κάθε δεδομένη ευκαιρία, ίσως να μην αποβεί και τόσο θετική γι αυτόν.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ζί Ντεσανέλ, Ρις Ντάρμπι, Τέρενς Σταρμπ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σάσα Αλεξάντερ

*Open, Σάββατο 16/03, στις 21:45

«Ο Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής» (2010) σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους

Περιπέτεια – Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον, αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο αλλά αυτό είναι το λιγότερο, που θα έπρεπε να τον απασχολεί. Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Πέρσι στην πραγματική ζωή!

Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της Θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Πέρσι είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής.

Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, ξεκινά για τον Πέρσι και τους φίλους του.

Παίζουν: Λόγκαν Λέρμαν, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Ροζάριο Ντόσον, Σον Μπιν, Κάθριν Κίνερ

*Star, Σάββατο 16/03, στις 23:00

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» (2019) σε σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι Κωμωδία, περιπέτεια, φαντασίας – Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος.

Η Μόλι (Τέσα Τόμσον) είναι μια νεαρή κοπέλα που όταν ήταν κορίτσι είχε μια… επαφή τρίτου τύπου με έναν μικρό εξωγήινο, με τους Άνδρες με τα Μαύρα να επεμβαίνουν και να διαγράφουν τις μνήμες αυτού του συμβάντος από την οικογένειά της, όμως εκείνη τους ξεφεύγει.
Έκτοτε παθιάζεται με οτιδήποτε έχει σχέση με εξωγήινους και βάζει στόχο να ενταχθεί στους MIB.

Χάρη στο πείσμα και την εξυπνάδα της, τα καταφέρνει και ως δόκιμος, αναλαμβάνει τη πρώτη της αποστολή, δίπλα στον H (Κρις Χειμσγουόρθ), να συνοδέψουν και να προστατέψουν έναν σημαντικό εξωγήινο επισκέπτη που βρίσκεται στα μέρη μας για ξεφάντωμα!
Όσο απλά ξεκινάει, τόσο στραβά καταλήγει, με τον εξωγήινο να πέφτει νεκρός μετά από ενέδρα, και τους H και M να ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να προλάβουν τα χειρότερα αλλά και να ανακαλύψουν τον προδότη ανάμεσά τους.

Οι έρευνές τους θα τους φέρουν από τον Πύργο του Άιφελ, στο εξωτικό Μαρακές και την έρημο κι από κει στη Νέα Υόρκη, στη Μεσόγειο και πίσω στο Λονδίνο με τη δυναμική υποστήριξη του μικροκαμωμένου εξωγήινου Pawny που ξέρει να φυλάει τα μπόσικα.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Έμμα Τόμσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ρείφ Σπαλ, Λορέν Μπουρζουά, Σπένσερ Γουάιλντιγκ

*ΕΡΤ1, Σάββατο 16/03, στις 23:30

«Μις με το Ζόρι» (2000) σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι

Δράσης Κωμωδία – Η Γκρέισι Χαρτ (Σάντρα Μπούλοκ) και ο Έρικ Μάθιους(Μπέντζαμιν Μπρατ) είναι Πράκτορες του FBI.

Η υπηρεσία λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα εναντίον του 75ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss Ηνωμένες Πολιτείες στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, από έναν διαβόητο τρομοκράτη με το όνομα “Πολίτης”.

Μια έρευνα στον υπολογιστή διαλέγει τη Χαρτ, ως τη γυναίκα πράκτορα του FBI κατάλληλη να παριστάνει τη μυστική πράκτορα ως διαγωνιζόμενη, αν και στην πραγματικότητα η Χαρτ και η θηλυκότητα απέχουν …μακράν.

Εκπροσωπώντας το Νιου Τζέρσεϊ σαν “Γκρέισι Λου Φρίμπους”, η Χαρτ εντυπωσιάζει το κοινό παίζοντας μουσική με ποτήρια και επιδεικνύοντας τεχνικές άμυνας σαν τα ταλέντα της.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Κέιν, Μπέντζαμιν Μπρατ, Κάντις Μπέργκεν, Γουίλιαμ Σάτνερ, Χήδερ Μπερνς, Ένρι Χαντσον

*Open, Σάββατο 16/03, στις 00:00

«Η Ανταλλαγή» (2008) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Δράμα – Στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του ’20, μια μοναχική γυναίκα, που αγωνίζεται ν’ ανακαλύψει το εξαφανισμένο παιδί της, συγκρούεται με τη διεφθαρμένη αστυνομία.
Η πραγματική ιστορία της Κρίστιν κόλινς (Αντζελίνα Τζολί) που προσπαθεί να ανακαλύψει τον απαχθέντα μικρό της γιο, Γουόλτερ Κόλινς, πράγμα στο οποίο η εκεί αστυνομία, γνωστή τότε για τη διαφθορά και τα σκάνδαλά της, όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά για να καλύψει την ανικανότητά της που έχει γίνει θέμα επίθεσης από τον πάστορα τοπικού ραδιοφώνου (Τζον Μάλκοβιτς), διαστρεβλώνει τα γεγονότα, παρουσιάζοντάς της ένα άλλο παιδί και πιέζοντάς την να το δεχτεί ως γιο της.

Όταν η Κρίστιν συνεχίζει τον αγώνα της, με τη βοήθεια του πάστορα, παρουσιάζοντας αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν πως αυτός δεν είναι ο γιος της, καταλήγει να συλληφθεί από την αστυνομία,
και να την απομονώσουν σε ψυχιατρείο για να της κλείσουν το στόμα.

Παίζουν: Αντζελίνα Ζολί, Τζον Μάλκοβιτς, Τζέφρι Ντόνοβαν, Μάικλ Κέλι, Μισέλ Γκαν, Γκάτλιν Γκρίφιθ, Κολμ Φέορε.

*Skai, Σάββατο 16/03, στις 00:30

«Διαζύγιο Θανάτου» (2002) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι

Μυστηρίου Τρόμου – Η Ρετζίνα Λάμπερτ ζει με τον επί τρεις μήνες σύζυγό της στο Παρίσι. Μετά από ένα σύντομο ταξίδι της κι αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο, τον βρίσκει δολοφονημένο όταν και της αποκαλύπτεται πως ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν παντρεμένη δεν είναι αυτός που νόμιζε.

Η ίδια βρίσκεται έτσι άθελά της μπλεγμένη σε έναν ιστό παρανομίας καθότι η ιδιότητα της συζύγου του δολοφονηθέντα τοποθετεί στόχο στην πλάτη της και την θέτει προ απειλών.

Στο πλευρό της και υπό την προστασία της στέκεται ο Λούις Μπαρτολομιού, ένας μυστηριώδης ξένος τον οποίο η Ρετζίνα γνώρισε κατά την περίοδο των διακοπών της.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τεντ Λεβίν, Θάντι Νιούτον, Τιμ Ρόμπινς, Σαρλ Αζναβούρ.

*Ant1, Σάββατο 16/03, στις 01:00

«Μαύρο και Μπλε» (2019) σκηνοθεσία Ντιόν Τέιλορ

Δράσης – Η Αλίσια επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη και ξεκινά να εργάζεται στην αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της περιπολίας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του του φόνου ενός διακινητή ναρκωτικών από διεφθαρμένους συναδέλφους της. Το περιστατικό αυτό βιντεοσκοπείται από την κρυφή κάμερα που βρίσκεται πάνω στη στολή της.

Η Αλίσια προσωρινά κατορθώνει να ξεφύγει από τους διώκτες της, οι οποίοι στη συνέχεια την καταδιώκουν αμείλικτα, ώστε να εμποδίσουν τη γνωστοποίηση των όσων έγιναν και να την κάνουν να σωπάσει μια και καλή.

Παίζουν: Ναόμι Χάρις, Ταϊρίς Γκίμπσον, Φρανκ Γκρίλο, Μάικ Κόλτερ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 16/03, στις 01:30

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» (1996) σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν

Δραματική Ρομαντική – Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, οι δύο ερωτευμένοι εραστές του παρελθόντος, τώρα συναντιούνται στο φουτουριστικό, αστικό, σκηνικό της παραλίας Βερόνα, στο Παλμ Μπιτς στην Αμερική.

Οι δύο αντίπαλες οικογένειές τους, οι Μοντέκοι και οι Καπουλέτοι, είναι πλέον συμμορίες και κάθε άλλη πτυχή της ζωής γύρω από την τραγική, ερωτική σχέση, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας έχει “μετακινηθεί” από τις μεσαιωνικές καταβολές της σε μια αποφασιστικά σύγχρονη, εξαιρετικά στυλιζαρισμένη πραγματικότητα.

Παίζουν: Γκρεγκ Πιρς, Μπαζ Λούρμαν, βασισμένο στην ιστορία του Γουίλιαμ Σέξπηρ

*Alpha, Σάββατο 16/03, στις 01:30

«Το Αυτό: Κεφάλαιο 2» (2019) σκηνοθεσία Άντι Μουσκιέτι

Τρόμου – Ο σατανικός κλόουν Pennywise επιστρέφει 27 χρόνια αργότερα για να τρομοκρατήσει, για άλλη μια φορά την πόλη Ντέρι, στην πολιτεία του Μέιν.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, οι παιδικοί φίλοι, που είχαν έρθει αντιμέτωποι μαζί του, είναι πλέον ενήλικες και έχουν από καιρό πάρει χωριστούς δρόμους. Αλλά όταν άνθρωποι αρχίζουν να εξαφανίζονται, ο Μάικ Χάνλον τους καλεί όλους πίσω για την τελική αναμέτρηση.

Τραυματισμένοι ψυχικά, τα μέλη του οι ενωμένοι Losers Club θα πρέπει να νικήσουν τους βαθύτερους φόβους τους για να καταστρέψουν τον Pennywise, που  τώρα δείχνει πιο ισχυρός από ποτέ.

Παίζουν: Τζέσικα Τσαστεϊν, Μπιλ Σκαρσγκαρντ, Χαβιε Μποτε, Τζεϊμς Μακαβοϊ, Μπιλ Χεϊντερ, Αιζάια Μουσταφα, Τζέι Ράιαν, Τζέιμς Ρανσον, Άντι Μπιν, Σοφία Λιλις, Τζόζεν Τζεικομπς, Νίκολας Χαμιλτον

*Star, Σάββατο 16/03, στις 01:45

«Ο Κολιτσίδας» (1996) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Δραματική Κομεντί Μυστηρίου – Έχετε φανταστεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας αν κάποιος αποφάσιζε μια μέρα να κολλήσει πάνω σας σαν “στρείδι”; Ξέρετε… από εκείνους τους τύπους που αποκαλούμε κοινώς “κολλιτσίδες” και εισβάλλουν στη ζωή μας με το έτσι… θέλω!

Μια σκέτη κόλαση δηλαδή! Αν λοιπόν δεν είχατε μια παρόμοια εμπειρία παρακολουθήστε αυτήν την τρελή κωμωδία όπου ο μοναδικός Τζιμ Κάρεϊ είναι ο “κολλιτσίας” που εισβάλλει στην ζωή του επίσης καταπληκτικού Μάθιου Μπρόντερικ για να την κάνει μια αληθινή κόλαση! ‘Εχοντας μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα μετά από έναν διαπληκτισμό με την φιλενάδα του, ένας αφελής αρχιτέκτονας αποφασίζει να εγκαταστήσει καλωδιακή τηλεόραση για να “γεμίσει” τις μοναχικές βραδυές του.

Μόνο που ο τεχνικός που έρχεται να κάνει τη δουλειά, δεν είναι σαν τους άλλους. Αρχίζει σύντομα να τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα και ξαφνικές επισκέψεις, παραβιάζει την ιδιωτική του ζωή, συνάπτει σχέσεις με την οικογένειά του και σε μια ύστατη προσπάθεια να επιβάλλει την ανεπιθύμητη φιλία του, καταφεύγει σε εκβιασμούς και απειλές. ‘Ετσι, η ζωή του αρχιτέκτονα μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγει από την ενοχλητική παρουσία του “κολλιτσίδα”..

Τζιμ Κάρεϊ, Μάθιου Μπρόντερικ, Λέσλι Μαν, Μπεν Στίλερ, Τζορτζ Σίγκαλ, Ντάϊαν Μπέικερ, Τζακ Μπλακ, Όουεν Γουίλσον, Μπομπ Όντενκερκ

*Mega, Σάββατο 16/03, στις 02:30