7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ζητείται Κουμπάρος» (2015) σκηνοθεσία σε Τζέρεμι Γκάρελικ

Κωμωδία – Ο Νταγκ (Τζος Γκαντ) είναι ένας συμπαθής αλλά κοινωνικά “ανύπαρκτος” γαμπρός. Παρόλο που η μέρα που θα παντρευτεί την γυναίκα των ονείρων του πλησιάζει, δεν έχει καταφέρει να βρει κουμπάρο. Για να λύσει το πρόβλημά του έχει λιγότερες από δύο εβδομάδες στη διάθεσή του. Απευθύνεται στον Τζίμι Κάλαχαν (Κέβιν Χαρτ), έναν επαγγελματία που… νοικιάζει κουμπάρους!

Στην περίπτωση του Νταγκ όμως πρέπει να επιστρατευτούν εφτά κουμπάροι και ο ίδιος να συμπεριφέρεται σαν ο απόλυτος κολλητός του…
Τα ευτράπελα δεν θα αργήσουν να συμβούν και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Παίζουν: Τζος Γκαντ, Άφιον Κρόκετ, Άλαν Ρίτσον, Κεν Χάουαρντ, Κέβιν Χαρτ.

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 20/03 στις 21:00

«Η συμμορία των έντεκα» (2001) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Κωμωδία Περιπέτεια – Για τον γοητευτικό και ταλαντούχο απατεώνα Ντάνι Όσιαν η καλύτερη ληστεία είναι πάντα η… επόμενη ληστεία. Αν και δεν έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, έχει ήδη βάλει στο τραπέζι τα πλάνα της επόμενης κομπίνας του.

Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους ικανότερους απατεώνες της πιάτσας – ανάμεσά τους ένας επιτήδειος χαρτοπαίκτης, ένας ελαφροχέρης πορτοφολάς, ένας σπεσιαλίστας στις ανατινάξεις. Στόχος τους είναι να «χτυπήσουν» ταυτόχρονα τρία από τα μεγαλύτερα καζίνο του Λας Βέγκας, τα οποία ανήκουν στον αδίστακτο μεγιστάνα Τέρι Μπένεντικτ, ελαφρύνοντας τα χρηματοκιβώτιά του κατά 150 εκατομμύρια. Ο ίδιος έχει επίσης δεσμό με την Τες, τη πρώην σύζυγο του Όσιαν, και αυτό ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο για το παράτολμο σχέδιο που εξυφαίνει η συμμορία.

Παίζουν: Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Άντι Γκαρσία, Μπέρνι Μακ, Μαρκ Γκαντ, Έλιοτ Γκουλντ, Τιμ Πέρεζ, Φρανκ Πάτον, Σκοτ Κάαν, Έντι Τζέμισον, Τσεισι Άφλεκ, Κάρολ Φλόρενς

*Open, Τετάρτη 20/03 στις 21:15

«Καλή Σύζυγος» (2016) σκηνοθεσία Μιριάνα Καράνοβιτς

Δραματική – Η Μιλένα είναι μια μέσης ηλικίας νοικοκυρά και μητέρα, που ζει μια τακτοποιημένη ζωή στα προάστια του Βελιγραδίου.

Είναι αφοσιωμένη στα συζυγικά της καθήκοντα κι όταν δεν έχει πρόβα στην τοπική χορωδία, περιποιείται τον εαυτό της, μαγειρεύει και δεξιώνεται τους φίλους της οικογένειας.

Όμως μια ξεχασμένη βιντεοκασέτα θα ανατρέψει την ηρεμία της καθημερινότητάς της και η Μιλένα θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις που θα συνταράξουν την ζωή όλων.

Παίζουν: Μιριάνα Καράνοβιτς, Μπόρις Ισάκοβιτς, Μπόγιαν Νάβοτζεκ, Γιάσνα Ντζουριστις, Μπόγιαν Νάβογετς, Χριστίνα Πόποβιτς, Κσένιγια Μαρίνκοβιτς

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 20/03 στις 23:00

«Άδεια Γάμου» (2007) σκηνοθεσία Κεν Κουάπις

Κωμωδία Ρομαντική – Η Σάντι και ο Μπεν ετοιμάζονται να κάνουν το μοιραίο βήμα. Να παντρευτούν. Όσο προχωρούν όμως οι προετοιμασίες του γάμου αποδεικνύεται ότι στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να κολλήσουν δύο άνθρωποι που στα λόγια ταιριάζουν απόλυτα. Από τη μια, οι αντιθέσεις που μάλλον χωρίζουν παρά ενώνουν το ζευγάρι και, από την άλλη, ο κιτς περίγυρος, που βρίσκει την τέλεια παρανοϊκή έκφρασή του στο χαρακτήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, είναι σίγουρες συνθήκες πρόκλησης γέλιου!

Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ, Έρκ Κρίστεν Όλσεν, Μπράιαν Μπαουμγκαρντ, Τζος Φλίτερ

*Open, Τετάρτη 20/03 στις 00:00

«Το Φάντασμα στο Κέλυφος» (2017) σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς 

Δράσης – Η «Ταγματάρχης» είναι ένα μοναδικό στο είδος της υβρίδιο ανθρώπου-cyborg, μια πολεμική μηχανή που ηγείται της ειδικής ομάδας 9. Αποφασισμένοι να σταματήσει κάθε επικίνδυνο εγκληματία ή εξτρεμιστή, η ομάδα 9 αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό, έναν χάκερ που έχει ως μοναδικό στόχο να εξαφανίσει από προσώπου γης τα επιτεύγματα της Hanka Robotics.

Παίζουν: Σκάρλετ Τζόχανσον, Μάικλ Πιτ, Πιλού Άσμπεκ, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο.

*Alpha, Τετάρτη 20/03 στις 00:15

«Ζόχαν: Πράκτορας Υψηλής Κομμωτικής» (2008) σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Κωμωδία – Ο σούπερ πράκτορας της Μοσάντ, Ζόχαν, σκηνοθετεί το θάνατό του στο Ισραήλ γιατί βαρέθηκε το μυστικό πόλεμο με τους Παλαιστίνιους και θέλει να πάει στη Νέα Υόρκη και να γίνει επιτέλους κομμωτής – το μεγάλο του όνειρο.

Στην Αμερική γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το ψευδώνυμο Σκράπι Κόκο στο κομμωτήριο μιας Παλαιστίνιας, ώσπου τον αναγνωρίζει ένας ταξιτζής και ξαναφουντώνει το κυνηγητό με τη νέμεσή του, τον αδίστακτο Φάντομ.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Ρομπ Σνάιντερ, Τζον Τορτούρο, Εμμανουέλ Κρικουι, Λένι Καζάν, Νικ Σουάρντσον.

*Mega, Τετάρτη 20/03 στις 01:20

“Sucker Punch” (2011) σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ

Περιπέτεια – Ένα μικρό κορίτσι, η Μπέιμπι Ντολ, εισάγεται, από τον επιτακτικό πατέρα της, σε μία ψυχιατρική κλινική, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε λοβοτομή.

Η μικρή βρίσκει προσωρινό καταφύγιο σε μία πλασματική πραγματικότητα, όπου μαζί με άλλα 4 κορίτσια από την κλινική αλλά και ένα μυστηριώδη οδηγό, σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Τα όρια μεταξύ πλασματικού και πραγματικού συγχέονται ολοένα και περισσότερο, καθώς τα κορίτσια αναζητούν τα 5 αντικείμενα, που τους είναι απαραίτητα για να καταφέρουν να αποδράσουν, πριν να είναι πολύ αργά….

Παίζουν: Έμιλι Μπράουνινγκ, Βανέσα Χιούτζενς, Άμπι Κόρνις, Τζένα Μαλόουν, Τζέιμι Τσάνγκ

*Star, Τετάρτη 20/03 στις 02:00