9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Εσύ ποια ταινία θα παρακολουθήσεις απόψε;

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» (2015) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Ελληνική Κωμωδία – Ο Βαγγέλης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία.

Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει.

Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας, που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ? ένα συνεργάτη του, τον Μένη.Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος, που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία. Και ενώ το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης…

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

*ΕΡΤ1, Πέμπτη 28/03, στις 21:00

«Στα ‘Oρια του Αύριο» (2014) σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν

Δράσης, περιπέτεια – Πολεμώντας στις ακτές της Γαλλίας ενάντια σε εξωγήινους, ένας στρατιώτης σκοτώνεται στην πρώτη του μάχη. Γυρίζει όμως ξανά και ξανά πίσω στο χρόνο ξαναζώντας την ίδια ημέρα και προσπαθώντας να εκπαιδευτεί όσο καλύτερα μπορεί για να αλλάξει τη μοίρα του.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπιλ Πάξτον.

*Open, Πέμπτη 28/03, στις 21:15

«The Black Bachelor» (2018) σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος

Κωμωδία – Οι τέσσερις κολλητοί φίλοι (Τσιμιτσέλης, Βισκαδουράκης, Μελέτης, Βουρλιώτης) επιστρέφουν και ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για το γάμο του Μάνου (Λευτέρης Ελευθερίου), ενός φίλου τους από τα παλιά. Όμως, για ακόμα μια φορά όλα θα πάνε στραβά και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη και πολύ παράξενη Μανιάτικη οικογένεια.  

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Δρακόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Κατερίνα Στικούδη, Παντελής Καναράκης, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος.

*Mega, Πέμπτη 28/03, στις 22:50

«Το Ένστικτο της Επιβίωσης» (2017) σκηνοθεσία Πάντι Κονσιντάιν

Δραματική – Ο Μάτι Μπέρτον είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ. Πλησιάζοντας το τέλος της καριέρας του, θέλει να βγάλει χρήματα για να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στη σύζυγό του, Έμμα και στην μικρή του κόρη Μία.

Κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου αγώνα, ο Μάτι τραυματίζεται σοβαρά και πέφτει σε κώμα. Όταν ξυπνά, ξεκινά ο πραγματικός αγώνας καθώς ο Μάτι, που έχει χάσει τη μνήμη του, καλείται να ενώσει το παζλ της διαλυμένης ζωής του κομμάτι-κομμάτι. Μια όμορφη και δυνατή ιστορία για την απώλεια και τελικά τη νίκη.

Παίζουν: Πάντι Κονσιντάιν, Τζόντι Γουίτακερ, Πολ Πόπλγουελ, Μρένταν Ιγκλ, Τόνι Πιτς, Άντονι Γουέλς, Λάινι Νταφ, Σάιμον Μπέργκαν, Γκάρεθ Ντέιβις

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 28/03, στις 23:00

«Προσοχή στις Λεπτομέρειες» (2014) σκηνοθεσία Τζον Λι Χάνκοκ

Μυστηρίου – Ο υπαστυνόμος και πρώην ντεντέκτιβ, Τζο «Ντέκε» Ντίκον (Ντένζελ Ουάσιγκτον), φτάνει στο εγκληματολογικό τμήμα του Λος Άντζελες για κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί μια γρήγορη αποστολή συλλογής πειστηρίων.

Εκεί συναντά τον ντεντέκτιβ Τζίμ Μπάξτερ (Ράμι Μάλεκ), ο οποίος εργάζεται στη θέση που κατείχε ο Ντέκε και έχει αναλάβει την επίλυση μαζικών δολοφονιών, κάτι που ομοιάζει με μια παλαιότερη υπόθεση του Ντίκον.

Έτσι βρίσκεται ανεπίσημα στο επίκεντρο της αναζήτησης ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου (Τζάρεντ Λέτο) που τρομοκρατεί την Πόλη των Αγγέλων.

Ο σερίφης Τζιμ Μπάξτερ, έχει εντυπωσιαστεί από το αστυνομικό ένστικτο του Ντέκε και παθιάζεται με την καταδίωξη που έχει ξεκινήσει. Καθώς όμως αναζητούν τον μυστηριώδη δολοφόνο, δίνοντας Προσοχή στις Λεπτομέρειες,  ο Μπάξτερ δεν γνωρίζει ότι πτυχές της υπόθεσης αντανακλούν στο παρελθόν του Ντέκε, με ενοχλητικά μυστικά που απειλούν να ανοίξουν πληγές του παρελθόντος

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ράμι Μάλεκ, Τζάρεντ Λέτο, Νάταλι Μοράλες.

*Star, Πέμπτη 28/03, στις 23:15

«Κινηματογράφος Majestic» (2001) σκηνοθεσία Φρανκ Ντάραμποντ

Δραματική Ρομαντική – Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Πήτερ Άπλετον, ένας σεναριογράφος του Χόλυγουντ, ο οποίος “απομακρύνεται” από τη βιομηχανία του κινηματογράφου λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο τόσο επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ένα βράδυ μεθυσμένος, οδηγώντας σε μία μικρή πόλη έξω από την Καλιφόρνια, προκαλεί ένα τροχαίο δυστύχημα και καταλήγει με απώλεια μνήμης.
Ο κάτοικος της πόλης Σταν Κέλερ τον βοηθά και τον πηγαίνει στο γιατρό της περιοχής που τον περιθάλπει.

Αποφασίζει να εγκατασταθεί στην πόλη για βρει από την αρχή τα «πατήματά» του.
Όλοι οι κάτοικοι όμως, πιστεύουν ότι πρόκειται για το χαμένο γιο του ιδιοκτήτη του μοναδικού σινεμά της πόλης, ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και του συμπεριφέρονται ανάλογα.
Ο ίδιος μη μπορώντας να θυμηθεί την προηγούμενη ζωή του αποδέχεται το ρόλο του αγνοούμενου στρατιώτη.

Το παρελθόν του όμως τον βρίσκει ξανά και σύντομα η ζωή του θα ανατραπεί όπως και όλων γύρω του….

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Λόρι Χόλντεν, Μάρτιν Λάνταου, Χαλ Χολμπρουκ, Μπομπ Μπάλαμαν, Τζέφρεϊ Ντεμαν.

*Open, Πέμπτη 28/03, στις 00:00

«Παράνομες Πράξεις» (2009) σκηνοθεσία Γουέιν Κράμερ

Αστυνομική Δραματική Περιπέτεια – Ένας συνοριοφύλακας στη Νότια Καλιφόρνια αποφεύγει την τελευταία στιγμή να χτυπήσει μια όμορφη νεαρή με το τζιπ του. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ξεκινά μια αλυσίδα γεγονότων όπου οι ζωές αγνώστων διασταυρώνονται με απρόβλεπτους τρόπους και αποκαλύπτουν τη σκληρή πραγματικότητα της μετανάστευσης, της ένταξης σε ένα νέο κοινωνικό σύνολο, της φύλαξης των συνόρων, και της σύγκρουσης ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες.

Παίζουν:  Χάρισον Φορντ, Ρέι Λιότα, Άλις Ιβ, Άσλεϊ Τζαντ, Άλις Μπράγκα, Τζιμ Στέρτζες, Τζάστιν Τσον, Μέλοντι Ζάρα

*Skai, Πέμπτη 28/03, στις 01:00

«Σαμποτάζ» (2014) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ

Δραματική Δράσης Τρόμου – Μια επίλεκτη ομάδα της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών με αρχηγό τον Τζον Μπρίσερ, κάνει έφοδο σε ένα κρησφύγετο ενός πανίσχυρου μεξικανικού καρτέλ και καταφέρνει να κατασχέσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και χρημάτων, από τα οποία ιδιοποιούνται δέκα εκατομμύρια, κρύβοντάς τα σε έναν σωλήνα. Όταν όμως επιστρέφουν να τα πάρουν ανακαλύπτουν ότι τα χρήματα έχουν εξαφανιστεί.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Ολίβια Γουίλιαμς, Τέρενς Χάουαρντ.

*Alpha, Πέμπτη 28/03, στις 01:45

«Superbad» (2007) σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Μοτόλα

Κωμωδία – Το σχολείο τελειώνει και σύντομα θα αρχίσουν οι τελευταίες διακοπές πριν το κολέγιο. Ο Σεθ και Έβαν είναι δύο κολλητοί φίλοι που μάλλον θα τους έλεγες “χαμένους” αφού δεν έχουν την παραμικρή επιτυχία στο αντίθετο φίλο, δεν έχουν παραστεί σε κανένα πάρτι και περνούν την ώρα τους, μαζί τον τρίτο της παρέας Φόγκελ, μην κάνοντας στην ουσία τίποτα δημιουργικό.

Όμως από το πουθενά θα προσκληθούν σε πάρτι και μάλιστα από δύο όμορφες συμμαθήτριες τους, με την υποχρέωση να βρουν ποτά, κάτι δύσκολο, αφού είναι πολύ κάτω από 21 και δεν τους το επιτρέπει ο νόμος. Όμως, το όνειρο της πρώτης τους σεξουαλικής επαφής είναι αρκετό για να δοκιμάσουν τα πάντα, ώστε να βρουν τις απαραίτητες “προμήθειες”.

Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Μάικλ Σέρα, Μπιλ Χέιντερ, Σεθ Ρόγκεν, Μάρθα Μακλσακ, Αβίβα Μπαόυμαν, Έμμα Στόουν, Κέβιν Κόριγκαν, Κλέμεντ Μπλέικ

*Mega, Πέμπτη 28/03, στις 02:00