“Bliss.. the beauty project” με την υπογραφή της Κατερίνας Σπύρου

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την ομορφιά και τη φροντίδα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το νέο κέντρο αισθητικής και κομμωτικής “Bliss.. the beauty project” ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό.

Το εγχείρημα αυτό φέρει την υπογραφή της Κατερίνας Σπύρου, γνωστής για τη δράση της στην τοπική πολιτική και πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς.

Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Καλαποθάκη 6 και ο χώρος διακρίνεται για την εξαιρετική αισθητική και το φινετσάτο του στυλ. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου προσφέρει μια άνετη και πολυτελή ατμόσφαιρα, όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής υψηλού επιπέδου.

Η Κατερίνα Σπύρου, τόνισε τη σημασία της ομορφιάς και της φροντίδας του εαυτού ως εργαλείου ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης. «Στο “Bliss.. the beauty project”, πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι ένας συνεχής διάλογος με τον εαυτό μας και μια ευκαιρία για κάθε άνθρωπο να ανακαλύψει την προσωπική του λάμψη».

Οι πόρτες του “Bliss.. the beauty project” είναι πλέον ανοιχτές για όποιον επιθυμεί να επενδύσει στην προσωπική του εμφάνιση και ευεξία, και η ομάδα του κέντρου καλωσορίζει το κοινό σε έναν χώρο όπου η ομορφιά και η αρμονία προσφέρονται με μεράκι και επαγγελματισμό.

φωτογραφίες: