7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ραντεβού στα Κλεφτά» (2015) σε σκηνοθεσία Μπεν Παλμερ

Αισθηματική κομεντί – Γνωρίστε τη Nancy: 34 σινγκλ και απογοητευμένη από τις συνεχείς προσπάθεις των φίλων της να τη ζευγαρώσουν. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού η Nancy αποφασίζει πως ίσως είναι γραφτό της να μείνει μόνη της. Ωσπου γνωρίζει τον Jack. Ο Jack έχει κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά και νομίζει πως η Nancy είναι το ραντεβού του. Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος του αλλά δεν τον διορθώνει από μια παρόρμηση της στιγμής. Και είναι αυτή η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της.

Παίζουν: Λέικ Μπελ, Σάιμον Πεγκ, Ρόρι Κινίαρ, Κεν Στοτ, Οφίλια Λόβιμποντ, Σάρον Χόργκαν, Χάριετ Γουόλτερ, Κεν Στοτ, Χένρι Λόιντ Χιουζ, Στιβ Όραμ

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 24/04 στις 21:00

«The Matrix Revolutions» (2003) σκηνοθεσία Λίλυ και Λάνα Γουακόφσκι

Δράσης Περιπέτεια – Ο Νίο (Κυάνου Ριβς) έχει παγιδευτεί στον «Σιδηροδρομικό Σταθμό», μια διάσταση κάπου ανάμεσα στο Μάτριξ και τον πραγματικό κόσμο. Ο Μορφέας (Λώρενς Φισμπουρν), η Τρίνιτι (Καριν Αν Μος) και ο Σέραφ (Κόλιν Τσου) οργανώνουν την επιχείρηση διάσωσής του ζητώντας τη βοήθεια του Μεροβίγγιου (Λάμπερτ Γουίλσον).

Εντωμεταξύ οι στρατιές των Μηχανών κατευθύνονται προς την Ζάιον, το τελευταίο οχυρό της ανθρώπινης αντίστασης ενάντια στην κυριαρχία τους. Όμως δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πως κάποιος έχει αποκτήσει τον έλεγχο του Μάτριξ με σκοπό να καταστρέψει τα πάντα: ο κύριος Σμιθ (Χιούγκο Γουίβιγκ)!

Οι μηχανές έχουν εισβάλλει στην τελευταία ανθρώπινη πόλη έξω απ’ το Matrix και η μοναδική ελπίδα των ανθρώπων ακούει στο όνομα Neo. Η τελική μάχη ενάντια στις μηχανές θα είναι ιδιαίτερα σφοδρή και αμφίρροπη.

Ενώ η Ζάιον αντιστέκεται σθεναρά στις καταιγιστικές επιθέσεις των Μηχανών, ο Νίο καταδύεται στα άδυτα του Μάτριξ σε μια ύστατη προσπάθεια να έρθει αντιμέτωπος με τον Σμιθ και να ματαιώσει τα σχέδιά του…

Παίζουν: Κιάνου Ρίβς, Λόρενς Φίσμπορ, Μόνικα Μπελούτσι, Κάρι-Άνν Μος, Χιουγκο Γουίβιγκ, Τζάντα Πίκετ Σμιθ, Λάμπερτ Γουίλσον.

*Open, Τετάρτη 24/04 στις 21:15

«Εγκληματίες Πρώτης Τάξεως» (2019) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Δράσης Κωμωδία – Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου ΜακΚόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι, Χιου Γκραντ, Κόλιν Φάρελ, Τζέρεμι Στρογκ, Χένρι Γκόλντιγκ, Τομ Γου

*Open, Τετάρτη 24/04 στις 00:00

«Το Παίζω… και πολύ Άντρας» (1983) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ο Ζήνωνας, είναι τόσο άβουλος, που δεν έχει τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους δικούς του.

Καταπιέζεται δε όχι μόνο από τη γυναίκα του και την πεθερά του, στον οίκο μόδας της οποίας εργάζεται, αλλά και από τα πέντε παιδιά του.

Όλα όμως φαίνεται να αλλάζουν όταν γυρίζει από την Αφρική ένας φίλος του από τον στρατό.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Θάλεια Παπάζογλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Τέτα Κωνσταντά.

*Alpha, Τετάρτη 24/04 στις 00:15

«Κουνγκ Φου… Ζιο» (2004) σκηνοθεσία Στίβεν Τσόου

Κωμική περιπέτεια – Σε μια πόλη υπό τον έλεγχο της διαβόητης συμμορίας του Τσεκουριού, ο νεαρός Σινγκ θέλει απεγνωσμένα να γίνει μέλος της. Αναζητώντας την περιπέτεια, καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά, με εκκεντρικούς σπιτονοικοκύρηδες, οι οποίοι αποδεικνύονται ότι είναι μάστορες του Κουνγκ Φου!

Τα καμώματα του Σινγκ θα οδηγήσουν την Συμμορία του Τσεκουριού να αναμετρηθεί με τους σπιτονοικοκύρηδες, σε μια εκρηκτική μονομαχία Κουνγκ Φου. Μόνο μια πλευρά θα νικήσει και ένας μόνο ήρωας θα αναδειχθεί ο απόλυτος Κουνγκ Φου αρχηγός.

Παίζουν: Στίβεν Τσόου, Κουόκ Κουέν Τσαν, Ξιαογκάνγκ Φένγκ

*Mega, Τετάρτη 24/04 στις 01:20

«Ο Ιάσων Και Οι Αργοναύτες» (2000) σκηνοθεσία Νικ Γουΐλινγκ 

Περιπέτεια – Το θρυλικό ταξίδι του Ιάσονα με την Αργώ προς την Κολχίδα με τον Τζέισον Λόντον στον ρόλο του Ιάσονα.

Οι περιπέτειες και οι δυσκολίες, που καλείται να ξεπεράσει ο ήρωας της ελληνικής μυθολογίας με τη βοήθεια των ημίθεων συντρόφων για να αποκτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας…

Ξιφομαχίες, τέρατα αλλά και ειδύλλια σε μια πληθωρική χολιγουντιανή περιπέτεια, βασισμένη στον γνωστό αρχαιοελληνικό μύθο.

Παίζουν: Τζέισον Λόντον, Φρανκ Λανγκέλα, Ντένις Χόπερ, Γιολέν Μπλάλοκ, Ντέρεκ Τζάκομπι, Άντριαν Λέστερ.

*Star, Τετάρτη 24/04 στις 02:00

«Τρελές Περιπολίες 2» (2018) σκηνοθεσία Τζέι Σαντρασεκάρ

Κωμωδία Μυστηρίου – Η αγαπημένη ομάδα επιβολής του νόμου που απολύθηκε για τις “αταξίες” της, έχει μία ευκαιρία για εξιλέωση χάρη στον αστυνόμο Ο Χάγκαν και τον κυβερνήτη Τζέσαν.

Μια διεθνής συνοριακή διαμάχη μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά, επιβάλλει τη δημιουργία μίας υπηρεσίας επιβολής του νόμου, σε μια γαλλοκαναδική πόλη που μεταβαίνει στην κυριαρχία των ΗΠΑ.

Οι Σούπερ Τροχονόμοι- Μακ, Θόρνι, Φόστερ, Ράμπιτ και Φάρβα, καλούνται να στήσουν ένα νέο σταθμό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην επίμαχη περιοχή.

Οι αντισυμβατικές τους μέθοδοι σύντομα δοκιμάζονται έχοντας να αντιμετωπίσουν αντιμετωπίζουν έναν θρασύτατο δήμαρχο, ασυμβίβαστους κατοίκους, ένα κύκλωμα λαθρεμπόρων και μια αρκούδα 1.300 κιλών.

Παίζουν: Τζέι Σαντρασεκάρ, Στηβ Λεμε, Κέβιν Χεφερναν, Έρικ Στολάνσκι, Πολ Σοτιρ, Ρομπ Λοου, Σον Γουίλαμ Σκοτ, Μαρίσα Καχλαν, Μπράιαν Κοξ, Λύντα Κάρτερ

*Alpha, Τετάρτη 24/04 στις 02:10