15 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταινίες για όλα τα γούστα Σάββατο βράδυ!

«Τραγούδα! 2» (2021) σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς

Κινούμενα Σχέδια – Tο λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου!

Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση!

Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους.

Η παρέα του Μπάστερ που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα την Ας, έναν σοβαρό γορίλα τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι τον προβοκάτορα Γκάντερ.

Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ.

Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή, μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους.

Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος.

Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται η προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!

Με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Θοδωρή Μαραντίνη, Σπύρου Μπιμπίλα, Πέτρου Δαμούλη, Βίνας Παπαδοπούλου, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Θάνος Λέκκας, Έλενας Δελακούρα, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Πέγκυ Μανωλά, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Έλενα Δαλακούρα, Άγγελος Λιάγκος, Κώστας Τερζάκης, Τζωρτζίνα Λιώση, Πέτρος Δαμουλής, Εστέλλα Κοπάνου

*Star, Σάββατο 27/04, στις 20:50

«Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» (2017) σκηνοθεσία Κέλι Άσμπερι

Κινούμενα Σχέδια –  Στο μαγικό κόσμο των μπλε αξιολάτρευτων πλασμάτων, ένα νέο σχέδιο «ταράζει» την καθημερινότητά τους. Η Στρουμφίτα με τους καλύτερούς της φίλους πρωταγωνιστούν σε έναν αγώνα μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό. Και όλα αυτά χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν να είναι …αθόρυβοι για να μη βρεθούν στα ίδια μονοπάτια με το μοχθηρό μάγο;

Με τις φωνές των: Ντέμι Λοβάτο, Ντάνι Πούντι, Τζο Μανγκανέλιο, Κέλι Άσμπερι, Τζούλια Ρόμπερτς, Άριελ Γουίντερ

*Mega, Σάββατο 27/04, στις 21:40

«Holy Emy» (2022) σκηνοθεσία Αρασέλη Λαιμού

Δραματική – H Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κλειστή κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά, που έχει καλωσορίσει με θέρμη την αδερφή της, την Τερέζα.

Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ έλκεται από μυστηριώδεις δυνάμεις που κατοικούν μέσα της.

Παίζουν: Αμπιγκέιλ Λόμα, Ασμίν Κιλίπ, Μιχάλης Συριόπουλος, Αντζελι Μπαγιάνι, Ειρήνη Ιγγλέση, Κου Ακίνο

*ΕΡΤ3, Σάββατο 27/04, στις 22:30

«Οι Διώκτες του Εγκλήματος» (2013) σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ

Δράσης – Λος Άντζελες 1949. Ο Μίκι Κόεν (Σον Πεν), ο αδίστακτος αρχηγός της μαφίας έχει το γενικό πρόσταγμα στην πόλη, συγκεντρώνοντας κέρδη από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που γίνεται δυτικά του Σικάγο. Και όλα αυτά τα κάνει υπό την προστασία των δικών του πρωτοπαλίκαρων, αλλά και μελών της αστυνομίας και της πολιτικής σκηνής που κρατάει στο χέρι.

Όλα αυτά αρκούν για να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους και σκληροτράχηλους αστυνομικούς… εκτός ίσως, από ένα μικρό μυστικό σώμα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες με επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Ο Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον υπαστυνόμο Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ). Οι δύο αυτοί θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τον κόσμο του Κόεν.

Παίζουν: Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Νικ Νόλτε, Έμα Στόουν, Άντονι Μακί, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μάικλ Πένια, Λούσι Ντέιβενπορτ, Χολτ ΜακΚλάνι.

*Open, Σάββατο 27/04, στις 22:30

«Σαχάρα» (2005) σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ

Δράσης Κομεντί Περιπέτεια – Ο Μάθιου Μακόναχι είναι ο Ντερκ Πιτ, υπάλληλος της Εθνικής Υποθαλάσσιας και ναυτικής Υπηρεσίας αλλά και γνωστός τυχοδιώκτης, που ξεκινά για μια περιπέτεια στην έρημο Σαχάρα. Αναζητά το «πλοίο του θανάτου», το CSS Texas, ένα πολεμικό πλοίο που εξαφανίστηκε λίγο μετά το 1865, φορτωμένο με τον τελευταίο χρυσό της Συνομοσπονδίας.

Την ίδια στιγμή, στη Νιγηρία μια ανεξήγητη μόλυνση εξαπλώνεται επικίνδυνα, παίρνοντας τις διαστάσεις επιδημίας δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η επιστήμονας των Ηνωμένων Εθνών, Δρ. Εύα Ρόχας (Πενέλοπε Κρουζ) διερευνά τα αίτια της οικολογικής αυτής καταστροφής και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τη σταματήσει, όταν ο Ζακάρα, ένας διεφθαρμένος Τουαρεγκ αποπειράται να τη δολοφονήσει.

Την τελευταία στιγμή, σώζεται από τον Ντερκ Πιτ. Οι δυο τους θα ενώσουν δυνάμεις με τον καλύτερο φίλο του Ντερκ, τον Αλ Τζιορντάνο (Στήβ Ζαχν), για να βρουν την πηγή της μόλυνσης που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο και που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή όπως την ξέρουμε.

Κι ενώ ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα, ο Ντερκ ανακαλύπτει μία πληροφορία που όχι μόνο μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή, αλλά μπορεί να λύσει και το μυστήριο που στοιχειώνει το μυαλό των εξερευνητών.

Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Πενέλοπε Κρουζ, Στήβ Ζαχν, Ρόμπερτ Κάβανα, Μάθιου Φλιν, Νίκολας Μπέβενι.

*Skai, Σάββατο 27/04, στις 23:00

«Εγώ, ο Απαισιότατος 3» (2017) σκηνοθεσία Πιερ Κόφιν, Κάιλ Μπάλντα

Κινούμενα Σχέδια – Ο αγαπημένος Γκρου σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους! Ενώ σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», τελικά ο Γκρου υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε και εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80, που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός! Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον, που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.

Με τις φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Ελενα Γιαννέτσου.

*Star, Σάββατο 27/04, στις 23:00

«Το Τέλος του Κόσμου» (2013) σκηνοθεσία Σεθ Ρογκεν, Εβαν Γκολντμεργκ

Κωμωδία – Ο Καναδός κωμικός Τζέι Μπάρουσελ, που σιχαίνεται τον κόσμο της χολιγουντιανής show biz, επισκέπτεται τον συμπατριώτη και φίλο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος δείχνει να μην ενοχλείται από την παραμορφωτική λάμψη του Λος Άντζελες. Ο Σεθ παρασύρει, χωρίς τη θέλησή του, τον Τζέι στο πάρτι του συναδέλφου τους Τζέιμς Φράνκο, όπου έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Μια σειρά από εκρήξεις, δονήσεις και μεταφυσικά φαινόμενα φέρνει έξι κωμικούς οχυρωμένους στη βίλα να προσπαθούν να σωθούν από τις ημέρες της Αποκάλυψης που ζει η Πόλη των Αγγέλων.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ, Τζέιμς Φράνκο, Τζέι Μπάρουκελ, Έμα Γουάτσον, Μάικλ Σέρα, Ριάνα, Πολ Ραντ, Κέβιν Χαρτ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 27/04, στις 23:30

«The Amazing Spider-Man 2» (2014) σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Electro.

Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν θα εμφανιστεί ο οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Electro και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν. Και εξαρτάται από τον Spider-Man να τους σταματήσει πριν καταστρέψει την πόλη που αγαπά τόσο πολύ.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Ντέιν ΝτιΧάαν, Σταν Λη, Φελίσιτι Τζόουνς, Σάλι Φιλντ, Πολ Τζιαμάτι.

*Mega, Σάββατο 27/04, στις 23:40

«Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» (2017) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης – Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι. 

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον.

*Ant1, Σάββατο 27/04, στις 00:45

«1917» (2019) σκηνοθεσία Σαμ Μέντες

Δραματική – Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή.

Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

Παίζουν: Ντιν – Τσαρλς Τσάπμαν, Τζορτζ ΜακΚέι, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μαρκ Στρονγκ, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κλερ Ντουμπιοργκ, Μπίλι Ποστλγουέιτ, Αντριάν Σκάρμπορο, Σπάικ Λέιτον

*Open, Σάββατο 27/04, στις 00:45

«Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» (2018) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς

Περιπέτεια φαντασίας – Τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκινούν το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα.

Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό… αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ για τους Αμερικάνους), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων.

Παίζουν: Έντι Ρεντµέιν, Κάθριν Γουόυτερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαµάνθα Μόρτον, Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, Κόλιν Φάρελ.

*Star, Σάββατο 27/04, στις 01:00

«Χτυπημένος από Έρωτα» (2002) σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον

Ρομαντική Κομεντί – Για τον Μπάρι Ίγκμαν η επιβίωση είναι δύσκολη. Βρίσκεται συναισθηματικά απομονωμένος μέσα στο χαοτικό σύμπαν μιας αμερικάνικης μεγαλούπολης, παγιδευμένος στον ιστό μιας ζωής χωρίς συναισθηματικό ενδιαφέρον και ένταση.

Μια δυναστική οικογένεια με επτά αδερφές που τον καταπιέζουν, μια εργασία χωρίς ουσία και βάρος, μια κενή συναισθηματική ζωή.

Όταν βρεθεί «χτυπημένος από έρωτα», θα καταστρατηγήσει τις «αρχές» του, θα αντιμετωπίσει μια σπείρα εκβιαστών και θα ταξιδέψει πρώτη φορά με αεροπλάνο.

Ο Πολ Τόμας Άντερσον, μετά από την υπέροχη Magnolia, επιστρέφει με μια ιδιαίτερη απολαυστική κωμωδία, που συνδυάζει το φαντεζίστικο με το ρομαντικό και πρωταγωνιστή έναν Άνταμ Σάντλερ, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Έμιλι Γουάτσον, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Λούις Γκουζμάν

*ΕΡΤ1, Σάββατο 27/04, στις 01:15

«Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω!» (1984) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική κωμωδία -Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός ανέργου Έλληνα, του Στάθη, ο οποίος, μετά από αποτυχημένες απόπειρες ανεύρεσης εργασίας, οδηγείται στον ψυχίατρο.

Ο ψυχίατρος του προτείνει μία ανορθόδοξη λύση για το πρόβλημά του. Τον εφοδιάζει με αποδεικτικό τρέλας, το οποίο ο Στάθης χρησιμοποιεί έξυπνα για να προσληφθεί σε μια εταιρεία ζυμαρικών που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη Λόλα, αδελφή του ιδιοκτήτη, με την οποία μπλέκεται σε καταστάσεις, τις οποίες περιπλέκει ακόμη περισσότερο η αρραβωνιαστικιά του ιδιοκτήτη.

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Μαίρη Βιδάλη, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Γιάννης Ρώτας, Γιάννης Βογιατζής, Σπύρος Μεριανός, Κάιτη Φίνου, Μάγδα Τσαγγάνη.

*Alpha, Σάββατο 27/04, στις 01:45

«Μα πώς τα καταφέρνει!» (2011) σε σκηνοθεσία Ντάγκλας ΜακΓκράθ

Κομεντί Ρομαντική – Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν.

Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ, επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι’ αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γκρεγκ Κίνερ, Κριστίνα Χέντριξ

*Skai, Σάββατο 27/04, στις 02:00

«Ξανθιές Γκόμενοι» (2005) σκηνοθεσία Κίνεν ‘Αιβορι Γουέιανς 

Κωμωδία – Ο Μάρκους και ο Κέβιν Κόπλαντ είναι μαύροι πράκτορες του FBI. Για τις ανάγκες της υπόθεσης ενός κλεμμένου δαχτυλιδιού, μεταμφιέζονται σε δυο προκλητικές λευκές “γκόμενες” και εισβάλουν στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας! Αλλά ο δρόμος τους προς το λαμπρότερο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, είναι κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα!

Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Τζέιμι Κινγκ, Τέρι Κρους, Μπάζι Φίλιπς, Τζέιμι Κινγκ, Μπρίτανι Ντάνιελ, Τζένιφερ Κάρπεντέρ

*Mega, Σάββατο 27/04, στις 02:30