Μ. Αντωνίου: H ίδρυση Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά, είναι σημαντική και απαραίτητη

Μαρία Αντωνίου: H ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά, είναι σημαντική και απαραίτητη

Έπειτα από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και σε συνέχεια σχετικής σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο αρμόδιο Υπουργείο, κλιμάκιο στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αντιστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα και παρουσία του Προϊσταμένου του Κλάδου Διαχειριστικής- Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/ Α.Ε.Α. της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης /Α.Ε.Α. Υποστράτηγου Σωτήριου Νικολακόπουλου, επισκέφθηκε σήμερα την Καστοριά προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο, που προορίζεται για τη στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων, και να εξετάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο ανακατασκευής.

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου δήλωσε:
“Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τη θετική τους ανταπόκριση στο αίτημα που υπέβαλα για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην περιοχή μου, η οποία είναι τόσο σημαντική και απαραίτητη γι’ αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδας”.

May be an image of 10 people and text that says 'FurBxhibition FurExhibitionCenter Fur Exhibition edika tenter'May be an image of 2 peopleMay be an image of 5 people and text that says 'CAN ONENEN ရ် nP ノン233 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΛΛΗΝΙΚΗΑΣΤΥ.ΝΟΜΙΑ ΑΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ HELLENIC HELLENICPOLICE HELL POLICE 土 ΕΛΛΗΝИΚΗΔΗMΟKΡΑΠΑ ΕΑΛΗΝΙΚИ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Yatoupycio ΥαααργειΠραστασίας Υπσργεί Προστασίας twloi TT'May be an image of 5 peopleMay be an image of 5 people