7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταινίες γεμάτες δράση, κωμωδία και περιπέτεια σε περιμένουν να τις απολαύσεις!

«Γαμπρός απ’ το Λονδίνο» (1967) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Κώστας, ένας νεαρός που εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του κυρίου Περικλή, είναι αρραβωνιασμένος με την κόρη του, η οποία όμως είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλο. Μια μέρα, θα βρεθεί στο δρόμο του η Μαίρη, η οποία αποπειράται να αυτοκτονήσει επειδή την εγκατέλειψε ο Άγγλος αγαπημένος της.

Αφού την σώζει, ο Κώστας πείθεται να υποδυθεί τον πλούσιο Άγγλο φίλο της, για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει των αυστηρών αρχών πατέρα της Κυριάκο. Και ενώ στην αρχή πάνε όλα ρολόι, ο αδελφός της Μαίρης γίνεται η αιτία να αποκαλυφθεί η διπλοπροσωπία του Κώστα και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Νόρα Βαλσάμη, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Περικλής Χριστοφορίδης, Ελένη Ζαφειρίου, Καίτη Ιμπροχώρη, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Βαγγέλης Ιωαννίδης.

*Skai Σάββατο 04/05, στις 21:00

«Τιτανομαχία» (2010) σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ

Δράσης Περιπέτεια – Μην έχοντας τίποτα άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής, με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία και να σπείρει το χάος στον κόσμο.

Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους κόσμους.

Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως θεός, αψηφήσει τη μοίρα του κι αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζέμα Άρτερτον, Αλέξα Νταβάλος, Ιζαμπέλα Μίκο

*Star, Σάββατο 04/05, στις 21:00

«Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» (1960) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ένας ιδιότροπος βιομήχανος χάλυβα απολύει τον υπάλληλό του, τον ντροπαλό λογιστή Γρηγόρη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι κατά λάθος ο Γρηγόρης έχει στην κατοχή του τα διπλά βιβλία της εταιρείας όλα αλλάζουν. Τρομοκρατημένος, μήπως ο Γρηγόρης αποκαλύψει κάπου την αλήθεια, ο βιομήχανος αναγκάζεται να τον ξαναπροσλάβει και μάλιστα βάζει την κακομαθημένη κόρη του Τζούλια, να του κάνει τα γλυκά μάτια και να παίξει μαζί του ένα ερωτικό παιχνίδι ώστε να πάρουν πίσω τα βιβλία. Όμως η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί ο έρωτας δεν αργεί να έρθει, και τελικά «…αντί να φάει η γάτα το ψαράκι, το ψάρι τρώει την γατούλα π’ αγαπώ…!»

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιανόπουλος.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 04/05, στις 21:30

«Μια Νύχτα Στο Μουσείο»  (2006) σε σκηνοθεσία Σών Λέβι

Κωμωδία Περιπέτεια – Ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι, παρότι μονίμως άτυχος, πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του.

Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δεν φαντάζεται την συνέχεια: τα εκθέματα του μουσείου ζωντανεύουν ως δια μαγείας. Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, άνθρωποι του Νεάντερνταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος! Ήρθε η στιγμή που ο Λάρι θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σώσει το μουσείο, αλλά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Οουεν Γουίλσον, Στιβ Κούγκαν, Ρίκι Τζερβέιζ

*Alpha, Σάββατο 04/05, στις 22:00

«Η Οργή των Τιτάνων» (2012) σκηνοθεσία Τζόναθαν Λάιμπσμαν

Δράσης Περιπέτεια – Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να ξεκινήσει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο.

Στο μεταξύ, η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται, ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες.

Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα, που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου.

Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη, συμμαχούν με τον Κρόνο προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία.

Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Ρόζαμουντ Πάικ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

*Star, Σάββατο 04/05, στις 23:15

«Ροκ για Πάντα» (2012) σκηνοθεσία Άνταμ Σάνκμαν

Κωμωδία – Το Μιούζικαλ, Rock of Ages αφηγείται την ιστορία της Σέρι που ήρθε από την αμερικάνικη επαρχία της Τούλσα και του Ντριού, ένα αγόρι που μεγάλωσε στην πόλη, που συναντιούνται στο Sunset Strip, ενώ κυνηγούν τα όνειρά τους στο Χόλιγουντ.

Το ροκ εν ρολ ρομάντζο τους εξελίσσεται μέσα από τις συγκλονιστικές επιτυχίες των Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake και άλλων.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζούλιαν Χαφ, Άλεκ Μπάλντουιν, Μπράιαν Κράνστον, Πολ Τζιαμάτι, Κωνσταντιν Μαρουλις, Ντιέγκο Μπονέτα, Μαλίν Άκερμαν, Ράσελ Μπραντ

*Star, Σάββατο 04/05, στις 01:15

«Ραντεβού στα Κλεφτά» (2015) σε σκηνοθεσία Μπεν Παλμερ

Αισθηματική κομεντί – Γνωρίστε τη Nancy: 34 σινγκλ και απογοητευμένη από τις συνεχείς προσπάθεις των φίλων της να τη ζευγαρώσουν. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού η Nancy αποφασίζει πως ίσως είναι γραφτό της να μείνει μόνη της. Ωσπου γνωρίζει τον Jack. Ο Jack έχει κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά και νομίζει πως η Nancy είναι το ραντεβού του. Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος του αλλά δεν τον διορθώνει από μια παρόρμηση της στιγμής. Και είναι αυτή η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της.

Παίζουν: Λέικ Μπελ, Σάιμον Πεγκ, Ρόρι Κινίαρ, Κεν Στοτ, Οφίλια Λόβιμποντ, Σάρον Χόργκαν, Χάριετ Γουόλτερ, Κεν Στοτ, Χένρι Λόιντ Χιουζ, Στιβ Όραμ

*ΕΡΤ1, Σάββατο 04/05, στις 02:10