Σύσσωμοι οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Μακεδονίας Θράκης βρέθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΚΟΜΑΘ για τον νόμο 4830/2021 Αργος που αφορά την άδικη αντιμετώπιση των κυνηγετικών σκύλων αλλά και της ίδιας της κυνηγετικής οικογένειας. Ελπίζουμε ο αγώνας να εισακουστεί στους αρμόδιους και να πράξουν αυτό που πρέπει. Δεν ζητάμε χαρές αλλά την δίκαιη αντιμετώπιση!!!





















![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

