Οι “Ήρωες της Digea” στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς – [φωτογραφίες]

Το σχολείο μας ήταν ένα από αυτά που επέλεξε η εταιρεία Digea, κατά την επίσκεψη της στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, να ενισχύσει με την κοινωνική της προσφορά στη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η εταιρεία Digea , μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «οι Ήρωες της Digea», επισκέφθηκε το σχολείο μας και μοίρασε και εδώ χαμόγελα, προσφέροντας ένα κλιματιστικό μεγάλης κάλυψης για την αίθουσα εκδηλώσεων μας καθώς και ατομικά δώρα σε κάθε παιδί.

Την ομάδα της εταιρείας υποδέχθηκαν σύσσωμοι και με ενθουσιασμό, ο Διευθυντής Τζιλίνης Αναστάσιος, ο Σύλλογος Διδασκόντων, μαθητές και γονείς του σχολείου.

Ο κ. Τζιλίνης αφού καλωσόρισε την εταιρική ομάδα, τους ευχαρίστησε για το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία που δείχνουν, τονίζοντας πως τέτοιες πράξεις πρέπει να προβάλλονται και αναφερόμενος στη δομή του σχολείου ανέφερε πως η δωρεά τους θα εμπλουτίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση και την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι μαθητές από την πλευρά τους μοίρασαν τις δημιουργίες που έφτιαξαν στον τομέα της Γεωπονίας και το τελευταίο φύλλο της σχολικής τους εφημερίδας καθώς και το σχολικό ημερολόγιο 2024.

Την εταιρική ομάδα αποτέλούσαν οι : Νίκος Μαστοράκης – Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννα Κολιάδου – Commercial & Marketing Director , Χρήστος Ασημακόπουλος- Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύου, Ευγενία Καγιάντα – CSR & Internal Communications Officer, οι οποίοι συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σαββόπουλο Δημήτριο και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Μαρνέρη Ευγενία.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Digea για την τιμή να αποτελέσουμε ένα από τα σχολεία του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια και ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι πάντα πρωτοπόροι στον τομέα της τεχνολογίας και να συνεχίσουν να δείχνουν το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο της προσφοράς που αξιέπαινα υλοποιούν. Ευχόμαστε στο μέλλον να μπορέσουμε κι εμείς με την σειρά μας να συνεργαστούμε μαζί τους σε κάποια από τις δράσεις που θα πραγματοποιήσουμε.

Για το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριά
Ο Διευθυντής
Τζιλίνης Αναστάσιος

φωτογραφίες: