Μεγάλη πρόκριση για τη Ζωή Φίτσιου του ΝΟ Μαυροχωρίου – 5η θέση ο Νικόλας Χωλόπουλος

Η Ζωή Φίτσιου έγραψε τη δική της ιστορία στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, αφού είναι η πρώτη αθλήτρια που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαζί με την συναθλήτριά της, Μηλένα Κοντού, τερμάτισαν στη 2η θέση, στο Διπλό σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών, και πήραν το ένα από τα δύο εισιτήρια που δόθηκαν στην τελευταία ρεγκάτα πρόκρισης στη λίμνη της Λουκέρνης.

Ο Νικόλας Χωλόπουλος με τον συναθλητή του Γιάννη Καλανδαρίδη, έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση καταφέρνοντας να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Διπλού σκιφ Ανδρών, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το ένα από τα δύο πολυπόθητα εισιτήρια για το Παρίσι. Ο Νικόλας, ένας από τους νεότερους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, με τον Γιάννη τερμάτισαν στην 5η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ελληνική αποστολή είχε μία ακόμη μεγάλη διάκριση, αυτή του Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρου Γκαϊδατζή οι οποίοι τερματίζοντας στη 2η θέση στο Διπλό σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές του ομίλου μας  Ζωή και Νικόλα, αλλά και σε όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας που εκπροσώπησαν με αξιοπρέπεια και ήθος τη χώρα μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους!