Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στάθη Μασκαλίδη “πικραλίδες” στη Θεσσαλονίκη – [φωτογραφίες]

Ο συγγραφέας Στάθης Μασκαλίδης από την όμορφη Καστοριά παρουσίασε χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο μυθιστόρημά του, τις Πικραλίδες.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε το κοινό που παρευρέθηκε στην παρουσίαση για να γνωρίσει από κοντά το βιβλίο και έδωσε τον λόγο στους συνομιλητές οι οποίοι με τη σειρά τους μοιράστηκαν τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Ομιλητές ήταν ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος, δημοσιογράφος και η Λένα Παπαθανασίου, Βιβλιοθηκονόμος. Την παρουσίαση συντόνισε η Εύα Μαράκη, Φιλόλογος, book blogger στο βιβλίο της παρέας, αρθρογράφος.

Η ανάρτηση του Στάθη Μασκαλίδη:

“Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη, την αγαπώ πολύ! Υπέροχοι είναι και οι άνθρωποί της. Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου μου στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου με πήγε το όνειρό μου, εκεί όπου συναντήθηκα με πολλούς ανθρώπους που με τίμησαν με την παρουσία τους και με κάνανε πολύ χαρούμενο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Κάνατε τη χθεσινή βραδιά τόσο ξεχωριστή για μένα!

Υ.Γ. Επόμενος σταθμός σε αυτό το ταξίδι, τα Γρεβενά. Την ερχόμενη Δευτέρα, το αντάμωμα με κάποιους ανθρώπους που έχουν απίστευτη ψυχή.”

φωτογραφίες: