Τέχνη και σχολική ζωή στο ΕΠΑ.Λ Καστοριάς – [φωτογραφίες]

Με ενθουσιασμό και διάθεση για δημιουργία οι μαθητές των ειδικοτήτων Συντηρητών Έργων Τέχνης και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΕΠΑ.Λ. Καστοριάς έπιασαν τα πινέλα και γέμισαν με χρώμα και ιδέες το κτίριο του σχολείου μας.

Σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας (με τη βοήθεια και επίβλεψη του εκπαιδευτικού κ. Μάρκου Ντέμκα και της κ. Θεοδώρας Κούτρα) αποτύπωσαν στους τοίχους τις ιδέες τους και τα συναισθήματά τους προσφέροντας μια αισθητική αναβάθμιση στον χώρο του σχολείου.

Εμπνευσμένοι από τα αντικείμενα διδασκαλίας των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο σχολείο αλλά και την αισιοδοξία και τα οράματα των νέων, οι μαθητές μας δημιούργησαν αυτά τα έργα που διακοσμούν τους διαδρόμους του ΕΠΑ.Λ Καστοριάς. Στον εξωτερικό, ειδικά, χώρο δημιούργησαν τις “κυψέλες” που στην καθεμιά αποτυπώνεται με έμπνευση ένα στοιχείο που συμβολίζει κάθε τομέα, ο οποίος λειτουργεί στο ΕΠΑ.Λ. Καστοριάς!!

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Είμαστε περήφανοι! Να είστε πάντα δημιουργικοί και υγιείς!
Οι καθηγητές σας!!!!

φωτογραφίες:

No photo description available.May be an illustration of textMay be an image of measuring stickMay be an image of textMay be pop art of heart and textMay be an image of ‎text that says '‎0808 田 M و % ل 草‎'‎May be art of textMay be an illustration of textMay be a doodle of textMay be art of textMay be an illustration of text