Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη – “Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;”

Η 76χρονη κτηνοτρόφος και εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση… έλυσε τη σιωπή της και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της – Μπήκα για να βοηθήσω είπε, μιλώντας σε τοπικό κανάλι του Έβρου

Την πρώτη της εμφάνιση σε κάμερα έκανε πριν από λίγες ώρες η εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση, Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Η 76χρονη κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο κρεοπωλείο στην Αλέξανδρουπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ήταν εξαιρετικά λακωνική, αφού περιορίστηκε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν, πρόσθεσε ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει και αναρωτήθηκε για την εκλογή της «πώς έγινε αυτό;».

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε.

Η κυρία Αλεξανδράκη, υπό το προστατευτικό βλέμμα του γιου της, δεν θέλησε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες ενώ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πει περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο: