14 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταξιδέψτε για ένα ακόμα βράδυ στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και απολαύστε αγαπημένες ταινίες στη μικρή οθόνη.

«Ξυπόλητος Πρίγκηψ» (1966) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική ταινία – Ο Κώστας υποδύεται έναν άραβα ευγενή που διαμένει στο ξενοδοχείο ενός φίλου του, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Η κατάσταση μπερδεύεται εξαιρετικά, όταν οι φίλοι της κοπέλας του τον βλέπουν ντυμένο άραβα, να περιστοιχίζεται από όμορφες γυναίκες. Τα πράγματα ξεφεύγουν εντελώς απ’ τον έλεγχο, όταν στο ξενοδοχείο φτάνει ο αληθινός πρίγκιπας.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Ανδρέας Μπάρκουλης, Νανά Σκιαδά, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Δημήτρης Μπισλάνης

*Mega Σάββατο 15/06, στις 21:00

«Μπάτε σκύλοι αλέστε 2» (2019) σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Τζόναθαν ντελ Βαλ

Animation – Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά;

Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, ένα χαριτωμένο Τζακ Ράσελ Τεριέ, περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.

Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλούς φόβους.

Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες, που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ.

Όμως, η γνωριμία τους με ένα σοφό τσοπανόσκυλο θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις αστικές φοβίες τους.

Στο μεταξύ, η γάτα Κλόη και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενώ ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας!

Με τις φωνές των: Δανάη Σκιάδη, Χρήστος Θάνος, Λεωνίδας Κακούρης, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Τερζάκης, Ειρήνη ψυχράμη, Μαριάνθη Σοντάκη, Κώστας Δαρλάσης

*Star Σάββατο 15/06, στις 21:00

«Μετά το Γάμο» (2019) σκηνοθεσία Μπαρτ Φρέντλιχ

Δραματική – Στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα βρίσκεται ένα ορφανοτροφείο. Η Ίζαμπελ έχει δουλέψει σκληρά για να φροντίζει τα παιδιά που ζουν εκεί.

Όντας σε απελπιστική οικονομική ανάγκη για να κρατήσει το ορφανοτροφείο σε λειτουργία, έχει φαινομενικά βρει τον τέλειο ευεργέτη και πρέπει να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει την γυναίκα που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

Παίζουν:  Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Oυίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Έιμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις

*Open Σάββατο 15/06, στις 22:00

«Ματζουράνα» (2013) σκηνοθεσία Όλγα Μαλέα 

Δραματική Ελληνική Ταινία – «Μπορείς και καλύτερα» λέει συνέχεια η Μαίρη στην κόρη της, την Άννα, με σκοπό να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και να αποκτήσει εφόδια. Η 11χρονη Άννα, ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, καταφέρνει να είναι πρώτη σε όλα. Φέτος το καλοκαίρι, η Άννα συμμετέχει και σε μια εκπομπή μαγειρικής όπου έχει ήδη φτάσει στον ημιτελικό κι όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Η μαμά της χαίρεται και καμαρώνει γι’ αυτήν. Εντελώς απρόοπτα, όμως, η Άννα αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να παθαίνει διάφορα ατυχήματα που οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή.

Τι συμβαίνει; για ποιο λόγο η Άννα, ξαφνικά, δημιουργεί προβλήματα;

Παίζουν: Ναταλία Δραγούμη, Γιούλικα Σκαφιδά, Σήφης Πολυζωίδης, Τρύφων Καρατζάς, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, Χριστίνα Μητροπούλου, η μικρή Μαρία Ρισκάκη, Κόκι (το σκυλάκι).

*ΕΡΤ3 Σάββατο 15/06, στις 22:30

«Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά» (2021) σκηνοθεσία Μάλκολμ Ντ. Λι

Δράσης Κινούμενα Σχέδια – Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι! Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς σας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι στην ταινία Διαστημικά Καλάθια:

Η Νέα Γενιά , που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Ντ. Λι και μίας πρωτοπόρας κινηματογραφικής ομάδας που περιλαμβάνει τους Ράιαν Κούγκλερ και Μάβερικ Κάρτερ.

Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης, αποτελεί μία μανιακή μίξη που φανερώνει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους.

Όταν ο Λεμπρόν και ο γιός του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο Λεμπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, Λόλα Μπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων Looney Tunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Στο παιχνίδι των Tunes VS Goons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του, καθώς θα επαναπροσδιοριστεί το δέσιμο του Λεμπρόν με τον γιό του και θα πέσει φως στη δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου.

Παίζουν: Λεμπρόν Τζέιμς, Σονίκα Μάρτιν Γκριν, Ντον Τσιντλ

*Star Σάββατο 15/06, στις 22:50

«Το Φιλί της… Ζωής» (2007) σκηνοθεσία Νίκος Ζαπατίνας

Ελληνική Ταινία Κωμωδία Ρομαντική – Τι δουλειά έχει ο Πασχάλης στη Σίφνο, ενώ η Ανθούλα τον περιμένει για το γάμο τους στη Μήλο;

Ο Πασχάλης (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας 30χρονος γεωπόνος έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα, όταν κατά λάθος επιβιβάζεται στο πλοίο για τη Σίφνο. Στο πλοίο γνωρίζει τη Ζωή (Κατερίνα Παπουτσάκη) μια όμορφη και μυστηριώδη φωτογράφο που επισκέπτεται το νησί για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους.

Οι ατυχίες του Πασχάλη συνεχίζονται καθώς μια απεργία τον καθηλώνει στη Σίφνο με κίνδυνο να καταστραφεί ο επικείμενος γάμος του. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν ο Πασχάλης και η Ζωή γνωρίζουν ένα ζευγάρι, τη Σοφία και τον Ανέστη (Ζέτα Δούκα & Θέμος Αναστασιάδης) που φαίνεται πρόθυμο να τον βοηθήσει. Μερικές ακόμα ατυχίες, ένας απρόσμενος έρωτας και ένα μυστήριο που ξεδιπλώνεται σιγά σιγά θα περιπλέξουν τα πράγματα.

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ζέτα Δούκα, Θέμος Αναστασιάδης, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παρθένα Χοροζίδου

*Mega Σάββατο 15/06, στις 23:10

«Ο Μπάτσος της… Μαμάς» (1992) σκηνοθεσία Ρότζερ Σποότισγουντ

Δράσης, κωμωδία – Η μαμά είναι η Τούτι Μπομόσβκι, μία αξιολάτρευτη γυναίκα, που πάντα γνωρίζει τι είναι καλό για το γιό της, προσωπικά και επαγγελματικά.

Ο γιος είναι ο Τζο Μπομόσβκι, αστυνομικός του Λος Αντζελες και εργένης, που λατρεύει την ανεξαρτησία του και απολαμβάνει την ελευθερία του 3,000 μίλια μακριά από τη μητέρα του.

Όλα αυτά, όμως, αλλάζουν όταν η μητέρα του αποφασίζει να τον επισκεφτεί ενώ παράλληλα γίνεται μάρτυρας σε έναν φόνο.

Έτσι ο Τζο αναγκάζεται όχι μόνο να τη φιλοξενήσει, αλλά και να συνεργαστεί μαζί της στις έρευνές του για τη σύλληψη του δολοφόνου.

Παίζουν: Εστέλ Γκέτι, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζόμπεθ Γουίλιαμς, Ρότζερ Ρις, Μάρτιν Φερέρο.

*Skai Σάββατο 15/06, στις 23:50

«Ο 7ος Ήλιος του Έρωτα» (2001) σκηνοθεσία Βαγγέλης Σερντάρης 

Αισθηματικό Δράμα – Ένα στιγματισμένο κορίτσι προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αριστοκρατικό σπίτι του ταγματάρχη Αργύρη Κωνσταντακάτου.
Η όμορφη Αγλαΐα υφίσταται με κάθε τρόπο την εξουσία του αφεντικού της, αλλά και γίνεται Μήλον της Έριδος ανάμεσα στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Ένα βουβό δράμα συντελείται στο εσωτερικό του σπιτιού με τα χρηστά ήθη και τους αυστηρούς κώδικες, καθώς η σχέση του ταγματάρχη με τη γυναίκα του, Έλενα, αποδεικνύεται ευάλωτη.
Οι ισορροπίες αλλάζουν όταν ο ταγματάρχης αναγκάζεται να φύγει για το Μικρασιατικό Μέτωπό.

Παίζουν: Κατερίνα Παπαδάκη, Θοδωρής Σκούρτας, Μαρία Καβουκίδου, Χρύσανθος Παύλου, Θάλεια Αργυρίου, Χάρης Εμμανουήλ, Αναστασία Πανταζοπούλου, Μάκης Αρβανιτάκης, Νίκος Κεφαλάς, Στέφανος Γκουλιαμτζής, Παύλος Βησαρίου, Μενέλαος Χατζαράκης, Γιώργος Χασιώτης, Κώστας Παππάς, Ελένη Κασιμάτη, Γιάννης Φώσκολος, Γιώργος Φρέρη , Κατερίνα Γιαμαλή (τραγούδι)

*ΕΡΤ3 Σάββατο 15/06, στις 00:00

«Space Cowboys» (2000) σκηνοθεσία Κλιντ Ιστγουντ

Δράσης Περιπέτεια – Τέσσερις παλαίμαχοι πιλότοι πειραματικών αεροπλάνων, είχαν χάσει την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι αστροναύτες το 1958.

Το 1958, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και επίδοξοι αστροναύτες, ο Γουίλιαμ Χοκ (Τόμι Λι Τζόουνς) και ο Φρανκ Κόρβιν (Κλίντ Ίστγουντ), δοκιμάζουν ένα τροποποιημένο Bell X-2 όταν ο Χοκ αποφασίζει να σπάσει ένα ρεκόρ ύψους.

Το αεροπλάνο σταματά και αναγκάζονται να εκτιναχθούν, αποφεύγοντας παρά λίγο ένα Boeing B-50 Superfortress που πετούσε με τον πλοηγό Τανκ Σάλιβαν (Τζέιμς Γκάρνερ).

Στο έδαφος, ο Φρανκ μαλώνει με τον Χοκ, αλλά η διένεξη διαλύεται από τον μηχανικό πτήσης Τζέρι Ο’ Νιλ (Ντόναλντ Σάδερλαντ). Το αφεντικό τους, ο Μπομπ Γκέρσον (Τζέιμς Κρόμγουελ), τιμωρεί τον Χοκ, προτού τους πάει σε συνέντευξη Τύπου, όπου τους ανακοινώνει ότι η νεοσύστατη NASA, και όχι η USAF, θα διεξάγει δοκιμές πτήσης στο διάστημα.

Όλοι αυτοί τώρα καλούνται να ξαναφορέσουν τις στολές τους για μια τελευταία αποστολή: να επισκευάσουν ένα ρώσικο δορυφόρο παλιάς τεχνολογίας πριν πέσει στη Γη.

Τα αρχαϊκά ηλεκτρονικά του δορυφόρου βασίζονται σε αυτά του Skylab που είχε αναπτύξει ο Φρανκ. Ο Μπομπ, τώρα διευθυντής έργου στη NASA, ζητά τη βοήθεια του Φρανκ. Ο Φρανκ εξακολουθεί να περιφρονεί τον Μπομπ, αλλά συμφωνεί να αναλάβει την αποστολή, με την προϋπόθεση ότι θα έχει τη βοήθεια της «Ομάδας Δαίδαλου», συμπεριλαμβανομένων των Χοκ, Τανκ και Τζέρι.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέιμς Γκάρνερ, Τζέιμς Κρόμγουελ, Μάρσια Γκει Χάρντεν, Λόρεν Ντιν.

*Open Σάββατο 15/06, στις 00:30

«Τρελές Αδελφές» (1992) σκηνοθεσία Εμίλ Αρντολίνο

Αστυνομική Κωμωδία – Στο μοναστήρι η Ντελόρες θα αποκτήσει νέα ταυτότητα ως Αδελφή Μέρι Κλάρενς. Γρήγορα θα κάνει φιλίες, ειδικά με τις καλόγριες Μέρι Ρόμπερτ, Μέρι Λάζαρους και Μέρι Πάτρικ. Μετά από μια δραπέτευση της Ντελόρες σε ένα μπαρ, η Αιδεσιμώτατη θα την αναγκάσει να πάρει μέρος στη χορωδία του μοναστηριού.

Η Ντελόρες θα φέρει τα πάνω κάτω στη χορωδία και θα τη γεμίσει με ζωντάνια. Η χορωδία θα γνωρίσει επιτυχία σε όλη τη γειτονιά και ο Βινς αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να την εντοπίσε

Παίζουν: Γούπι Γκόλντμπεργκ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μάγκι Σμιθ, Μέρι Γουίκς, Μπιλ Ναν, Κάθι Νάτζιμι, Γουέντι Μακίνα

*Ant1 Σάββατο 15/06, στις 01:15

«Το Παιδί που θα Γινόταν Βασιλιάς» (2019) σκηνοθεσία Τζο Κορνις

Δράσης – Η μαγεία του Μέρλιν, του ξακουστού μάγου που συμβούλευε τον Βασιλιά Αρθούρο έρχεται να συναντήσει τον σύγχρονο κόσμο, όταν ο 12χρονος Άλεξ ανακαλύψει κατά λάθος το θρυλικό σπαθί Εξκάλιμπερ

Ο Μέρλιν θα τον εκπαιδεύσει πως να χειρίζεται το σπαθί και σύντομα θα ενώσει φίλους, εχθρούς και συμμαθητές σε ένα τάγμα ιπποτών.

Όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τη Μοργκάνα και τον στρατό της, που αποτελείται από υπερφυσικούς πολεμιστές.

Παίζουν: Ριάνα Ντόρις, Πάτρικ Στιούαρτ, Λούις Σερκις, Ντιν τσαμου, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Άνγκους Ιμρι, Τομ Τέιλορ

*Star Σάββατο 15/06, στις 01:15

«Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του» (2017) σκηνοθεσία Τζον Γουάτς

Δράσης, φαντασίας – Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή. Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

Τρίτη εκκίνηση για το δημοφιλή υπερ-ήρωα δημιούργημα του Stan Lee. Αυτή τη φορά ο ανανεωμένος άνθρωπος – αράχνη, ενσαρκώνεται με μεγάλη επιτυχία από τον Τομ Χόλαντ, – ο οποίος πλαισιωμένος από ένα εκλεκτό επιτελείο ηθοποιών – απογειώνει το ρόλο του Spidey σε μια εκρηκτική περιπέτεια που έσπασε τα ταμεία αγγίζοντας τα $ 900 εκ εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Τζον Φαβρό, Ζεντάγια, Ντόναλντ Γκλόβερ, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ

*Mega Σάββατο 15/06, στις 01:30

«Ο Τελευταίος Επιζών 2» (2015) σκηνοθεσία Ροελ Ρενιέ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Γουίλ Τάνερ, τον οποίο υποδύεται ο Ράντι Όρτον, θα ξαναβρεθεί σαν πιόνι στο παιχνίδι θανάτου που στήνεται ετησίως με παίχτες,  κατάδικους.

Ακόμη μια φορά θα πρέπει να βασιστεί στις ικανότητές του και την οξυδέρκειά του για να επιβιώσει από την θανατηφόρα μάχη που θα ακολουθήσει.

Μία μάχη που προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση για ένα διψασμένο για αίμα κοινό…

Παίζουν: Ράντυ Όρτον, Έρικ Ρόμπερτς, Γουές Στάντι, Στίβεν Κιεζάντα, Μονίκ Καντελάρια, Ντίλαν Κένιν, Μίχαελ Σιτς, Άλεξ Νάιτ, Μονίκ Καντελάρια

*Skai Σάββατο 15/06, στις 01:30

«Ο Ελεεινός Ιππότης της Ασφάλτου » (2006) σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι

Κωμωδία – Ο Ρίκι Μπόμπι, ο εντυπωσιακός οδηγός αγώνων NASCAR, είναι εθνικός ήρωας εξαιτίας της προσέγγισής του “νίκη με κάθε κόστος”. Αυτός και ο πιστός αγωνιστικός του συνεργάτης, ο παιδικός του φίλος Καλ Νότον Τζούνιορ είναι ένα ατρόμητο δίδυμο – ” Κεραυνός ” και ” Αστραπή ” από τους οπαδούς τους για την ικανότητά τους να τερματίζουν τόσους πολλούς αγώνες στις θέσεις #1 και #2, με τον Καλ πάντα στη δεύτερη θέση.

Όταν ο επιδεικτικός Γάλλος οδηγός της Φόρμουλα 1 Ζαν Ζιράρ προκαλεί τον “Κεραυνό” και την “Αστραπή” για την πρωτοκαθεδρία στο NASCAR, ο Ρίκι Μπόμπι πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες και να πολεμήσει τον Ζιράρ για το δικαίωμα να είναι γνωστός ως ο κορυφαίος οδηγός των αγώνων.

Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σι Ράιλι, Σάσα Μπάρον Κοέν, Γκάρι Κόουλ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Λέσλι Μπιμπ, Τζέιν Λιντς, Έιμι Άνταμς, Άντι Ρίχτερ, Μόλι Σάνον

*ΕΡΤ1 Σάββατο 15/06, στις 01:30

«Απόλλων 13» (1995) σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ

Περιπέτεια – Ο Τζιμ Λόβελ, ο Φρεντ Χέιζ και ο Τζακ Σουίγκερτ αποτελούν το πλήρωμα του διαστημόπλοιου «Απόλλων 13». Προορισμός: η Σελήνη. Το ταξίδι τους θα πάρει δραματική τροπή όταν, λόγω μηχανικής βλάβης, το διαστημόπλοιο θα κινδυνέψει να χαθεί στο Διάστημα. Το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου θα ξεκινήσει μια αγωνιώδη προσπάθεια για τη διάσωση των τριών αστροναυτών και την επιστροφή του «Απόλλων 13» στη Γη…

H δραματική πτήση του διαστημοπλοίου «Απόλλων 13», η αγωνία των μελών του πληρώματος και οι απεγνωσμένες προσπάθειες του προσωπικού του Κέντρου Ελέγχου, για την επιστροφή τους στη Γη.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κέβιν Μπέικον, Μπιλ Πάξτον, Εντ Χάρις, Γκάρι Σίνιζ.

*Alpha Σάββατο 15/06, στις 02:00