Άργος Ορεστικό – Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή οχήματος – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου και τραυματισμό του οδηγού του, σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2024, περίπου στις 22:30 μ.μ., στο δρόμο προς τους Λαχανόκηπους, λίγο μετά την γέφυρα του Αλιάκμονα στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού το οποίο κινούνταν στην Επαρχιακή οδό Άργους Ορεστικού – Νεστορίου με κατεύθυνση προς τους Λαχανόκηπους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού για προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού για να ερευνήσει τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ατύχημα και να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Τέλος, χρειάστηκε η συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού, το οποίο καθάρισε το οδόστρωμα από τα γυαλιά και τα λάδια που χύθηκαν από το ΙΧ.

ditikostipos