Καστοριά – Σε ρινγκ μετατράπηκε η Μεσοποταμία – Γυναίκες πλακώθηκαν στο ξύλο

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Μεσοποταμία – Δύο γυναίκες πλακώθηκαν στο ξύλο για ασήμαντη αφορμή

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Μεσοποταμία Καστοριάς, τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024, κοντά στο ταχυδρομείο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos, ένα ασήμαντο περιστατικό μεταξύ δύο νεαρών παιδιών στάθηκε ως αφορμή να πιαστούν στα χέρια δύο μητέρες στην Μεσοποταμία, Καστοριάς. Μάλιστα από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού μαθαίνουμε πως η μία μητέρα αρχικά ξέσπασε επάνω σε ένα παιδί, τραβώντας το, φτύνοντας το και βρίζοντας το, διότι το παιδί είχε νωρίτερα μια παιδική διαμάχη (=της αλάνας) μαζί με τον γιο της.

Από τις ίδιες πηγές μαθαίνουμε πως το νεαρό άτομο, ηλικίας περίπου 13 ετών, αμύνθηκε από τα χτυπήματα που δεχόταν εκείνη την ώρα από την γυναίκα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και να την «ξεριζώσει».

Στην συνέχεια στο σημείο βρέθηκε η μητέρα του νεαρού, η οποία φαίνεται να ήρθε σε έντονη λεκτική και σωματική διαμάχη με την γυναίκα που «σήκωσε χέρι» πάνω στο γιο της. Έτσι δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα μεταξύ των δύο γυναικών, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να δείρουν η μία την άλλη.

Τέλος, περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία έφθασε άμεσα στο σημείο και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.