11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταινίες γεμάτες δράση, κωμωδία και περιπέτεια σε περιμένουν να τις απολαύσεις!

«Ο Ροζ Πάνθηρας» (2006) σε σκηνοθεσία  Σον Λέβι 

Κωμωδία – Ένας διάσημος προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται δολοφονημένος, ο “Ροζ Πάνθηρας” έχει κλαπεί για ακόμα μία φορά και η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου για να λύσει το μυστήριο …αλλά μάταια! Ποιος έκανε το έγκλημα; Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια της R’n’B Μπιγιονσέ, ένας ύποπτος ποδοσφαιριστής ή ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δεν κάνει μόνο τον …κινέζο, αλλά είναι κιόλας; Ο Κλουζό και ο παρτενέρ του, Ποντόν, πρέπει να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο, χωρίς να αφήσουν το αφεντικό τους, Ντρέιφους, να τους κλέψει τη δόξα!

Παίζουν: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Κέβιν Κλάιν, Μπιγιονσέ Νόουλς.

*Star Σάββατο 06/07, στις 21:00

«Η συμμορία των έντεκα» (2001) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Κωμωδία Περιπέτεια – Για τον γοητευτικό και ταλαντούχο απατεώνα Ντάνι Όσιαν η καλύτερη ληστεία είναι πάντα η… επόμενη ληστεία. Αν και δεν έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, έχει ήδη βάλει στο τραπέζι τα πλάνα της επόμενης κομπίνας του.

Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους ικανότερους απατεώνες της πιάτσας – ανάμεσά τους ένας επιτήδειος χαρτοπαίκτης, ένας ελαφροχέρης πορτοφολάς, ένας σπεσιαλίστας στις ανατινάξεις. Στόχος τους είναι να «χτυπήσουν» ταυτόχρονα τρία από τα μεγαλύτερα καζίνο του Λας Βέγκας, τα οποία ανήκουν στον αδίστακτο μεγιστάνα Τέρι Μπένεντικτ, ελαφρύνοντας τα χρηματοκιβώτιά του κατά 150 εκατομμύρια. Ο ίδιος έχει επίσης δεσμό με την Τες, τη πρώην σύζυγο του Όσιαν, και αυτό ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο για το παράτολμο σχέδιο που εξυφαίνει η συμμορία.

Παίζουν: Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Άντι Γκαρσία, Μπέρνι Μακ, Μαρκ Γκαντ, Έλιοτ Γκουλντ, Τιμ Πέρεζ, Φρανκ Πάτον, Σκοτ Κάαν, Έντι Τζέμισον, Τσεισι Άφλεκ, Κάρολ Φλόρενς

*Open Σάββατο 06/07, στις 22:15

«Είσαι Έτοιμος;» (2019) σκηνοθεσία Γκάι Μπούσικ

Κομεντί Μυστηρίου Τρόμου – Ποιος είπε ότι η πρώτη νύχτα γάμου είναι πάντα η καλύτερη;
H πολύμηνη σχέση της Γκρέις με τον Aλεξ ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού.

Ο γάμος πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα, αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Aλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι.

Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Aλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού, μια για πάντα.

Παίζουν: Σαμάρα Γουίβινγκ, Ανταμ Μπρόντι, Μαρκ Ο’ Μπράιεν, Χένρι Τσέρνι

*Star Σάββατο 06/07, στις 23:00

«Καμικάζι Αγάπη Μου!» (1983) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική, κωμωδία – Ο Στάθης λατρεύει τις μηχανές, η Ρένα θέλει όλη την ώρα να χορεύει σε ντίσκο και ο Αλέξης τρελαίνεται για τη ροκ μουσική. Πρόκειται για τρία θεότρελα αδέλφια. Ο ένας από αυτούς, ο Στάθης, δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά και, όταν φτάνει να χάσει και το κορίτσι που αγαπά, η μητέρα του αποφασίζει να του αγοράσει αυτό που λατρεύει περισσότερο, μια… σούπερ μοτοσυκλέτα!

Μόλις την αγοράζει αντιλαμβάνεται πως του την έκλεψαν και τότε αποφασίζει να βρεί έναν τρόπο για να αγοράσει μία άλλη αλλά και να μάθει ποιος του την έκλεψε.Όταν συναντά την Σύλβια μια τύπισσα η οποία έχει ένα μαγαζί με εικόνες τον βάζει να κάνει μια δουλειά της αλλά τον ανακαλύπτει ένας αστυνομικός και τον κλείνει μέσα.Μόλις βγαίνει αποφασίζει να πιάσει δουλειά με τον αδερφό του τον Αλέξη.

Εκεί πιάνει δουλειά με την βοήθεια της Χριστίνας και ο Αλέξης βρίσκει τον έρωτα του την Σοφία.Στο τέλος ο Στάθης γίνεται διευθυντής και τα ξαναφτιάχνει με την Κίτσα.

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Κούλα Αγαγιώτου, Βίνα Ασίκη, Ζανό Ντάνιας, Νίκος Παπαδόπουλος.

*Alpha Σάββατο 06/07, στις 23:00

«Σύζυγος για Ενοικίαση» (2011) σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Κωμωδία, ρομαντική – Ο Ντάνιελ Μακαμπί (Άνταμ Σάντλερ) ένας πλαστικός χειρούργος μετά από την απιστία της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, προσποιείται ότι είναι παντρεμένος αφού έχει αποδειχτεί ότι, η βέρα λειτουργεί σαν μαγνήτης για τις γυναίκες.

Όταν όμως γνωρίσει κι ερωτευτεί μια νεαρή δασκάλα την Πάλμερ (Μπρούκλιν Ντέκερ), αντί να παραδεχτεί το ψέμα του, θα χρησιμοποιήσει ως “άπιστη σύζυγο” που σκοπεύει να χωρίσει, τη βοηθό του Κάθριν Μέρφι (Τζένιφερ Άνιστον), μητέρα δυο παιδιών.

Μόνο που σε ένα σαββατοκύριακο με την πρώην σύζυγο, τα παιδιά της , τη μέλλουσα σύζυγο και κάτι ψηλομύτηδες παλιούς γνωστούς στη Χαβάη, τα πράγματα θα μπερδευτούν υπερβολικά, με απρόβλεπτα αποτελέσματα…

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Νικόλ Κίντμαν, Χάιντι Μόνταγκ, Μπέιλι Μάντισον, Μπρούκλιν Ντέκερ.

*Mega Σάββατο 06/07, στις 23:50

«Με την Πρώτη» (2007) σκηνοθεσία Τζαντ Άπατοου

Κωμωδία – Η Άλισον (Κάθριν Χάιγκλ) είναι μια μια ανερχόμενη δημοσιογράφος που δουλεύει σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο Μπεν (Σεθ Ρόγκεν) είναι ένας συνομήλικός της άεργος που του αρέσει να αράζει με τους φίλοςυ του και να μαστουρώνει.

Το βράδυ που η Άλισον θα πάρει προαγωγή, θα το γιορτάσει σε ένα μπαρ όπου γνωρίζεται με τον Μπεν. Αφού γνωριστούν και μετά από κατανάλωση άφθονης ποσότητας αλκοόλ, οι δυο τους θα περάσουν μαζί μια ερωτική νύχτα. Είναι εντελώς αταίριαστοι μεταξύ τους και λογικά δεν θα ξαναδούν ποτέ ο ένας τον άλλο Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια. Τι μπορεί να προκαλέσει ένα μεθύσι και μια ερωτική συνεύρεση δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις; Η Άλισον μένει έγκυος!

Ενημερώνει τον Μπεν ο οποίος, μετά την πρώτη έκπληξη, συμφωνεί να σταθεί στο πλευρό της. Οι δυο τους αποφασίζουν να γνωριστούν καλύτερα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Στον ελάχιστο καιρό που έχουν μπροστά τους θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αφού είναι εμφανές πως δεν είναι αυτό που λέμε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο…

Εντωμεταξύ, την στηρίζει η μεγαλύτερη αδελφή της Άλισον, Ντέμπι, και ο σύζυγός της, ένα κάθε άλλο παρά παραδειγματικό ζευγάρι…

Η Άλισσον πιστεύει πως ο σύζυγός της, Πιτ, την απατάει.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Κάθριν Χέιλ, Πολ Ραντ, Λέσλι Μαν.

*Skai Σάββατο 06/07, στις 00:00

«Βασιλική» (1997) σκηνοθεσία Βαγγέλης Σερντάρης

Δραματική Ελληνική Ταινία – Μια ερωτική ιστορία με φόντο την ελληνική επαρχία, σε μια εποχή που η μισαλλοδοξία και οι άλλες συνέπειες του Εμφύλιου καθορίζουν αποφασιστικά τόσο την ατομική εξέλιξη όσο και τις σχέσεις με το κοινωνικό περιβάλλον.

Ορεινή Ήπειρος, 1949, λίγο μετά την ήττα του Δ.Σ.Ε. (Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας). Ο ενωμοτάρχης της περιοχής συλλαμβάνει τη Βασιλική, επειδή μετέφερε τρόφιμα στον αντάρτη άνδρα της. Συγκλονισμένος και γοητευμένος από την ομορφιά της, δεν αντιστέκεται στον πειρασμό και την βιάζει.

Λίγο αργότερα φεύγει με μετάθεση για το Βόλο, αλλά επιστρέφει και πάλι για τη Βασιλική. Της ζητάει να τον ακολουθήσει, βεβαιώνοντάς την μάλιστα ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Ο τόσο δυνατός έρωτάς του για μια γυναίκα αντιφρονούντος κομμουνιστή γίνεται αιτία να αποταχθεί απ’ τη χωροφυλακή κι έτσι αναγκάζεται να καταφύγει στην Ξάνθη.
Παντρεύεται τη Βασιλική και προσπαθεί να βρει χρυσάφι στο Όρος Παγγαίο. Όμως τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν.

Μετά το θάνατο του συνεταίρου του σε ατύχημα και την άρνηση των ομοϊδεατών του να τον βοηθήσουν να ανοίξει ορυχείο, αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια ενός καπνέμπορα, ανθρώπου με δεσπόζουσα κοινωνική θέση στην περιοχή. Όταν ο τελευταίος τον προδίδει, ο Λεωνίδας τον σκοτώνει, υπογράφοντας έτσι και τη δική του οριστική καταδίκη…

Παίζουν: Πασχάλης Τσαρούχας, Ταμίλα Κουλίεβα, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Βασίλης Παπανίκας, Βίβιαν Κοντομάρη.

*ΕΡΤ3 Σάββατο 06/07, στις 00:30

«Μις με το Ζόρι» (2000) σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι

Δράσης Κωμωδία – Η Γκρέισι Χαρτ (Σάντρα Μπούλοκ) και ο Έρικ Μάθιους(Μπέντζαμιν Μπρατ) είναι Πράκτορες του FBI.

Η υπηρεσία λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα εναντίον του 75ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss Ηνωμένες Πολιτείες στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, από έναν διαβόητο τρομοκράτη με το όνομα “Πολίτης”.

Μια έρευνα στον υπολογιστή διαλέγει τη Χαρτ, ως τη γυναίκα πράκτορα του FBI κατάλληλη να παριστάνει τη μυστική πράκτορα ως διαγωνιζόμενη, αν και στην πραγματικότητα η Χαρτ και η θηλυκότητα απέχουν …μακράν.

Εκπροσωπώντας το Νιου Τζέρσεϊ σαν “Γκρέισι Λου Φρίμπους”, η Χαρτ εντυπωσιάζει το κοινό παίζοντας μουσική με ποτήρια και επιδεικνύοντας τεχνικές άμυνας σαν τα ταλέντα της.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Κέιν, Μπέντζαμιν Μπρατ, Κάντις Μπέργκεν, Γουίλιαμ Σάτνερ, Χήδερ Μπερνς, Ένρι Χαντσον

*Open Σάββατο 06/07, στις 00:45

«Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» (1982) σκηνοθεσία Τέιλορ Χακφορντ

Δραματική Ρομαντική – Ο νεαρός Ζακ Μάγιο έχει καταταγεί στη Σχολή Υποψηφίων Αξιωματικών Αεροπορίας Ναυτικού, με όνειρό του να γίνει αεροπόρος. Ο δύσκολος χαρακτήρας του προσπαθεί να προσαρμοστεί στην αυστηρή πειθαρχία της στρατιωτικής ακαδημίας. Σύντομα, θα συναντήσει την Πόλα, μια ντόπια κοπέλα που δουλεύει στο τοπικό εργοστάσιο και ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί ένας ρομαντικός δεσμός τόσο δυνατός, που είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα τους εμφανιστούν.

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντέμπρα Γουίνγκερ, Ντέιβιντ Κιθ, Ρόμπερτ Λόγκια, Λούις Γκόσετ Τζ., Λίζα Μπλουντ, Ντέιβιντ Καρούσο, Λίζα Έιλμπάσερ.

*Alpha Σάββατο 06/07, στις 01:00

«Danger One» (2018) σκηνοθεσία Τομ Ους

Περιπέτεια – Ενώ μεταφέρουν έναν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο, δύο τραυματιοφορείς βρίσκουν ένα εκατομμύριο δολάρια ραμμένα στα ρούχα του.

Όταν ο άντρας πεθαίνει, αποφασίζουν να τα κρατήσουν και μια εφιαλτική νύχτα βίας και αίματος ξεκινά…

Παίζουν: Τομ Έβερετ Σκοτ, Τζέιμς Τζούρντι, Αντζέλικα Σελάγια

*Star Σάββατο 06/07, στις 01:15

«Κουνελάκι από Σπίτι» (2008) σκηνοθεσία Φρεντ Γουλφ

Κωμωδία, ρομαντική – Όταν η Σέλυ, κουνελάκι του Playboy διώχνεται από την έπαυλη, βρίσκει μοναδικό καταφύγιο σε μια αδελφότητα κοριτσιών, Ζήτα Άλφα Ζήτα. Όμως και τα κορίτσια της αδελφότητας κινδυνεύουν να χάσουν το δικό τους σπίτι. Χρειάζονται γερές δόσεις αισιοδοξίας και ολικής μεταμόρφωσης που μόνο η χαρούμενη Σέλυ μπορεί να προσφέρει!

Παίζουν: Άννα Φάρις,Κόλιν Χανκς,Έμα Στόουν,Κείλι Γουίλιαμς,Ράμερ Γουίλις,Σάρα Ράιτ.

*Mega Σάββατο 06/07, στις 02:10