Πανελλήνιες – Βγαίνουν σήμερα οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα

Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στο results.it.minedu.gov.gr η ανακοίνωση των βαθμολογιών στα ειδικά μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2024.

Ανακοινώνονται σήμερα, γύρω στις 12, στο results.it.minedu.gov.gr οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα για τους υποψηφίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Πανελληνίων 2024.

Μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν εκ νέου τα μόριά τους (ΕΔΩ), ειδικά για τις σχολές στις οποίες είναι προαπαιτούμενα αυτά τα μαθήματα.

Μέχρι το μεσημέρι θα έχει γίνει πλήρης ενημέρωση του results.it.minedu.gov.gr με όλες τις βαθμολογίες των υποψηφίων.

Οι μαθητές μπαίνουν στην ειδική πλατφόρμα, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες θα δουν αναλυτικά τις επιδόσεις τους.

Με SMS η βαθμολογία στα Ειδικά Μαθήματα

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους για τα ειδικά μαθήματα και τις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

Παραδοσιακά θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας σε εμφανές σημείο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα αναρτώνται τα ονόματα των υποψηφίων, αλλά μόνο οι κωδικοί και οι βαθμοί.