Διέπρεψε η Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς σε διαγωνισμό μαγειρικής – [photos – video]

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς στον διαγωνισμό μαγειρικής και γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε χθες 13/07 στο Θρυλόριο Κομοτηνής με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς».

Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία ποντιακής γαστρονομίας, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα και την πλούσια παράδοση της ποντιακής κουζίνας.

Ο Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος ηγήθηκε της μαγειρικής προσπάθειας ως σεφ, και ο Λάμπρος Θεοχάρης, ως σου σεφ, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τις μοναδικές τους δημιουργίες. Οι γεύσεις, τα αρώματα και η αυθεντικότητα των πιάτων τους ανέδειξαν την ποντιακή κουζίνα, κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αναγνώριση όλων των παρευρισκόμενων.

Η νίκη αυτή αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς, η οποία εργάζεται ακούραστα για τη διατήρηση και την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ποντίων.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την αναγνώριση και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την προώθηση της ποντιακής παράδοσης.

Συγχαρητήρια στον Σάββα Καρυπίδη και τον Λάμπρο Θεοχάρη για την εξαιρετική τους απόδοση και την προσφορά τους στην ποντιακή γαστρονομία.

φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα σχάρα πετσετών, νεροχύτης, μελωδικό διακοσμητικό που χτυπά με τον άνεμο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "θρυιόριο 1923 923-202k 202k ΣHE FUTURE! STARTS TODAY NOT ΓΟΜΟ TOMORROW: 1 Plow"Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και παέγιαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Δείτε τα video: