11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη με καύσωνα και ταινία!

«Σφαίρες Στο Μεξικό» (2019) σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ

Περιπέτεια – Η Γκλόρια Φουέντες είναι Λατίνα – Αμερικανίδα μακιγιέζ από το Λος Άντζελες, η οποία ταξιδεύει στην Τιχουάνα του Μεξικό για να επισκεφτεί την καλύτερή της φίλη. Σκοπός της είναι να τη βοηθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις για να διακριθεί στον διαγωνισμό ομορφιάς για την Miss Bala.

Μπλέκεται όμως άθελά της στα πόδια ενός Μεξικάνικου καρτέλ που θέλει να δολοφονήσει τον διεφθαρμένο διευθυντή της αστυνομίας και την απαγάγει. Παράλληλα, η φίλη της αγνοείται…

Θα καταφέρει η Γκλόρια να ανακαλύψει την δύναμη που κρύβει μέσα της και να σώσει τη ζωή της φίλης της, αλλά και τη δική της;

Παίζουν: Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ισμαέλ Κρουζ Κόρδοβα, Άντονι Μακί, Άισλιν Ντερμπέζ, Ματ Λαούρια.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 16/07στις 21:00

«Ντιούκς» (2005) σκηνοθεσία Τζέι Τσαντρασέκαρ

Δράσης Κωμωδία – Η δουλειά της οικογένειας Ντιουκς είναι τα λαθραία ποτά, και ο θείος των δυο αγοριών, ο Τζέσι κατασκευάζει το πιο εύγευστο ποτό στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Τις πιο πολλές φορές τα δυο αγόρια βρίσκονται από τη λάθος μεριά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση των ποτών, αναγκάζοντας τον σερίφη να κυνηγήσει τους δυο παράνομους που τρέχουν με το πορτοκαλί αυτοκίνητο Dodge Charger, τον περίφημο “Στρατηγό Λι”.

Όταν ο Μπο και ο Λιουκ ανακαλύπτουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας Μπος Χογκ σκοπεύει να αρπάξει με άνομα μέσα το κτήμα των γειτόνων τους, η μόνη τους ευκαιρία είναι να πατήσουν τα γκάζια ως το τέρμα σε ένα παράτολμο σχέδιο για να σώσουν την κομητεία του Χάζαρντ.

Παίζουν: Μπαρτ Ρέινολντς, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζόνι Νόξβιλ, Τζέσικα Σίμπσον, Λίντα Κάρτερ, Γουίλι Νέλσον.

*Open, Τρίτη 16/07στις 21:00

«Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» (2017) σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Αστυνομική, μυστηρίου – Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ.

Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι.

Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κένεθ Μπράνα, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τομ Μπέιτμαν, Μισέλ Φάιφερ, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν.

*Star, Τρίτη 16/07στις 21:45

«Έξω οι Κλέφτες» (1961) σκηνοθεσία Κώστας Ανδρίτσος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ένας τίμιος και φτωχός καθηγητής Θεολογίας μαθαίνει πως ο βαθύπλουτος αλλά ανέντιμος αδελφός του είναι βαριά άρρωστος και πως σε μια προσπάθεια να επανορθώσει ό,τι κακό του έκανε του μεταβιβάζει την ιδιοκτησία ενός μεγάλου εργοστασίου.

Φτάνει στο εργοστάσιο χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του και γίνεται μάρτυρας όλων των λαθροχειριών και των παρανομιών που συντελούνται υπό την καθοδήγηση του διευθυντή και του αρχιλογιστή της επιχείρησης.

Παίζουν: Ορέστης Μακρής, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Ντούζος, Άννα Παϊτατζή, Δημήτρης Νικολαΐδης, Μάρθα Καραγιάννη, Κούλης Στολίγκας, Μαρία Βούλγαρη, Θεανώ Ιωαννίδου, Άγγελος Μαυρόπουλος

Εν τέλει αποκαλύπτει την ταυτότητά του και διώχνει όλους τους κλέφτες.

*Ant1, Τρίτη 16/07στις 22:00

«Δύο Εγκλήματα Κάτω Από Τον Ήλιο» (1982) σκηνοθεσία Γκάι Χάμιλτον

Αστυνομική Δραματική Μυστηρίο – Οι διακοπές έγιναν συνώνυμο του εγκλήματος… Ποιος στραγγάλισε τη νεαρή κακομαθημένη σούπερ σταρ του Μπρόντγουεη ενώ έκανε ηλιοθεραπεία σ΄ ένα απομονωμένο νησί της Μεσογείου;

Όλοι οι ύποπτοι έχουν πολύ καλούς λόγους να επιθυμούν το θάνατό της, έχουν όμως και εξίσου ισχυρά άλλοθι.

Παίζουν: Πίτερ Ουστίνοφ, Νίκολας Κλέι, Τζέιμς Μέισον, Τζέιν Μπίρκιν, Μάγκι Σμιθ.

*ΕΡΤ3, Τρίτη 16/07στις 23:30

«Μισοτελειωμένες Δουλειές» (2015) σκηνοθεσία Κεν Σκοτ

Κωμωδία – Ο Νταν Τρανκμαν (Βινς Βόιν) κουράστηκε να εργάζεται για την αντιπαθή αφεντικίνα του (Σιένα Μίλερ), παραιτείται και ιδρύει τη δική του ανταγωνιστική εταιρεία πωλήσεων ορυκτών.

Στην ομάδα του θα προσλάβει έναν συνεργάτη που θα έφευγε από την εταιρεία (Τομ Γουίλκινσον) και έναν ανόητο υποψήφιο πωλητή (Ντέιβ Φράνκο).

Μετά από ενάμιση χρόνο προσπαθειών και αγωνίας, μια πολλά υποσχόμενη συμφωνία εμφανίζεται στον ορίζοντα.

Στη συνέχεια όμως, οι πελάτες κάνουν πίσω και αυτό χάρη στην πρώην αφεντικίνα του Νταν.

Ο Νταν και η ομάδα του είναι αποφασισμένοι να σώσουν τη συμφωνία, έτσι πετάνε για τη Γερμανία, για να λύσουν το πρόβλημα.

Σύντομα, όμως, το ταξίδι τους θα βγει εκτός ελέγχου, αφού τους περιμένουν εξωφρενικά εμπόδια: ένας τεράστιος καυγάς στο Oktoberfest, φρικτά ξενοδοχεία, λάθος οδηγίες gps, ακόμα και ένα παγκόσμιο φεστιβάλ αφιερωμένο στα φετίχ.

Θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί και να σώσουν την εταιρεία τους;

Παίζουν: Βινς Βον, Ντέιβ Φράνκο, Τομ Γουίλκισον, Κεν Σκοτ, Σιένα Μίλερ, Τζέιμς Μάρστεν, Νικ Φροστ, Τζουν Ντάιαν Ραφαέλ, Μελίσα Μακμίκιν, Μπρίττον Σέαρ, Ούβε Οχσενκνεχτ

*Skai, Τρίτη 16/07στις 00:00

«Άδεια Γάμου» (2007) σκηνοθεσία Κεν Κουάπις

Κωμωδία Ρομαντική – Η Σάντι και ο Μπεν ετοιμάζονται να κάνουν το μοιραίο βήμα. Να παντρευτούν. Όσο προχωρούν όμως οι προετοιμασίες του γάμου αποδεικνύεται ότι στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να κολλήσουν δύο άνθρωποι που στα λόγια ταιριάζουν απόλυτα. Από τη μια, οι αντιθέσεις που μάλλον χωρίζουν παρά ενώνουν το ζευγάρι και, από την άλλη, ο κιτς περίγυρος, που βρίσκει την τέλεια παρανοϊκή έκφρασή του στο χαρακτήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, είναι σίγουρες συνθήκες πρόκλησης γέλιου!

Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ, Έρκ Κρίστεν Όλσεν, Μπράιαν Μπαουμγκαρντ, Τζος Φλίτερ

*Open, Τρίτη 16/07στις 00:30

«Πάτερ Γκομένιος» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ένας γυναικοκατακτητής με το παρατσούκλι Γκομένιος (Σωτήρης Μουστάκας) παντρεύεται αλλά επειδή, ακόμα και μετά το μήνα του μέλιτος, η γυναίκα του παραμένει παρθένα, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα γιατρό, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Θα αποσυρθεί σε μια μονή όπου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, αγιάζοντας και καθιστώντας γυναίκες έγκυες, για να επιστρέψει τελικά στη δική του.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Αλίκη Καμινέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου.

*Alpha, Τρίτη 16/07στις 00:45

«Τρελές Αδελφές 2» (1993) σκηνοθεσία Τζέιμς Ορ, Τζουντι

Κωμωδία – Η υπόθεση της ταινίας Τρελές Αδελφές 2 ξεκινά όταν οι καλόγριες φίλες της Ντελόρες, χρειάζονται τη βοήθεια της και της ζητούν να υποδυθεί ξανά την Αδελφή Μέρι Κλάρενς για να σώσουν το σχολείο όπου διδάσκουν.

Η Ντελόρες Βαν Καρτιέ είναι πλέον διάσημη τραγουδίστρια στο Λας Βέγκας όπου και παρουσιάζει ένα σόου βασισμένο στις εμπειρίες της ως καλόγρια.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της παράστασης, την επισκέπτονται οι φίλες της, Αδελφή Μέρι Πάτρικ, Αδελφή Μέρι Ρόμπερτ και Αδεφλή Μέρι Λάζαρους, οι οποίες έχουν έρθει στο Λας Βέγκας για να ζητήσουν τη βοήθειά της.

Το σχολείο κινδυνεύει να κλείσει, εκτός εάν βελτιωθεί η φήμη του. Οι καλόγριες της ζητούν να υποδυθεί ξανά την Αδελφή Μέρι Κλάρενς και να γίνει η νέα δασκάλα μουσικής.

Παίζουν: Γούπι Γκόλντμπεργκ, Μάγκι Σμιθ, Κάθι Νάτζιμι, Γουέντι Μακίνα, Μέρι Γουίκς, Τζέιμς Κόμπερν, Μπέρναρντ Χιουζ, Μάικλ Τζίτερ, Λορίν Χιλ, Σέριλ Λι Ραλφ, Αλάνα Ούμπακ, Ράιαν Τόμπι, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ

*Ant1, Τρίτη 16/07στις 01:45

«Prince for a Day» (1995) σκηνοθεσία Κόρεϊ Μπλέχμαν

Κωμωδία – Ένας ντελιβεράς, που ονειρεύεται να γίνει σταρ του μουσικού στερεώματος αλλάζει θέση με έναν ροκ σταρ, που του μοιάζει εκπληκτικά, καθώς εκείνος είναι δυστυχισμένος με την πορεία, που έχει πάρει η καριέρα του

Παίζουν: Τζόι Λόρενς, Άντι Λόρενς, Κριστίν Χέιτζε, Μισέλ Μπλέικλι, Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Μπρούνο Χερούσι, Λέινι Καζάν

*Star, Τρίτη 16/07στις 02:00

«Οι περιπέτειες του Τεν Τεν» (2011) σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ

Κινούμενα Σχέδια – Ο Τεντέν, ένας νεαρός Βέλγος ρεπόρτερ με κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί και τσουλούφι-σήμα κατατεθέν, γνωστός για το απαράμιλλο θάρρος του και την επιμονή του να κυνηγάει την είδηση μετά μανίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την προοπτική μιας νέας συναρπαστικής περιπέτειας, όταν πληροφορείται πως σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην περιοχή του μια ύποπτη δοσοληψία.

Τρεις μινιατούρες ενός διάσημου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα και ένας πορτοφολάς θα τον οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά στη βάσιμη υποψία, πως κάποιοι έχουν ανακαλύψει στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στο θησαυρό του Κόκκινου Ρακάμ: ενός θρυλικού κουρσάρου, ο οποίος κάποτε είχε βυθίσει το πλοίο του Σερ Φράνσις Χάντοκ, προγόνου του καλού φίλου του Τεντέν, Κάπτεν Χάντοκ

Παίζουν: Τζέιμι Μπελ, Ντάνιελ Κρεγκ, Νικ Φροστ, Σάιμον Πεγκ, Τόμπι Τζόουνς, Άντι Σέρκις, Κάρι Έλγουις, Ντάνιελ Μέις, Εν Ρεϊτέλ, Γκαντ Ελμαλέχ, Τζο Σταρ, Σεμπάστιαν Ροσέ

*Mega, Τρίτη 16/07στις 02:20