Μεγαλόσωμη αρκούδα στο κέντρο του Άργους Ορεστικού- [video]

Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι του Άργους Ορεκτικού, καθώς αρκούδα εμφανίστηκε στην οδό Γιαγκοπούλου, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση. Το συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, όταν κάτοικοι εντόπισαν την αρκούδα να περιφέρεται στην περιοχή, αναζητώντας πιθανότατα τροφή.

Η είδηση της εμφάνισης της αρκούδας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους δρόμους, με τους κατοίκους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από την περιοχή για λόγους ασφαλείας. Οι γονείς έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους από τους δρόμους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κλείστηκαν στα σπίτια τους.

Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα, πραγματοποιώντας μεγάλη κινητοποίηση για να διασφαλίσει την ασφάλεια των κατοίκων και να περιορίσει την πρόσβαση στην περιοχή. Παράλληλα, στον δρόμο βρίσκεται και το δασαρχείο, το οποίο έλαβε εντολή να απομακρύνει την αρκούδα από την κατοικημένη περιοχή και να την οδηγήσει πίσω στο φυσικό της περιβάλλον.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν ήρεμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες τους. Επιπλέον, συνιστάται να αποφεύγεται οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης της αρκούδας, καθώς πρόκειται για άγριο ζώο που μπορεί να γίνει επικίνδυνο εάν αισθανθεί απειλή.

Δείτε τα video: