Τραυματίστηκε περιπατητής στον Γράμμο – Τον μετέφερε το ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καστοριάς

Τραυματισμός περιπατητή στο Γράμμο – Πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καστοριάς

Επιχείρηση απεγκλωβισμού περιπατητή που τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο κατά την διάρκεια περιπατητικής εξορμήσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2024, στις Αρρένες, Γράμμου.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, ο περιπατητής που είχε ξεκινήσει την απογευματινή του περιπατητική εξόρμηση στις πανέμορφες Αρρένες, στο Γράμμο, οπού κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Ο ίδιος κάλεσε το 112 ζητώντας βοήθεια, καθώς βρισκόταν σε ένα δυσπρόσιτο σημείο και δεν μπορούσε να κατευθυνθεί προς κάποιο άλλο μέρος με ευκολότερη πρόσβαση από όχημα, που θα μπορούσε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νεστορίου και Καστοριάς για τον εντοπισμό του και την μεταφορά του σε σημείο οπού τον περίμενε για να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Τέλος, στο σημείο επίσης βρέθηκε και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Πύραρχος Ιωάννης Πλατής.