8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Πάντινγκτον 2» (2017) σκηνοθεσία Πολ Κινγκ

Κινούμενα Σχέδια  – Ο πιο διάσημος αρκούδος του κόσμου επιστρέφει, με νέες περιπέτειες, σε μία μαγική ταινία για όλη την οικογένεια! Η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τον Πάντινγκτον ευτυχισμένο στο σπίτι της οικογένειας Μπράουν στο Λονδίνο. Ο Πάντινγκτον ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι και εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στο μαγαζί με αντίκες του κ. Γκρούμπερ. Έτσι αναλαμβάνει μία σειρά από μικροδουλειές ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν όμως το βιβλίο κλαπεί, μόνο ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις..

Παίζουν: Μαντλίν Χάρις, Σάμιουελ Τζόσλιν, Σάλι Χόκινς, Χιού Γκραντ, Χιού Μπόνεβιλ, Μπεν Γουίσοου.

*Open, Τετάρτη 14/08 στις 21:00

«Η Άλλη Γυναίκα» (2014) σκηνοθεσία Νικ Κασαβέτης

Ρομαντική κωμωδία -Η Κάρλι (Κάμερον Ντιαζ), μια πετυχημένη δικηγόρος της Ν.Υόρκης, ανακαλύπτει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι παντρεμένος, αφού συναντάει τυχαία τη σύζυγό του Κέιτι (Λέσλι Μαν). Μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκινά μια περίεργη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όταν ανακαλύψουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα, η Άμπερ( Κέιτ Άπτον) στη ζωή του άπιστου άνδρα.

Οι τρείς γυναίκες μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να καταστρέψουν τον κοινό τους «εχθρό».

Παίζουν: Κάμερον Ντιαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλνταου, Τείλορ Κίνεϊ, Ντον Τζόνσον, Νίκι Μιναζ.

*Star, Τετάρτη 14/08 στις 21:45

«Λατέρνα, Φτώχεια Και Φιλότιμο» (1955) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κομεντί Ρομαντική – Δύο φίλοι, ο Πετράκης και ο Παυλάρας (Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης), περιπλανόδιοι λατερναζήδες, δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, μιας και η λατέρνα έχει αρχίσει να φαίνεται μουσειακό είδος. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε σε ένα πανηγύρι σε κάποιο χωριό, για να βγάλουν χρήματα.

Στο δρόμο συναντούν μια κοπέλα, την Καίτη (Τζένη Καρέζη) που το έχει σκάσει από το σπίτι της για να μην παντρευτεί αυτόν που της επιβάλλει ο πλούσιος πατέρας της (Χρήστος Τσαγανέας).

Τυχαία, διαβάζουν στην εφημερίδα, ότι ο πατέρας της κοπέλας δίνει πλουσιοπάροχη αμοιβή σε όποιον βρει την κόρη του. Οι δύο φίλοι όμως λυγίζουν συναισθηματικά, όταν μαθαίνουν από τη κοπέλα ότι είναι ερωτευμένη με ένα νεαρό (Αλέκος Αλεξανδράκης), και την παίρνουν υπό την προστασία τους.

Τελικά καταφέρνουν να σμίξουν ξανά τους δυο νέους και να συμφιλιώσουν την κοπέλα με τον πατέρα της, παίρνοντας παράλληλα και την αμοιβή.

Παίζουν: Ζαννίνο, Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Χρήστος Τσαγανέας, Δημήτρης Βουδούρης, Ερρίκος Κονταρίνης, Κώστας Παπαχρήστος

*Ant1, Τετάρτη 14/08 στις 22:00

«Σε Ρηχά Νερά» (2016) σκηνοθεσία Ζομ Κολέ-Σερά

Δράσης Τρόμου – Η Αμερικανίδα Νάνσι σπουδάζει ιατρική και είναι παθιασμένη με το σερφ, όπως και η μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα. Στην προσπάθεια της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της, η Νάνσι αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να ανακαλύψει μια μυστική παραλία, στην οποία η μαμά της έκανε σερφ και την ανέφερε συχνά στις συζητήσεις τους.

Πράγματι, τα καταφέρνει και παρότι γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να κάνει σερφ μόνη της, απολαμβάνει ενθουσιασμένη αυτή την μοναδική εμπειρία. Μέχρι που δέχεται επίθεση από έναν λευκό καρχαρία και καταλήγει σοβαρά τραυματισμένη και εγκλωβισμένη σε έναν ύφαλο, μόλις 200 μέτρα από την ακτή, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει εκεί.

Στην προσπάθεια της να επιβιώσει, η Νάνσι καταφέρνει να υπερνικήσει τους φόβους της και να ανακαλύψει πόσο δυνατή και εφευρετική είναι.

Ο Καταλανός σκηνοθέτης Τζομ Κολέ Σέρα, σπεσιαλίστας των ταινιών με σασπένς, όπως Jungle Cruise, The Commuter, Non Stop και Orphan κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή και αναδεικνύει την δύναμη ψυχής που έρχεται στην επιφάνεια, όταν όλα μοιάζουν να βυθίζονται

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Σεντόνα Λέγκε, Ντιέγκο Εσπέγκελ, Μπρετ Κάλεν, Άβα Ντιν

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 14/08 στις 23:00

«Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών» (2021) σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Περιπέτεια Δράσης- O χαρισματικός και φιλόδοξος Στάντον γίνεται μέλος ενός περιοδεύοντα θιάσου και κερδίζει την εύνοια του μέντιουμ Ζίνα και του συζύγου της, Πιτ. Σύντομα, ο Στάντον θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις νέες του γνώσεις για να κάνει κομπίνες σε βάρος της πλούσιας ελίτ της Νέας Υόρκης του 1940. Το επόμενο σχέδιο του Στάντον βάζει ως στόχο έναν μεγιστάνα. Τότε όμως εμφανίζεται μια μυστηριώδης ψυχίατρος που θα αποδειχθεί η πιο επικίνδυνη αντίπαλός του.

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τόνι Κολέτ, Ρούνεϊ Μάρα, Γουίλεμ Νταφόε, Ρον Πέρλμαν

*Skai, Τετάρτη 14/08 στις 00:00

«Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (2005) σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον

Περιπέτεια Φαντασίας – Ο Τσάρλι είναι ένα φτωχό αλλά καλότροπο παιδί που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να επισκεφτεί το φημισμένο εργοστάσιο σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα, όπου παλιά εργαζόταν κι ο παππούς του.

Ο ιδιοκτήτης του, παράξενος κι απόμακρος, δεν ανοίγει ποτέ τις πύλες του κόσμου του για κανένα.

Μια μέρα αποφασίζει να βάλει πέντε χρυσές προσκλήσεις μέσα στις σοκολάτες του και να καλέσει τα τυχερά παιδιά που θα τις βρουν στο εργοστάσιο του.

Ο Τσάρλι βρίσκει μία τέτοια πρόσκληση και μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά, που αποδεικνύονται εκνευριστικά, κακομαθημένα ή απλά ανυπόφορα, ετοιμάζονται να διαβούν την πύλη του εργοστασίου σοκολάτας.

Η ξενάγηση, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο απλή ούτε για τα παιδιά ούτε για τους συνοδούς τους, καθώς πολλά περίεργα και μαγικά γεγονότα θα συμβούν.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Φρέντι Χάιμορ, Κρίστοφερ Λι, Ντέιβιντ Κέλι, Νόα Τέιλορ, Μίσι Παίλ, Τζέιμς Φοξ, Άνταμ Γκόντλεϊ, Ντηπ Ρόι, Άννα Σοφία Ρομπ, Τζούλια Γουίντερ

*Open, Τετάρτη 14/08 στις 00:30

«Τρελάδικο Πολυτελείας» (1989) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης 

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Στάθης Ξετρύπης, ιδιωτικός ντετέκτιβ της κακιάς ώρας, για να λύσει μια σοβαρή υπόθεση που του παρουσιάζεται, μεταμφιέζεται από νταντά για σκύλους μέχρι τρόφιμος τρελοκομείου.

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Βάνα Μπάρμπα, Σπύρος Ιωάννου, Γιώργος Πετροχειλος, Τζόυς Ευείδη, Νότα Παρούση, Αντώνης Πρέκας

*Alpha, Τετάρτη 14/08 στις 01:00

«Strike: Career of Evil» (2018) σκηνοθεσία Τσαρλς Στάριτζ

Περιπέτεια Μυστηρίου – Οι περιπέτειες του Κόρμοραν Στράικ, ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, πρώην στρατιωτικού.

Όταν παραδίδεται ένα μυστηριώδες δέμα στη βοηθό του Στράικ, Ρόμπιν, εκείνη ανακαλύπτει ότι περιέχει το κομμένο πόδι μιας γυναίκας. Το αφεντικό της δείχνει να μην εκπλήσσεται τόσο, αλλά σίγουρα αισθάνεται ιδιαίτερα ανήσυχος.

Υπάρχουν τέσσερα άτομα από το παρελθόν του, που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνα για την αποστολή του φρικιαστικού δέματος. Και ο Στράικ ξέρει ότι οποιοσδήποτε από τους τέσσερις μπορεί να διαπράξει τέτοιου είδους ανείπωτη βαρβαρότητα.

Με την αστυνομία να επικεντρώνεται στον έναν ύποπτο, για τον οποίο ο Στράικ είναι όλο και πιο σίγουρος ότι δεν είναι ο δράστης, αυτός και ο Ρόμπιν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και βυθίζονται στους σκοτεινούς και διεστραμμένους κόσμους των άλλων τριών υπόπτων.

Αλλά καθώς συμβαίνουν πιο φρικτές πράξεις, ο χρόνος φαίνεται να τελειώνει για τους δυο τους!

Παίζουν: Τομ Μπερκ, Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ, Φερν Ντίκον, Αντονίο Κίνλεϊ, Κερ Λόγκαν

*Star, Τετάρτη 14/08 στις 02:00