17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταινίες για όλα τα γούστα Σάββατο βράδυ!

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες» (2021) σκηνοθεσία  Σαμουέλ Τουρνέ

Κινούμενα σχέδια – Ο Πασπαρτού είναι ένας πίθηκος, που το μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει ένας σπουδαίος εξερευνητής.

Η τυχαία γνωριμία του με τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα, του αλλάζει τη ζωή! Ο Φιλέας έχει βάλει στοίχημα ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες και αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο!

Ο Πασπαρτού βρίσκει την ευκαιρία που αναζητούσε για να εξερευνήσει τον κόσμο και μαζί με τον νέο του φίλο ξεκινούν ένα απίθανο ταξίδι, γεμάτο περιπέτεια, ανατροπές και εκπλήξεις…

*Star, Σάββατο 24/08, στις 20:45

«Ο Παπατρέχας» (1966) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ο Πολύδωρος, θυρωρός μιας πολυκατοικίας της πρωτεύουσας, τρέχει και δε φτάνει, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας, για να εξοικονομήσει χρήματα να παντρέψει τις έξι αδερφές του και την γεροντοκόρη θεία του.

Με έξι αδελφές σε ηλικία γάμου και μια ολόκληρη πολυκατοικία να εξαρτάται από αυτόν, για τα καθημερινά θελήματα και τις εξυπηρετήσεις, ο θυρωρός Πολύδωρος βρίσκεται υπό διαρκή πίεση, τρέχοντας να προλάβει τα πάντα.

Ακολουθεί ανελέητο κυνήγι γαμπρών και γάμων, με σκοπό να πάρει και αυτός σειρά και να παντρευτεί την καλή του, προτού τον περιλάβουν οι εννέα κρητικοί αδερφοί της.

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Αλέκα Στρατηγού, Κούλα Αγαγιώτου, Νίκος Φέρμας, Αθηνά Τζιμούλη, Νίκος Κούρκουλο, Άση Μιχαηλίδου.

*Alpha, Σάββατο 24/08, στις 21:45

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open, Σάββατο 24/08, στις 22:00

«Νομοταγείς Τύποι» (2012) σκηνοθεσία Φίσερ Στίβενς

Κωμωδία -Ο Βαλ αποφυλακίζεται ύστερα από 28 χρόνια κάθειρξης. Στην πόρτα της φυλακής τον περιμένει ο φίλος του Ντοκ, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Ο αρχηγός της μαφίας της περιοχής θέλει τον Βαλ νεκρό, γιατί ο γιος του σκοτώθηκε σε ληστεία και κατηγορεί τον Βαλ για αυτό και ο Ντοκ έχει περιθώριο να τον σκοτώσει μέχρι το πρωί.

Μαζί με τον τρίτο της παρέας Χιρς αρχίζουν να κυκλοφορούν στην πόλη όπως παλιά με κλεμμένο αυτοκίνητο και ζουν μια νύχτα γεμάτη απίστευτες περιπέτειες. Πάνε σε πορνείο, βοηθούν μια γυναίκα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, θάβουν ένα πτώμα και όταν πια βγαίνει ο ήλιος, ο Βαλ έχει καταλάβει ποια είναι η μοίρα του. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να φροντίσει;

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Άλαν Άρκιν, Τζουλιάνα Μάργκουλις, Άντισον Τίμλιν

*ΕΡΤ1, Σάββατο 24/08, στις 22:10

«Κρίμα το Μπόι σου» (1970) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Μάριος, καλός άνθρωπος εκ φύσεως, βλέπει ότι ο φίλος του Δημήτρης χρειάζεται χρήματα και του δίνει ένα ποσό από το ταμείο της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Ο Δημήτρης, όμως, δεν του τα επιστρέφει και ο Μάριος καταδικάζεται σε επταετή φυλάκιση. Οταν βγαίνει από την φυλακή, τον περιμένει ένα αυτοκίνητο…Ο οδηγός του τον πηγαίνει σε μια βίλα, όπου μαθαίνει ότι όλα όσα βλέπει, είναι δικά του.

Στον κατάπληκτο Μάριο εμφανίζεται η Δανάη, μια πανέμορφη γυναίκα και του λέει ότι είναι χήρα του φίλου του Δημήτρη, ο οποίος, πριν πεθάνει, είχε δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία στο Κονγκό. Η Δανάη του δίνει τα χρήματα που του “χρωστάει” και ο τίμιος Μάριος τα παραδίδει στον σύμβουλο της εταιρείας. Ο Μάριος είναι τώρα ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την Δανάη. Σε μια εκδρομή στην Υδρα, όμως…

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άρτεμις Τσάρμη, Άγγελος Μαυρόπουλος.

*Star, Σάββατο 24/08, στις 22:45

Μάτια από νύχτα (2003) σε σκηνοθεσία Περικλή Χούρσογλου

Ελευθερία, Χρόνης, Βάλλια.: τρία πρόσωπα, που οι τροχιές τους μπλέκουν. Δεν είναι «in», δεν μιλούν γι’ αυτούς τα περιοδικά life-style, δεν έχουν τέλειο σώμα και ζωή. Άνθρωποι αδύναμοι, που όμως ΄΄βράζουν”. Αγαπούν, προδίδουν και προδίδονται. Θέλουν κάτι διαφορετικό, όμως πραγματικά χρειάζονται, χρόνο κι αγάπη. Κοινός παρονομαστής, η μοναξιά τους. Ο Χρόνης είναι 45 χρόνων, οδηγός νταλίκας και του αρέσει να φεύγει, να ταξιδεύει μόνος. Η Ελευθερία θέλει έναν άντρα να τον αγαπά και να την αγαπά, και ονειρεύεται να κάνει μαζί του ένα παιδί. Η Βάλλια θέλει να φύγει απ’ την επαρχιακή κωμόπολη που ζει και να’ ρθει στην Αθήνα. Ένα όμως από αυτά τα πρόσωπα, θα υπερβεί το μικρό του «εγώ» και ακόμα κι από λάθος δρόμο θα φανεί γενναιόδωρο.

Παίζουν:Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Εκάβη Ντούμα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μαρίνα Μπούρα, Γιάννης Καρατζογιάννης, Σπύρος Σταυρινίδης, Νίκος ΚαρίμαληςΣενάριο: Περικλής Χούρσογλου

*ΕΡΤ3, Σάββατο 24/08, στις 23:00

«Το Αγοροκόριτσο» (1959) σκηνοθεσία Ντίμης Δαδήρας

Ελληνική Ταινία Κομεντί – Μια δεκαεξάχρονη κοπελούδα, η Αλέκα, στις διακοπές παίζει ακόμα παιδικά παιχνίδια με τα αγόρια –γι’ αυτό άλλωστε τη φωνάζουν αγοροκόριτσο. Τα παιδιά παίζουν συνεχώς έξω από το παράθυρο ενός φοιτητή, του Δημήτρη, και τον ενοχλούν πολύ.

Αυτός βρίσκεται στο νησί για να μελετήσει με ησυχία, εν όψει των επερχόμενων εξετάσεών του.

Με την Αλέκα διαπληκτίζεται συνεχώς. Δεν τα πάνε καθόλου καλά, μέχρι που κάποια στιγμή η Αλέκα αρχίζει να βλέπει τον Δημήτρη με άλλα μάτια, καθώς ο έρωτας έχει αρχίσει να φωλιάζει στην αθώα εφηβική ψυχή της και δεν αργεί να ερωτοχτυπηθεί μαζί του.

Είναι ο άδολος πρώτος έρωτας, γεμάτος αθωότητα, ομορφιά και τρυφερότητα, νιάτα και ξεγνοιασιά.

Παίζουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Άννα Φόνσου, Γιάννης Γκιωνάκης, Αλέκα Στρατηγού, Θανάσης

*Ant1, Σάββατο 24/08, στις 23:30

«Η Αγάπη θέλει το Χρόνο της» (2009) σκηνοθεσία Μπράντον Καμπ

Ρομαντική – Ο Μπερκ είναι επιτυχημένος συγγραφέας, του οποίου το βιβλίο για την αντιμετώπιση της θλίψης έχει γίνει best seller.

Είναι χήρος καθώς η σύζυγός του πέθανε σε τροχαίο ατύχημα πριν από τρία χρόνια.

Ο Μπερκ βρίσκεται στο Σιάτλ για να διοργανώσει ένα εβδομαδιαίο θεραπευτικό σεμινάριο και να διαπραγματευτεί μια σημαντική συμφωνία.

Αλλά η λαμπερή εικόνα του Μπερκ απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σε ένα διάδρομο του ξενοδοχείου, πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα, την ανθοπώλη Ελοίζ.

Τη φλερτάρει και εκείνη τον απορρίπτει καθώς πρόσφατα έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της.

Ο Μπερκ επιμένει και τελικά την πείθει να βγει μαζί του ραντεβού και για πρώτη φορά, νιώθει πως χάνει τα λόγια του.

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Άαρον Έκχαρτ, Μάρτιν Σιν, Τζούντι Γκριρ, Νταν Φόγκλερ, Τζον Κάρολ Λιντς, Σάσα Αλεξάντερ, Αν Μαρί Λοντέρ, Τζο Άντερσον, Φράνσις Κονρόϊ

*Alpha, Σάββατο 24/08, στις 23:45

«I Love Karditsa» (2010) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά.

Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής.Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαφία.

Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει… Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα.

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σταύρος Νικολαΐδης, Τάσος Νούσιας.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 24/08, στις 23:45

«Πληρωμένος Δολοφόνος» (2019) σκηνοθεσία Μαλίκ Μπάντερ

Δράσης, μυστηρίου – Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα θα ξυπνήσει με αμνησία, αλλά έχοντας στην κατοχή του μια τσάντα με κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Παίζουν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο, Ζλάτκο Μπούρικ, Νίκολα Σρέλι, Μάικ Μοχ, Ρέζα Νάντερ

*Skai, Σάββατο 24/08, στις 23:50

«Έρωτας Δίχως Παρόν» (2006) σκηνοθεσία  Αλεχάντρο Αγρέστι

Δραματική Αισθηματική – Ένας αρχιτέκτονας και μία γιατρός αλληλογραφούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το γραμματοκιβώτιο ενός σπιτιού με θέα στη λίμνη, το οποίο νοίκιαζαν διαδοχικά στο παρελθόν. Μόνο που κατά παράδοξο τρόπο ζουν σε διαφορετικούς χρόνους: τους χωρίζει μια διαφορά δύο ετών, για να μπορέσουν να συναντηθούν και να αγαπηθούν και σωματικά.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Κιάνου Ριβς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Έμπον Μος Μπακραχ, Σοχρε Αγκντασλοου, Ντίλαν Γουόλς, Λιν Κόλινς, Μαικ Μπακαρέλα, Κέβιν Μπρέναν, Φρανκ Καέτι, Τζένιφερ Κλαρκ

*Open, Σάββατο 24/08, στις 00:30

«Η Ρίκι και η Ροκ» (2015) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι

Κωμωδία – Η Ρίκι όταν ήταν νέα ήθελε να γίνει ροκ σταρ. Για να κυνηγήσει όμως το όνειρό της εγκατέλειψε τον άνδρα της και τα παιδιά της. Η ζωή της όμως αλλάζει όταν ο πρώην σύζυγός της, Πιτ, επικοινωνεί μαζί της για να την ενημερώσει ότι η κόρη τους Τζούλι έχει καταρρεύσει ψυχολογικά εξαιτίας του πρόσφατου διαζυγίου της. Έτσι, της ζητά να επιστρέψει πίσω στο σπίτι για να βοηθήσει την κατάσταση. Τώρα η Ρίκι έχει μια τελευταία ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα και να επανασυνδεθεί με τα παιδιά της που δεν την αποδέχονται λόγω των κακών επιλογών της.
Η Μάμι Γκάμερ που υποδύεται την κόρη της Μέριλ Στριπ στην ταινία είναι και στην πραγματικότητα κόρη της.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Κέβιν Κλάιν, Μάμι Γκάμερ, Όντρα ΜακΝτόναλντ, Σεμπάστιαν Σταν, Μπεν Πλατ, Ρικ Σπρίνγκφιλντ

*Mega, Σάββατο 24/08, στις 00:30

«Αγέλη Προβάτων» (2021) σκηνοθεσία Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δραματική – Ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο.

Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία με τον Στέλιο.

Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο.

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Βασιλώττος, Λευτέρης Πολυχρόνης

*ΕΡΤ3, Σάββατο 24/08, στις 23:00

«Επιστροφή στο Ρινγκ» (2013) σκηνοθεσία Πίτερ Σέγκαλ

Δραματική Κομεντί – Δύο μποξέρ, ο Ρέιζορ (Συλβέστερ Σταλόνε) και ο Δε Κιντ (Ρόμπερτ ντε Νίρο)- πριν πολλά χρόνια- ήταν έτοιμοι για τον τρίτο και τελικό αγώνα μεταξύ τους, που θα καθόριζε τον πρωταθλητή στο σκορ τους που παραμένει 1-1. Την παραμονή όμως του τελικού, ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρση του, αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και βγάζοντας έτσι νoκ-άουτ τις καριέρες και των δύο.

30 χρόνια μετά, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη, ο Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ (Κέβιν Χαρτ), ένας δαιμόνιος διοργανωτής αγώνων, αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση, που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής μια και καλή.

Δύο μποξέρ, ο Ρέιζορ (Συλβέστερ Σταλόνε) και ο Δε Κιντ (Ρόμπερτ ντε Νίρο)- πριν πολλά χρόνια- ήταν έτοιμοι για τον τρίτο και τελικό αγώνα μεταξύ τους, που θα καθόριζε τον πρωταθλητή στο σκορ τους που παραμένει 1-1. Την παραμονή όμως του τελικού, ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρση του, αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και βγάζοντας έτσι νoκ-άουτ τις καριέρες και των δύο.

30 χρόνια μετά, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη, ο Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ (Κέβιν Χαρτ), ένας δαιμόνιος διοργανωτής αγώνων, αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση, που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής μια και καλή.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Χαρτ, Άλαν Άρκιν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Κιμ Μπάσιντζερ, Τζον Μπέρνταλ, Κάμντεν Γκρεϋ, Άιρλαντ Μπαλντουιν

*Star, Σάββατο 24/08, στις 00:45

«Στη Σκιά του Νόμου» (2017) σκηνοθεσία Ρέτζιναλντ Χάντλιν

Αστυνομική Βιογραφική Δραματική – Το 1940, ο Θέργκουντ Μάρσαλ είναι νεαρός δικηγόρος που διασχίζει τη χώρα υπερασπιζόμενος στις δικαστικές αίθουσες αθώους Αφροαμερικανούς από άδικες κατηγορίες. Μια από τις πρώτες δίκες του Θέργκουντ, όταν έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του ήταν η υπόθεση ενός Αφροαμερικανού ονόματι Τζόσεφ Σπελ, που κατηγορήθηκε άδικα για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας από το λευκό αφεντικό του, την Έλινορ Στράμπινγκ.

Ο ρατσιστής δικαστής απαγορεύει στον Μάρσαλ να μιλήσει στο δικαστήριο, αναγκάζοντας τον Φρίντμαν, έναν άλλο δικηγόρο, να ενεργήσει ως επικεφαλής σύμβουλος και έτσι μαζί δίνουν μία μάχη κατά του ρατσισμού.

Ο Μάρσαλ πολέμησε με πάθος τον ρατσισμό και έμεινε γνωστός για τη δικαστική υπόθεση που κατήργησε τους φυλετικούς διαχωρισμούς στα σχολεία της Αμερικής. Ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Παίζουν: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Τζος Γκαντ, Κέιτ Χάντσον, Τζέιμς Κρόμγουελ, Κίσα Σαρπ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 24/08, στις 01:20

«Ξενοδοχείο Grand Budapest» (2014) σκηνοθεσία Γουές Άντερσον

Κωμωδία Περιπέτεια – Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες του Γκούσταβ Χ, ενός θρυλικού θυρωρού, ο οποίος εργάζεται σε ένα διάσημο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια μεταξύ των πολέμων μαζί με τον Ζίρο Μουσταφά, τον νεαρό που δουλεύει στο λόμπι, ο οποίος γίνεται ο πιο πιστός του φίλος. Η ιστορία περιλαμβάνει την κλοπή και την ανάκτηση ενός ανεκτίμητου πίνακα της Αναγέννησης και τη μάχη για μια τεράστια οικογενειακή περιουσία – όλα αυτά στο υπόβαθρο μιας ηπείρου, όπου όλα αλλάζουν ξαφνικά και δραματικά.

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Μάρει Αμπραχαμ, Τζουντ Λο, Τίλντα Σουίντον, Τόνι Ρεβολόρι, Μπιλ Μάρεϊ, Έντουαρντ Νόρτον, ;Άντριαν Μπρόντι, Τζέισον Σουόρτσμαν, Γουίλιαμ Νταφόε, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τζεφ Γκολντμπλουμ, Σαρσεϊ Ρόναν, Τομ Γουίλκινσον

*Ant1, Σάββατο 24/08, στις 01:45

«Zoolander 2» (2016) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Κωμωδία – Μετά από πολλά χρόνια αποχής, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ ζουν απομονωμένοι, ακόμα κι ο ένας από τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν καθένας τους λαμβάνει μια ειδική πρόσκληση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο ντεφιλέ μόδας στη Ρώμη, δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της παλιάς τους λάμψης. Φτάνοντας, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ γνωρίζουν τους παράξενους κι εκκεντρικούς σχεδιαστές της νέας αυτοκρατορίας της μόδας.

Γρήγορα συνειδητοποιούν πως ο κόσμος της μόδας, όπως τον γνώριζαν, δεν υπάρχει πλέον και την ίδια στιγμή βρίσκουν τους εαυτούς τους και πάλι στο επίκεντρο. Ενώ προσπαθούν να μάθουν τον νέο κόσμο του blogging, vlogging και της αντι-μόδας, καλούνται να σταματήσουν μια θανάσιμη πλεκτάνη καταστροφής της όποιας πιθανότητας ο κόσμος της μόδας να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Όουεν Ουίλσον, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλ Φέρελ, Τζάστιν Μπιμπερ

*Alpha, Σάββατο 24/08, στις 02:00