Άργος Ορεστικό – Παραλίγο τροχαίο ατύχημα μοτοσικλετιστή με αρκούδα

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός μίας μηχανής υψηλού κυβισμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024, όταν πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου μια μεγαλόσωμη αρκούδα στον Περιφερειακό του Άργους Ορεστικού, πριν το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, ο νεαρός μοτοσικλετιστής που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, κατευθυνόταν προς το Άργος Ορεστικό, όταν πετάχτηκε από παρακείμενο χωράφι στη μέση του δρόμου μια μεγαλόσωμη αρκούδα η οποία στη θέα των φώτων της μηχανής “σάστισε” και ακινητοποιήθηκε στο σημείο και πιθανόν αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν συγκρούστηκε με τη μηχανή.

Ευτυχώς χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του, ο οδηγός κατάφερε να αποφύγει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση με την αρκούδα, την οποία ακούμπησε ελαφρός με το δεξί του πόδι.

Στη συνέχεια αρκετά σοκαρισμένος από το περιστατικό ο νεαρός άνδρας, που φορούσε κράνος και μπουφάν με ειδική προστασία, σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά από τον τόπο που εμφανίστηκε η αρκούδα και τηλεφώνησε σε συγγενικά του πρόσωπα, ώστε να τον παραλάβουν με ΙΧ και να τον οδηγήσουν σπίτι του γιατί ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος και φοβισμένος.