Αμερικανίδα Tiktoker δοκίμασε ελληνική ντομάτα και πήγε να βάλει τα κλάματα

Τη χώρα μας επισκέφθηκε Αμερικανίδα TikToker, η οποία ανέβασε βίντεο στο TikTok με τίτλο “Δοκιμάζω την πρώτη ΑΛΗΘΙΝΗ μου ντομάτα στην Ευρώπη” και υποσημείωση “Ερχόμενη από τις ΗΠΑ, όπου δυστυχώς οι ντομάτες δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση… βρίσκομαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ της σάλτσας ντομάτας!”.

“Είμαστε στην Ελλάδα, πριν ήμουν στην Ιταλία όπου έπαθα τροφική δηλητηρίαση και δεν κατάφερα να δοκιμάσω αληθινή ντομάτα ούτε στην Ιταλία ούτε μέχρι τώρα και στην Ελλάδα” λέει η Αμερικανίδα που κάνει το βίντεο της από μία ειδυλλιακή παραλία με έναν τεράστιο ντάκο μπροστά της γεμάτο ντομάτα.

“Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω ντομάτα στην Ευρώπη με αυτόν τον ντάκο που έχει κάππαρη, ντομάτα, λάδι και τυρί σαν φέτα. Είμαι χαρούμενη γιατί οι ελληνικές ντομάτες, χωρίς αμφισβήτηση είναι οι καλύτερες ντομάτες στην Ευρώπη”.

Δείτε την αντίδρασή της:

@ellada24gr Αμερικανίδα Tiktoker δοκίμασε ελληνική ντομάτα και πήγε να βάλει τα κλάματα: “Η καλύτερη στην Ευρώπη” #viral #ellada #greece #greecetiktok #greekfood #greektiktok #ellada24 #viralvideo #tiktokgreece #foryoupage #tomato ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24