Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ στην πόλη της Καστοριάς – [φωτογραφίες]

Επτά ομάδες, 140 αθλητές, οι προπονητές τους, το staff και πολλοί συνοδοί βρέθηκαν στην Καστοριά το τριήμερο 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτός είναι ο απολογισμός σε αριθμούς, αλλά ο σημαντικότερος απολογισμός είναι η αμέριστη χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών που απόλαυσαν τα παιχνίδια και η υπόσχεση τους για ένα λαμπρό μέλλον!

Μια γιορτή του αθλήματος που ο σύλλογός μας οργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις ομάδες που φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας και που ήταν οι: Μαχητές Πεύκων Θεσσαλονίκης, Εθνικός Λαγυνών Θεσσαλονίκης, Πιερικός Αρχέλαος, Ζαφειράκης Νάουσας, I.B.C. Ιωαννίνων και Α.Σ. Άργος Ορεστικό. Η ομάδα παίδων της Καστοριάς συμμετείχε με 12 παιδιά και σε μερικά παιχνίδια με περισσότερα, των εφήβων με 13 παιδιά, και ο προπονητής Γιώργος Καραταγλίδης παρουσίασε μια εικόνα συγκροτημένης και αξιόμαχης ομάδας. Ευχαριστούμε θερμά τις φιλοξενούμενες ομάδες για την συμμετοχή και την άψογη συνεργασία τους.

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες, χειροκρότησε τις ομάδες ενώ αποζημιώθηκε από το θέαμα και την ωραία προσπάθεια των παιδιών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Σαββόπουλο, τον Δήμο Καστοριάς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κορεντσίδη καθώς και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Στάθη Βασιλειάδη για την καθοριστική συμβολή τους στην διοργάνωση αφού ήταν οι συνδιοργανωτές, και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους χειροκροτώντας τους αθλητές! Το δικό της παρόν έδωσε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου η οποία ενθάρρυνε τις ωραίες προσπάθειες των παιδιών και την ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία της στο γήπεδο!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τις εταιρίες: «άροσις τρόφιμα», ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Autovision, ξενοδοχείο EUROPA και «νερά πηγών Γράμμου ARRENA».

Ευχαριστούμε τους διαιτητές των αγώνων Κώστα Λυγούρα και Χρήστο Μαρινέλη ενώ αξίζει να αναφέρουμε τις στιγμές ανθρώπινης συγκίνησης που ζήσαμε στο τέλος του τουρνουά κατά την διάρκεια της βράβευσης από τον σύλλογό μας, του διαιτητή Χρήστου Μαρινέλη ο οποίος πρόσφατα τερμάτισε επιτυχώς την καριέρα του ως διαιτητής.

Επιπλέον ευχαριστούμε πολύ το τμήμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει την συστηματική και υπεύθυνη δουλειά με την πεποίθηση της διοίκησης και των προπονητών ότι θα διανύσουμε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν όλων των τμημάτων, έχοντας τον κόσμο της Καστοριάς και τους φορείς δίπλα μας!

Ευχόμαστε να έχουμε ωραίους αγώνες στα πρωταθλήματα που ακολουθούν σύντομα, χωρίς τραυματισμούς και φυσικά καλές επιδόσεις στα μαθήματα για τους μαθητές!!

Α.Σ. Καστοριάς

φωτογραφίες: