17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κινηματογραφικές αποδράσεις…από το σπίτι σου!

«Ο Γκρινιάρης» (2018) σκηνοθεσία Αντρές Κουτουριέρ

Κινούμενα Σχέδια – Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν.

Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους.

Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

Με τις φωνές των: Ίαν Μακ Σέιν, Λίλι Κόλινς, Τόμπι Κέμπελ, Έιμυ Τόμσον, Κλερ Μόργκαν, Τζέι Μπρίτον

*Star, Σάββατο 14/09, στις 20:45

«Ησαΐα Μη Χορεύεις» (1969) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Απογοητευμένος από τον πρώτο του γάμο, ένας άντρας ανοίγει γραφείο συνοικεσίων διατυμπανίζοντας ότι ο γάμος από συνοικέσιο είναι ο μόνος που εξασφαλίζει την πραγματική ευτυχία. Ο Λάμπρος έχει ένα γραφείο συνοικεσίων που κάνει τρελές δουλειές, γιατί δεν είναι οπαδός της θεωρίας «πέσε πίτα να σε φάω», αλλά βάζει κι αυτός το χεράκι του κάθε φορά που θέλει να φθάσει σ ένα αίσιο τέλος κάποιο συνοικέσιο. Ο ίδιος, όμως, πιστεύει ότι ο γάμος είναι κακό πράγμα, μέχρι την ημέρα που εμφανίζεται μπροστά του ο θηλυκός σατανάς, που χρησιμοποιεί τεχνάσματα όμοια με τα δικά του. Βρίσκει το δάσκαλό του στο πρόσωπο μιας δημοσιογράφου που παριστάνει την υπάλληλό του.

Παίζουν:  Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Ρουσσέα, Άννα Μαντζουράνη, Νικήτας Πλατής, Ανδρέας Μπάρκουλης, Νάσος Κερδάκας, Μίτση Κωνσταντάρα, Γιάννης Μπουρνέλης.

*Mega, Σάββατο 14/09, στις 21:00

«Τζίλντα» (1945) σκηνοθεσία Τσαρλς Βίντορ

Δραματική Ρομαντική – Ο Τζόνι Φάρελ, ένας νεαρός χρυσοδάκτυλος τζογαδόρος που καταφεύγει στο αμαρτωλό Μπουένος Αϊρες λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι από τους άντρες που πιστεύουν ότι «φτιάχνουν οι ίδιοι την τύχη τους».

Ο μεσήλικας Μπάλιν Μάντσον, ένας παγερός ιδιοκτήτης τοπικού πολυτελούς Καζίνο, έχει όντως φτιάξει ο ίδιος την τύχη του: οι φιλοναζιστικές του επιχειρηματικές και πολιτικές κινήσεις, η σκοτεινή μαφιόζικη πλευρά του, ο γάμος του, μέσα σε μια μέρα, με την αμερικανίδα σεξοβόμβα Τζίλντα. Ο,τι γυαλίζει, έχει τη δύναμη να επιβάλλεται και να το αποκτά.

Παίζουν: Ρίτα Χέιγουορθ, Γκλεν Φορντ, Τζορτζ Μακρίντι, Τζόζεφ Καλέια, Στίβεν Γκερέι, Τζο Σόγιερ, Γκέραλντ Μορ, Μαρκ Ρόμπερτς, Λούντβιχ Ντόναθ, Ντον Ντάγκλας, Λάιονελ Ρόις, Σολ Μάρτελ

*ΕΡΤ2, Σάββατο 14/09, στις 21:00

«Βαρύς Γλυκός και… Μερακλής!» (1988) σκηνοθεσία Ανδρέας Κατσιμιτσούλιας

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Αριστείδης δουλεύει στο καφενείο μιας μεγάλης εταιρείας. Πνιγμένος στους καφέδες και τα φλυτζάνια… ονειρεύεται. Πότε βλέπει τον εαυτό του στην υψηλότερη θέση της εταιρείας, πότε σαν το μεγάλο αστέρι της όπερας.

Αλλά το πιο γλυκό όνειρό του είναι να κατακτήσει την καρδιά μιας όμορφης δασκάλας.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Κορκότάς, Ελένη Δελούδη, Σπύρος Φασιανός, Φωτεινή Κρητικού, Λένα Μιχαήλ, Κάτια Μυλωνά, Δημήτρης Πανταζής, Γιώργος Σαρρής, Απόστολος Σοφιανός, Καρολίνα Τυρταίου, Γιώργος Βάσος

*Open, Σάββατο 14/09, στις 21:30

«Τζούλι & Τζούλια» (2009) σκηνοθεσία Νόρα Έφρον 

Βιογραφική κομεντί – Η Τζούλια Τσάιλντ και η Τζούλι Πάουελ – και οι δύο έγραψαν απομνημονεύματα – βρίσκουν τις ζωές τους συνυφασμένες. Αν και τις χωρίζει ο χρόνος και ο χώρος, και οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε αδιέξοδο… μέχρι που ανακαλύπτουν ότι με τον κατάλληλο συνδυασμό πάθους, θάρρους και βουτύρου, όλα είναι δυνατά.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Έιμι Άνταμς, Στάνλεϊ Τούτσι, Κρις Μεσίνα, Λίντα Έμοντ, Έλεν Κάρει

*ΕΡΤ1, Σάββατο 14/09, στις 22:00

«Ένα Κορίτσι για Δύο» (1963) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία Ρομαντική – Ο Κίμων (Αλέκος Αλεξανδράκης) είναι ένας παλαιών αρχών καθηγητής Φιλοσοφίας, με αντιλήψεις κατά του γάμου, που ετοιμάζει και βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι έρωτας δεν υπάρχει.

Ζει με τη χήρα αδελφή του Πολυξένη (Ρένα Βλαχοπούλου) και τον μικρότερο αδελφό του Αριστείδη (Κώστα Βουτσά), έναν τεμπέλη γλεντζέ.

Ο Αριστείδης θέλει να παντρευτεί και θέλει την έγκριση του Κίμωνα. Η κοπέλα που θέλει να παντρευτεί όμως, η Μυρτώ (Ζωή Λάσκαρη), τραγουδάει σε νυχτερινά κέντρα.

Καθώς αυτό είναι βέβαια αδιανόητο, ο Αριστείδης φέρνει την Μυρτώ στο σπίτι τους, για να εργαστεί ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Κίμωνα, με σκοπό να την συμπαθήσει. Όταν ο Κίμων, όμως, ερωτεύεται παράφορα την Μυρτώ, ξεχνάει όσα έλεγε για τον έρωτα και τον γάμο και έτσι αρχίζουν τα μπερδέματα.

Παίζουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη

*Alpha, Σάββατο 14/09, στις 22:00

«Έντιμος Κλέφτης» (2020) σκηνοθεσία Μαρκ Γουίλιαμς

Δραματική Δράσης – Όταν ο Τομ γνωρίσει την Άνι, μια καλόκαρδη γυναίκα που εργάζεται σε μια αποθήκη, θα την ερωτευτεί και θα θελήσει να κάνει μια καινούργια αρχή.

Αποφασισμένος να ξεκινήσει μια νέα ζωή και να αφήσει πίσω του το έγκλημα, ο Τομ αποφασίζει να ομολογήσει στο FBI και να κάνει μια συμφωνία: θα επιστρέψει όλα τα κλεμμένα χρήματα με αντάλλαγμα μια μειωμένη ποινή και την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με την Άννι.

Ωστόσο, σύντομα ο Τομ θα αντιληφθεί ότι οι δύο πράκτορες που χειρίζονται την υπόθεσή του είναι διεφθαρμένοι και όχι μόνο θέλουν να κρατήσουν τα κλοπιμαία, αλλά θα του φορτώσουν και έναν φόνο άδικα.

Ο Τομ συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν μέσα στο σύστημα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ξεκινά έναν αγώνα, για να ξεσκεπάσει τους διεφθαρμένους πράκτορες του FBI και να καθαρίσει το όνομά του, ενώ παράλληλα θα προστατεύσει την Άννι.

Καθώς ο Τομ παλεύει ενάντια στις πιθανότητες και προσπαθεί να ξεγελάσει το FBI, η ένταση κλιμακώνεται, οδηγώντας σε συναρπαστικές σκηνές καταδίωξης και έντονες αντιπαραθέσεις.

Επιδέξιος και ικανός, ως πρώην κλέφτης, ο Τομ χρησιμοποιεί την πονηριά και την επινοητικότητά του για να μπορέσει να ξεπεράσει την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουόλς, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Ρόμπερτ Πάτρικ, Άντονι Ράμος, Τάζι

*Star, Σάββατο 14/09, στις 22:45

«Η Ζωή όπως την Ξέρουμε» (2010) σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπερλάντι

Κομεντί Ρομαντική – Η Χόλι Μπέρενσον έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά της. Είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρίας κέτερινγκ. Από την άλλη ο Έρικ Μέσερ έχει κι αυτός το δικό του λαμπρό μέλλον καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων.

Η Χόλι και ο Έρικ συναντιούνται αλλά το πρώτο ραντεβού αποδεικνύεται καταστροφικό. Μετά από εκείνη τη μέρα το μόνο που έχει μείνει ως κοινό ανάμεσά τους είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Έρικ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη.

Ισορροπώντας ανάμεσα σε φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

Παίζουν: Κάθριν Χέιγκλ, Τζος Ντουχάμελ, Τζος Λούκας, Κριστίνα Χέντρικς, Χέις ΜακΑρθουρ, Μελίσα Μακάρθι.

*Open, Σάββατο 14/09, στις 23:00

«Καραβάν Σαράι» (1986) σκηνοθεσία Τάσος Ψαρράς

Δραματική Ελληνική Ταινία – Το σενάριο της ταινίας στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Λάζαρου Παυλίδη.
Περιγράφει εικόνες από τη ζωή χιλιάδων προσφύγων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους και να καταφύγουν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Λίγο πριν το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, στα 1948, γίνεται εκκένωση των παραμεθορίων χωριών, για να διευκολυνθούν οι κινήσεις του Εθνικού Στρατού και των ανταρτών.

Ο Μαργαρίτης (Θύμιος Καρακατσάνης), ένας από τους χωρικούς αναγκάζεται όπως πολλοί άλλοι να εγκαταλείψει το σπίτι του και να κατεβεί μαζί με τα δύο παιδιά του στη Θεσσαλονίκη. Εγκαθίσταται σε ένα από τα επιταγμένα, για το σκοπό αυτό, κτίρια της πόλης, το Καραβάν Σαράι.

Στο μέρος αυτό, οι πρόσφυγες ζουν κάτω από εξαιρετικά άθλιες συνθήκες και καταφεύγουν σε πάσης φύσεως ατιμίες και μπαγαποντιές.

Ο Μαργαρίτης προσπαθεί να παραμείνει αμέτοχος στα ανείπωτα δράματα που εκτυλίσσονται γύρω του, με μεγάλο ψυχικό κόστος. Ο γιος του γίνεται εργάτης και μένει στην πόλη, ενώ η κόρη του καταφεύγει αναγκαστικά στην πορνεία.

Ο ίδιος θα επιστρέψει στο ερειπωμένο χωριό του.

Παίζουν: Θύμιος Καρακατσάνης, Μίρκα Καλατζοπούλου, Μελίνα Μποτέλη, Δήμητρα Χατούπη, Τάσος Παλαντζίδης, Ιάκωβος Ψαρράς, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρης Μπάνος, Βασίλης Κολοβός, Λάζαρος Ανδρέου, Ζαφείρης Κατραμάδας, Δημήτρης Αρώνης, Μιχάλης Μπογιαρίδης, Άγγελος Γεωργιάδης, Ελπιδοφόρος Γκότσης, Μαρία Γουδή, Ρέα Χαλκιαδάκη, Δημήτρης Κολοβός, Γιώργος Μελισσάρης, Άγγελος Προβελέγγιος, Χρήστος Σιμαρδάνης, Χάρης Τσιτσάκης, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Βάνα Φιτσώρη, Ρία Φιτσιώρη, Θηρεσία Μανωλούδη, Λάζαρος Ασλανίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μάνος Βλαστός, Θόδωρος Τεκνετζίδης, Χριστίνα Συμεωνίδη, Σάκης Πετκίδης, Χρήστος Παπαστεργίου

*ΕΡΤ3, Σάββατο 14/09, στις 23:00

«Η Μεγάλη Κάψα» (1953) σκηνοθεσία Φριντζ Λανγκ

Αστυνομική Μυστηρίου – Ο Ντέιβ Μπάνιον είναι ένας έντιμος αστυνομικός στα ίχνη μιας συμμορίας που υποπτεύεται ότι χρηματίζουν υψηλούς αξιωματούχους στο αστυνομικό σώμα.

Ο Μπάνιον πληροφορείται την αυτοκτονία ενός φίλου και συναδέλφου του και η ύποπτη σιωπή των αστυνομικών, τον κάνει να πιστεύει ότι οι γκάνγκστερ τους πληρώνουν για να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όταν μια βόμβα που προοριζόταν γι’ αυτόν σκοτώνει αντ’ αυτού τη σύζυγό του, ο Μπάνιον γίνεται μια οργισμένη δύναμη εκδίκησης και δικαιοσύνης, με τη βοήθεια της ερωμένης του γκάνγκστερ, της Ντέμπι.

Καθώς ο Μπάνιον και η Ντέμπι βυθίζονται όλο και πιο βαθιά στην ύπουλη παγίδα της Γκάνγκλαντ, πρέπει να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο (ακόμα και φόνο) για να φτάσουν στην αλήθεια.

Παίζουν: Γκλεν Φορντ, Γκλόρια Γκράχαμ, Τζόσελιν Μπράντο, Αλεξάντερ Σκάουρμπι, Λη Μάρβιν, Τζάνετ Νόλαν, Πήτερ Γουίτνεϊ, Γουίλις Μπουσέ, Ρόμπερτ Μπάρτον, Άνταμ Γουίλιαμς, Κρις Αλκάιντ, Μάικλ Γκρέιντζερ, Ντόροθι Γκριν, Κάρολιν Τζόουνς, Έντιθ Έβανσον, Νταν Σέιμουρ

*ΕΡΤ1, Σάββατο 14/09, στις 00:00

«20 Υποψήφιοι Γαμπροί» (2011) σκηνοθεσία Μαρκ Μάιλοντ

Κωμωδία – Η Άλι έχει την αίσθηση ότι θα μείνει για πάντα μόνη. Η πλειοψηφία των αντρών που έχει βγει ραντεβού ήταν χάλια και δεν πιστεύει ότι θα συναντήσει έναν καλό σύντροφο.

Όταν θα συναντήσει τυχαία έναν πρώην της, ο οποίος φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί απίστευτα και σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει επιτέλους την πραγματική αγάπη, αποφασίζει να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν βελτιωθεί ανάλογα.

Ψάχνει τις 19 προηγούμενες σχέσεις της προκειμένου να καταλάβει αν έστω και ένας μπορεί να είναι ο ένας και μοναδικός.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιους δεν μπορεί ούτε να τους εντοπίσει…

Παίζουν: Άννα Φάρις, Κρις Έβανς, Κρις Πρατ, Τζάκελιν Ντουσέ, Άρι Γκρέινορ, Άντονι Μακί, Άντι Σάμπεργκ, Τζοελ Μακ Χέιλ, Κέιτ Σιμδες, Ζάκαρι Κουίντο, Μπλαθ Ντέινερ

*Skai, Σάββατο 14/09, στις 00:00

«Όπως στον Παράδεισο» (2005) σκηνοθεσία Μαρκ Γουότερς

Κωμωδία – Ο Ντέιβιντ, ένας αρχιτέκτονας εξωτερικών χώρων, μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο. Ξαφνικά, εμφανίζεται στο διαμέρισμά του η Ελίζαμπεθ, μια νεαρή γυναίκα, η οποία κυκλοφορεί ως φάντασμα και επιμένει πως το σπίτι είναι δικό της.

Μετά από τις προσπάθειές τους να λυθεί αυτό το μυστήριο, ανακαλύπτουν ότι η Ελίζαμπεθ βρίσκεται σε κώμα και οι γιατροί της είναι αποφασισμένοι να δώσουν οριστικά τέλος στη ζωή της

Παίζουν:  Ρις Γουίδερσπουν, Μαρκ Ράφαλο, Ντόναλ Λογκ, Μπεν Σένκμαν, Ντίνα Σπάιμπεϊ, Τζον Χέντερ, Ιβάνα Μιλίσεβιτς, Μπεν Σεκμαν

*Alpha, Σάββατο 14/09, στις 00:00

«Βίβα Ρένα» (1967) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η Ρένα, ξεπεσμένη λαϊκή τραγουδίστρια από την Κέρκυρα, ζει στην Αθήνα με τον μπουζουξή αδελφό της Στράτο, ενώ μια εξαδέλφη της, η Πεπίτα ντι Κόρφου με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, είναι μεγάλη βεντέτα του ελαφρού τραγουδιού και μένει στη Ρώμη με τον αρραβωνιαστικό της Αντόνιο. Ο εφοπλιστής Λάμπρος Φωκάς καλεί στη δεξίωσή του την Πεπίτα, με την οποία είχε γνωριστεί πριν από χρόνια στη Νάπολη –αλλά εκείνη αδυνατεί να προσέλθει…

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Ρίζος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Αλέκος Κουρής

*Ant1, Σάββατο 14/09, στις 00:15

«Η Γυμνή Αλήθεια» (2009) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λούκετιτς

Αισθηματική κομεντί – Η ‘Αμπι (Κάθριν Χέιγκλ) είναι μια εργασιομανής γυναίκα που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της πόλης του Σακραμέντο. Είναι όμορφη, αλλά τόσο σχολαστική, που η προσωπική της ζωή είναι ανύπαρκτη.

Εκτός αυτού, η εκπομπή στην οποία είναι παραγωγός δεν έχει μεγάλη θεαματικότητα. Μια νύχτα, μετά από ένα καταστροφικό ραντεβού, το μάτι της πέφτει στην εκπομπή «Η γυμνή αλήθεια» του Μάικ Τσάνγουεϊ (Τζέραρντ Μπάτλερ) που σχολιάζει καυστικά τις «αδύναμες» σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Την επόμενη μέρα ο Μάικ προσλαμβάνεται στο κανάλι της ‘Αμπι ως ο άνθρωπος που θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Εκείνη αντιδρά αλλά οι θεαματικότητες την διαψεύδουν. Συγχρόνως, γνωρίζει τον όμορφο γείτονα και θέλει να βγει μαζί του.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχει τον τρόπο, αφού έχει ξεχάσει να φλερτάρει και έτσι δέχεται να κάνει ό,τι της λέει ο Μάικ βάζοντας ένα στοίχημα. Εάν το χάσει θα σταματήσει το κύμα διαφωνιών εναντίον του, εάν όχι, θα παραιτηθεί ο Μάικ..

Παίζουν: Έρικ Γουίντερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Νικ Σίρσι, Μπρι Τέρνερ, Κάθριν Χέιγκλ, Μπρι Τέρνερ, Νόα Μάθιους, Σέριλ Χάινς, Υβέτ Νικόλ Μπράουν

*Mega, Σάββατο 14/09, στις 00:40

«Οι τελευταίοι ιππότες» (2015) σκηνοθεσία Καζουάκι Κιρίγια

Δραματική Δράσης Περιπέτεια – Ένας άρχοντας ορθώνει το ανάστημά του απέναντι σε ένα διεφθαρμένο βασιλιά. Ο άρχοντας τελικά θα καταδικασθεί άδικα σε θάνατο και μάλιστα από το χέρι του Ρέιντεν, του πιστού διοικητή των ιπποτών του. Ο Ρέιντεν και οι άντρες του γνωρίζουν την ταπείνωση καθώς τους αφαιρούνται όλα τα προνόμια και τα αξιώματα ενώ εξορίζονται από τη γη τους. Το τάγμα των ιπποτών δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει την εκδίκηση και καταστρώνει ένα παράτολμο σχέδιο.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Κλάιβ Όουεν, Κλιφ Κέρτις, Άξελ Χένι, Τσουγιόσι Ιχάρα.

*Star, Σάββατο 14/09, στις 01:00

«Η Τζούλιετ, Γυμνή» (2018) σκηνοθεσία Τζέσι Πέρεζ

Κομεντί – Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του.

Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής. Βασισμένη στο best-seller του Νικ Χόρνμπι (High Fidelity, Για Ένα Αγόρι).

Παίζουν: Ρόουζ Μπερν, Ίθαν Χοκ, Κρις Ο’Ντάουντ, Μέγκαν Ντοντς, Λίλι Μπρέιζερ, Λίλι Νιουμαρκ, Τζιμι Ο Γιαγκ, Αγιόλα Σμαρτ

*Ant1, Σάββατο 14/09, στις 02:00

«Επτά Ζωές» (2008) σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουτσίνο 

Δράμα – Ο Θεός έπλασε τον κόσμο και ο πλούσιος κι ευτυχισμένος Μπεν Τόμας κατέστρεψε το δικό του σε επτά δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό και εκπόνησε ένα περίπλοκο ανταποδοτικό σχέδιο:με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας (Γουίλ Σμιθ) επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί.

Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια – οικονομική, πνευματική, ιατρική. Στην πορεία, όμως, συμβαίνει κάτι που δεν το υπολόγιζε: ερωτεύεται την Έμιλι Πόζα (Ροζάριο Ντόσον), μία νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της.

Η Έμιλι, με τη ζωντάνια της, καταφέρνει το ακατόρθωτο, διεισδύοντας στο συναισθηματικό κόσμο του Μπεν και αλλάζοντάς του τελικά του άποψή για την ίδια τη ζωή.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον, Μάικλ Ίλι.

*Mega, Σάββατο 14/09, στις 02:30