9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει εννιά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Μέχρι την Άκρη του Κόσμου» (2019) σκηνοθεσία Ντανιέλ Μπέρτραμ

Δραματική – Η πεντάχρονη Φλο δεν μπορεί να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πατέρας της. Η μητέρα της τής εξηγεί: «Είναι μαζί μας, αλλά και πολύ μακριά ταυτόχρονα». Η περιγραφή εξάπτει τη δημιουργικότητα της μικρής, που αρχίζει να φαντάζεται τον πατέρα της να ξεκινά για ένα πολύ μακρινό ταξίδι, στην απεραντοσύνη του διαστήματος.

Παίζουν: Λίζα Χαγκμέιστερ, Γκανθερ Χάρντερ, Αλίσια Βαλεντσια Πόλεξ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 17/09 21:00

«Ληστές και Ασφαλιστές» (1988) σκηνοθεσία Βαγγέλης Μπαλαφούτης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Σωτήρης Μουστάκας είναι ο Αντώνης Αλαίπορος, υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Όταν βάλει κατά λάθος φωτιά στο συνεργείο θα χάσει τη δουλειά του και θα μείνει άνεργος.

Ο Σωτήρης Μουστάκας είναι ο Αντώνης Αλαίπορος, υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Όταν βάλει κατά λάθος φωτιά στο συνεργείο θα χάσει τη δουλειά του και θα μείνει άνεργος.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Ιωαννίδου, Σπύρος Καλογήρου, Θάνος Παπαδόπουλος, Πουλχερία Λουκά, Δημήτρης Μπάνος, Πάνος Κορκοτάς, Τάκης Γεωργέλης, Γιώργος Κόζης, Δημήτρης Πανταζής, Νίκος Ρεντήφης, Ζωή Βουδούρη

*Open, Τρίτη 17/09 21:00

«Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0» (2007) σκηνοθεσία Λεν Γουάιζμαν

Δράσης – Ο Τζον Μακλέιν( Μπρους Γουίλις) επιστρέφει για ακόμα μία φορά για να σταματήσει κυβερνο-τρομοκράτες, που έχουν εισβάλλει σε κυβερνητικούς και εμπορικούς υπολογιστές σε όλη τη χώρα.

Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες.

Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία και τους καταδιώκει ανελέητα…

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Όλιφαντ, Κλιφ Κέρτις, Μάγκι Κιου, Άντριου Φριντμαν, Κρις Παλέρμο

*Star, Τρίτη 17/09 21:45

«Ο Κατεργάρης» (1971) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Μετά από πολλές προσπάθειες, η Εύα πείθει τον Χρόνη, τον μεγαλύτερο αδελφό της, να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σε αυτό τον Αιμίλιο, τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρίας, όπου εργάζεται ο Χρόνης. Αλλά και ο Πλούταρχος, ο στενόμυαλος θείος του Χρόνη και καθηγητής της θεολογίας, πείθεται να επιτρέψει στην κόρη του να δώσει κι αυτή ένα πάρτι σπίτι τους.

Την επομένη, η συμπεριφορά του πατέρα του Αιμίλιου δίνει στον Χρόνη την εντύπωση ότι επίκειται η απόλυσή του, αλλά εκείνος θέλει να του ανακοινώσει ότι τον κάνει διευθυντή της εταιρίας και ότι επιτρέπει στον Αιμίλιο να παντρευτεί την Εύα. Από τη νέα του θέση, ο μυαλωμένος Χρόνης αυξάνει τα κέρδη της εταιρίας, εδραιώνει τη θέση του πεθερού του σ αυτήν και πείθει τον θείο του, που δεν θέλει να επιτρέψει στην κόρη του να παντρευτεί τον δικηγόρο που αγαπά, να δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο…

Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Γιουλάκη, Καίτη Ιμπροχώρη

*Ant1, Τρίτη 17/09 22:00

«Η Άγρια Αχλαδιά» (2018) σκηνοθεσία Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν

Δραματική – O νεαρός Σινάν επιστρέφει απρόθυμα μετά τις σπουδές του στο χωριό που μεγάλωσε, και στο σπίτι των γονιών του, φιλοδοξώντας να αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του και να προσπαθήσει να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο.

Καθώς οι μέρες περνούν, ο Σινάν περιπλανιέται στον σχεδόν ασφυκτικό μικρόκοσμο του χωριού του, συναντά συγγενείς και φίλους και σιγά-σιγά συνειδητοποιεί τόσο την αντιπάθειά του για το μέρος που τον περιβάλλει, όσο και για τον πατέρα του- έναν ανεύθυνο καθηγητή και οικογενειάρχη, πνιγμένο στα χρέη και με αδυναμία στον τζόγο.

Παίζουν: Ντογκού Ντεμιρκόλ, Μουράτ Σεμσίρ, Χαζάρ Εργκουκλού, Ακίν Αξού, Αχμέτ Ριφάτ Σουνγκάρ, Ταμέρ Λεβέντ, Κουμπιλέι Τουνκέρ

*ΕΡΤ3, Τρίτη 17/09 00:00

«Ο Πληροφοριοδότης» (2006) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε

Αστυνομική – Η σύσταση της Ειδικής Ομάδας Ερευνών, που αναλαμβάνει την ανακάλυψη του χαφιέ, περιλαμβάνει και το νεαρό Κόλιν Σάλιβαν. Όμως αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως ο Κόλιν αποτελεί στην πραγματικότητα το «δεξί χέρι» του Κοστέλο, είναι ένας από τους προστατευόμενούς του, που έγιναν αστυνομικοί στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος!

Ο Φρανκ δεν θ’ αργήσει να συνειδητοποιήσει κι αυτός με τη σειρά του πως στην οργάνωσή του έχει διεισδύσει ένα «καρφί». Απλά δεν γνωρίζει ποιος είναι. Η αναζήτησή του θα διασταυρώσει τα μονοπάτια του Μπίλι και του Κόλιν.

Καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω τους, οι δύο πληροφοριοδότες κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν τις διπλές ταυτότητές τους, να αποκαλύψουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου και προπαντός να παραμείνουν αλώβητοι από τις… σφαίρες.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάρτιν Σιν, Ρέι Γουίνστον

*Star, Τρίτη 17/09 00:30

«JCVD» (2008) σκηνοθεσία Μαμπρούκ Ελ Μεχρί

Αστυνομική Δράσης Κομεντί – Ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ υποδύεται τον..εαυτό του στο ρόλο ενός πλέον αποτυχημένου ηθοποιού.
Τα χρήματά του έχουν τελειώσει, ο αντζέντης του δεν μπορεί να του κλείσει καμία ποιοτική δουλειά και στο δικαστήριο για την κηδεμονία της κόρης του θα χάσει από την πρώην σύζυγό του. Η κόρη του τον απορρίπτει ως γονέα και εκείνος επιστρέφει στη γενέτειρά του στις Βρυξέλλες, όπου ακόμη τον θεωρούν πετυχημένο ήρωα.

Άνεργος και άφραγκος πάει στην τράπεζα να ζητήσει δάνειο, η αίτησή του δε γίνεται δεκτή, ενώ την ίδια στιγμή η τράπεζα γίνεται στόχος ληστών. Οι ληστές παίρνουν τον JCVD ως όμηρο και η αστυνομία υποψιάζεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από αυτή τη κατάσταση.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Βαλερί Μπόντσον, Ερβέ Σόγκνε.

*Open, Τρίτη 17/09 01:00

«Έλα Να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ» (1984) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Ο Στάθης, ένας ζωηρούλης «νεανίας», του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει «καμάκι» στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ’ αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του Ρένα που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει.

Απ’ την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί. Μετά από πολλά ευτράπελα επεισόδια, το ευτυχές τέλος επέρχεται για τα δύο ζευγάρια.

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Σταμάτης Γαρδέλης, Ρένα Παγκράτη, Έφη Πίκουλα.

*Alpha, Τρίτη 17/09 01:30

«Με την Πρώτη» (2007) σκηνοθεσία Τζαντ Άπατοου

Κωμωδία – Η Άλισον (Κάθριν Χάιγκλ) είναι μια μια ανερχόμενη δημοσιογράφος που δουλεύει σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο Μπεν (Σεθ Ρόγκεν) είναι ένας συνομήλικός της άεργος που του αρέσει να αράζει με τους φίλοςυ του και να μαστουρώνει.

Το βράδυ που η Άλισον θα πάρει προαγωγή, θα το γιορτάσει σε ένα μπαρ όπου γνωρίζεται με τον Μπεν. Αφού γνωριστούν και μετά από κατανάλωση άφθονης ποσότητας αλκοόλ, οι δυο τους θα περάσουν μαζί μια ερωτική νύχτα. Είναι εντελώς αταίριαστοι μεταξύ τους και λογικά δεν θα ξαναδούν ποτέ ο ένας τον άλλο Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια. Τι μπορεί να προκαλέσει ένα μεθύσι και μια ερωτική συνεύρεση δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις; Η Άλισον μένει έγκυος!

Ενημερώνει τον Μπεν ο οποίος, μετά την πρώτη έκπληξη, συμφωνεί να σταθεί στο πλευρό της. Οι δυο τους αποφασίζουν να γνωριστούν καλύτερα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Στον ελάχιστο καιρό που έχουν μπροστά τους θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αφού είναι εμφανές πως δεν είναι αυτό που λέμε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο…

Εντωμεταξύ, την στηρίζει η μεγαλύτερη αδελφή της Άλισον, Ντέμπι, και ο σύζυγός της, ένα κάθε άλλο παρά παραδειγματικό ζευγάρι…

Η Άλισσον πιστεύει πως ο σύζυγός της, Πιτ, την απατάει.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Κάθριν Χέιλ, Πολ Ραντ, Λέσλι Μαν.

*Skai, Τρίτη 17/09 02:15