Ο ΝΟ Καστοριάς υποδέχθηκε την Ευαγγελία Αναστασιάδου

Σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς υποδέχθηκαν με τιμή και ενθουσιασμό την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Αναστασιάδου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η Αναστασιάδου, η οποία έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα μέσα από τις επιδόσεις της στην κωπηλασία, τιμήθηκε για τις αθλητικές της επιτυχίες και το παράδειγμά της στους νέους αθλητές.

Στην τελετή υποδοχής παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καστοριάς, Στάθης Βασιλειάδης. Και οι δύο εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για την πορεία της Αναστασιάδου και υπογράμμισαν τη σημασία της επιτυχίας της για την τοπική κοινωνία και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου, με τη σειρά της, ευχαρίστησε τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς για την υποστήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής της καριέρας, καθώς και την τοπική κοινωνία για την αγάπη και τη συμπαράσταση που της δείχνουν. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η Καστοριά και ο Ναυτικός Όμιλος συνεχίζουν να αποτελούν πυλώνες αθλητικής προόδου, προσφέροντας έμπνευση και καθοδήγηση στους νέους αθλητές της περιοχής.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά, χαμογελάει και κοσμήματα

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, κουστούμι και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όμποε, κλαρινέτο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, πίνακας και ποτόΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και ποτό