11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έντεκα ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ραντεβού στα Κλεφτά» (2015) σε σκηνοθεσία Μπεν Παλμερ

Αισθηματική κομεντί – Γνωρίστε τη Nancy: 34 σινγκλ και απογοητευμένη από τις συνεχείς προσπάθεις των φίλων της να τη ζευγαρώσουν. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού η Nancy αποφασίζει πως ίσως είναι γραφτό της να μείνει μόνη της. Ωσπου γνωρίζει τον Jack. Ο Jack έχει κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά και νομίζει πως η Nancy είναι το ραντεβού του. Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος του αλλά δεν τον διορθώνει από μια παρόρμηση της στιγμής. Και είναι αυτή η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της.

Παίζουν: Λέικ Μπελ, Σάιμον Πεγκ, Ρόρι Κινίαρ, Κεν Στοτ, Οφίλια Λόβιμποντ, Σάρον Χόργκαν, Χάριετ Γουόλτερ, Κεν Στοτ, Χένρι Λόιντ Χιουζ, Στιβ Όραμ

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 25/09 στις 21:00

«Τρεις Άντρες στο Κρεβάτι μου» (1986) σκηνοθεσία Οδυσσέας Κωστελέτος

Ελληνική Κωμωδία – Η όμορφη Μελίνα, ωσάν μια σύγχρονη Μεσσαλίνα, πιστεύει πως ο ένας άντρας δεν της είναι αρκετός. Γιατί λοιπόν να μην έχει και δεύτερο ή ακόμα και τρίτο;.

Παίζουν: Ελένη Ερήμου, Βάσος Αδριανός, Χρήστος Νομικός, Αλίκη Καμινέλη, Γιώργος Πετρόχειλος, Σούλη Σαμπάχ

*Open, Τετάρτη 25/09 στις 21:00

«Γοργόνες και Μάγκες» (1968) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Σε ένα μικρό νησί καταφθάνουν Αθηναίοι για να αγοράσουν κτήματα, έχοντας πληροφορηθεί πως μια μεγάλη εταιρεία έχει αποφασίσει να το αξιοποιήσει τουριστικά. Αλλά οι νησιώτες με επικεφαλής την αρχόντισσα του νησιού και τον εγγονό της αποφασίζουν να τους εμποδίσουν. Στο μεταξύ, διάφορα ερωτικά μπερδέματα διαταράσσουν την ησυχία του όμορφου νησιού.

Παίζουν: Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Νόρα Βαλσάμη, Λάκης Κομνηνός, Χρήστος Δοξαράς, Μαρία Φωκά, Χρόνης Εξαρχάκος,  Γιάννης Βογιατζής.

*Ant1, Τετάρτη 25/09 στις 22:30

«Λεωφορείο 657» (2015) σκηνοθεσία Σκοτ Μαν

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ένας απελπισμένος πατέρας ο Λιουκ (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), καλείται να βρεί χρήματα για την θεραπεία και το χειρουργείο της κόρης του. Όταν ζητά την βοήθεια από τον πλούσιο εργοδότη του και ιδιοκτήτη καζίνο, Φράσις Σίλβα (Ρόμπερτ ντε Νίρο) εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η ληστεία σαν επιλογή πλέον είναι μονόδρομος.

Το σχέδιο φαίνεται απλό, σύντομο και με μεγάλη λεία. Έτσι, γίνεται συνέταιρος με έναν άπληστο συνάδελφο του Κοξ (Ντέιβ Μπατίστα) και οργανώνει τη ληστεία μιας τράπεζας. Κατά τη τη διαφυγή τους, αναγκάζονται να μπουν σε ένα λεωφορείο της γραμμής και πιάνουν όμηρους τους επιβάτες και τον οδηγό, μήπως μπορέσουν να διαφύγουν. Τα πράγματα, όμως, βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζίνα Καράνο, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 25/09 στις 23:00

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» (2013) σκηνοθεσία Τζον Μουρ

Δράσης – Ο Τζακ, ο αποξενωμένος γιος του Τζον Μακ Κλέιν βρίσκεται σε μπελάδες με την αστυνομία στη Ρωσία και ο ΜακΛέιν ταξιδεύει ως τη Μόσχα για να τον βοηθήσει.

Εκεί ανακαλύπτει πως ο Τζακ στην πραγματικότητα δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της CIA και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη για την αμερικανική κυβέρνηση, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική συνωμοσία, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή Ρώσικη μαφία και προσπαθούν να ξεπεράσουν απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα..

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Τζάι Κόρτνεϊ, Γιούλια Σνιγκίρ

*Star, Τετάρτη 25/09 στις 23:15

«Καλπάζοντας με το Όνειρο» (2017) σκηνοθεσία Κλόι Ζάο

Δραματική – Άλλοτε ανερχόμενο αστέρι στις αρένες του ροντέο, ο νεαρός καβαλάρης Μπράντι βρίσκεται αντιμέτωπος με τη ματαίωση όταν ένας σοβαρότατος τραυματισμός τον υποχρεώνει να μείνει μακριά από αυτό που αγαπά. Ελλείψει εναλλακτικών ή επιθυμίας να ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από αυτό του καουμπόι, ο Μπράντι καλείται να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του.

Παίζουν: Μπράντι Ζαντρό Τιμ Ζαρντό Λίλι Ζαρντό

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 25/09 στις 00:00

«Bright Star» (2009) σκηνοθεσία Τζέιν Κάμπιον

Δραματική Ρομαντική – Βρισκόμαστε στο 1818 στο Χάμπστιντ Βίλατζ στα περίχωρα του Λονδίνου.

Ο ποιητής Τσαρλς Μπράουν ζει στο μισό ενός σπιτιού και η οικογένεια Μπρόουν στο άλλο.

Μέσω της συγκατοίκησης, η μονογονεϊκή οικογένεια Μπρόουν διατηρεί σχέσεις με τον ποιητή.

Ο κ. Μπράουν και η μεγαλύτερη κόρη των Μπρόουν, η Φάννυ, δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Εκείνη τον θεωρεί αλαζόνα και αγενή- εκείνος θεωρεί ότι είναι μια επιτηδευμένη δεσποινίς, που ξέρει μόνο να ράβει-ομολογουμένως καλά, αφού φτιάχνει μόνη της όλα τα μοντέρνα ρούχα- και εκφράζει απόψεις για θέματα για τα οποία δεν γνωρίζει τίποτα.

Ο ανασφαλής, φτωχός ποιητής Τζον Κιτς έρχεται να ζήσει με τον φίλο του, τον κύριο Μπράουν. Η δεσποινίς Φάνι και ο κ. Κιτς νιώθουν αμοιβαία έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει, εν μέρει επειδή ο κ. Μπράουν κάνει ό,τι μπορεί για να τους κρατήσει μακριά.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει και άλλα εμπόδια, όπως το πάθος τους του ενός για τον άλλον που θολώνει την κρίση τους, η όχι και τόσο επιτυχημένη καριέρα του κ. Κιτς, η οποία του προσφέρει ελάχιστη χρηματική ασφάλεια (γεγονός που θα οδηγήσει την μητέρα της Φάνι να μην δώσει τη συγκατάθεσή της για να παντρευτούν), και τα προβλήματα υγείας του, που είχαν στερήσει και τη ζωή τους αδερφού του πριν από αυτόν.

Παίζουν: Μπεν Γουίσοου, Άμπι Κόρνις, Πολ Σνάιντερ, Τόμας Μπρόντι, Κερι Φοξ, Μαρκ Μπράντσοου, Κόντι Μπλάκλεϊ, Τζέραρντ Μόνακο, Σάμιουελ Ρούκιν

*Open, Τετάρτη 25/09 στις 01:00

«Φιλαδέλφεια» (1993) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι

Δράμα – Ο Άντριου Μπέκετ, ένας ανερχόμενος δικηγόρος, απολύεται από την φημισμένη δικηγορική εταιρεία του, επειδή πάσχει από AIDS. Αποφασίζει να τους κάνει μήνυση, αλλά κανένας δικηγόρος στην Philadelphia δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει. Απελπισμένος, απευθύνεται στον ομοφοβικό δικηγόρο καταδικασμένων υποθέσεων, Joe Miller. Ο Andrew παλεύει για τη φήμη του, τη ζωή του, για δικαιοσύνη. Ο Joe, από την άλλη, αντιμετωπίζει τους φόβους και τις προκαταλήψεις του.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζέισον Ρόμπαρντς, Μέρι Στινμπέργκεν, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζοάν Γούντγουορντ, Τσαρλς Νέπιερ.

*Mega, Τετάρτη 25/09 στις 01:20

«Chips» (2017) σε σκηνοθεσία Νταξ Σέπαρντ

Δράσης Κωμωδία – Ο Τζον Μπέικερ και ο Φρανκ «Ποντς» Ποντσερέλο έχουν καταταγεί στο Σώμα Τροχονόμων του Λος Άντζελες, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Μπέικερ είναι ένας κουρασμένος πρώην επαγγελματίας μοτοσικλετιστής, που προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή του και να σώσει τον γάμο του. Από την άλλη, ο Ποντς είναι ένας αλαζόνας μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας, που ερευνά την υπόθεση μιας ληστείας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να έγινε και από αστυνομικούς, που ανήκουν στο Σώμα Τροχονόμων.

Ο άπειρος πρωτάρης και ο σκληροτράχηλος επαγγελματίας, γίνονται δίδυμο στο δρόμο αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να γίνουν συνεργάτες στη δουλειά. Όμως όταν οι ικανότητες του Μπέικερ στην οδήγηση μηχανής συνδυάζονται με την αντίληψη του Ποντς για τους δρόμους, ίσως τελικά και να μπορεί να γίνει η δουλειά. Εάν, φυσικά, δεν τρελάνει πρώτα ο ένας τον άλλον.

Παίζουν: Έρικ Εστράδα, Νταξ Σέπαρντ, Μάικλ Πένια, Ρόζα Σάλαζαρ, Βίνσεντ ντ΄Ονόφριο, Τζέσικα Μακ Ναμί, Άνταμ Μπρόντυ, Φιλ Τάιλερ, Τζάστιν Τσατγουιν, Βίντα Γκουέρα, Κάρλι Χάτερ

*Star, Τετάρτη 25/09 στις 01:30

«Νοκ Άουτ στον Έρωτα» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Κοκός (Σωτήρης Μουστάκας), ένας φωτορεπόρτερ της πυρκαγιάς, που οι γκάφες του δεν περιγράφονται, αναλαμβάνει να φωτογραφήσει ένα παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται στη Λεμεσσό.

Ετοιμάζεται να φύγει με το βοηθό του, τον Θανάση τον Κεκέ για την Κύπρο, όταν χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος στην κλοπή μιας χρυσής γλαύκας της Αθήνας από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Η σπείρα των αρχαιοκαπήλων που διέπραξε την κλοπή, με αρχηγό τον Τζίμη και υπαρχηγό τη Μάγια, ακολουθεί τον Κοκό στην Κύπρο, για να πάρει πίσω τη γλαύκα. Φυσικά, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα πέσουν όλοι τους, εκτός της Μάγιας που είναι μυστική αστυνομικός, στην παγίδα της αστυνομίας.

Μαζί τους συλλαμβάνονται ο Μάθιους και η Ρόζα, ο ελληνο-αμερικανός αρχαιοκάπηλος και η διευθύντρια του ινστιτούτου μασάζ που αποτελούσε και το κέντρο διακίνησης των κλεμμένων αρχαιοτήτων.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλλου, Θανάσης Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Κώστας Παληός, Λάκης Κομνηνός.

*Alpha, Τετάρτη 25/09 στις 01:30

«Οι Χήρες» (2018) σκηνοθεσία Στιβ ΜακΚουίν

Δραματική – Τέσσερις γυναίκες ζουν στο Σικάγο και δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, εκτός από τεράστια χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Οι τέσσερις χήρες, Βερόνικα, Άλις, Λίντα και Μπελ, αποφασίζουν να πάρουν τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια και να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σίνθια Ερίβο, Κόλιν Φάρελ, Τζάκι Γουίβερ, Ντάνιελ Καλούγια, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Λίαμ Νίσον

*Skai, Τετάρτη 25/09 στις 02:15