Πρεμιέρα με νίκη η ομάδα Κ16 της Καστοριάς

Πετυχημένη πρεμιέρα της Κ-16 της Καστοριάς, στην έναρξη του πρωταθλήματος υποδομών Κ-16 της Δυτικής Μακεδονίας, αφού ξεκίνησε με νίκη επί του Μακεδονικού Κοζάνης με 4-1.

Με το “δεξί” ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ-16 της Καστοριάς, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ-16 της Δυτικής Μακεδονίας, νίκησε στο γήπεδο της Σιάτιστας, τον Μακεδονικό Κοζάνης με το εμφατικό 4-1.

Η Καστοριά “καθάρισε” το παιχνίδι και “κλείδωσε” την νίκη από το πρώτο ημίωρο του αγώνα, όταν ο Χατζής Κων,, αποτελώντας τον υποδειγματικό εκφραστή της πίεσης της ομάδας μας, κατάφερε να πετύχει χατ τρικ με γκολ στο 6΄, 12΄και 28΄ και να την βάλει για τα καλά μπροστά στο σκορ, βάζοντας τις στέρεες βάσεις για την νίκη. Ο Μακεδονικός Κοζάνης κατόρθωσε να μειώσει στο β΄ μέρος (68΄), αλλά ο Αναστασίου έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” στο 72΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (4-1).

Η σύνθεση της Καστοριάς: Ευθυμίου, Ρεβίσιος, Παπανδρέου, Μάντζαρης, Πατρωνίδης Ηλ., Αναστασίου, Νανάς, Παύλου, Παναγιωτακόπουλος, Κανάτσιος, Χατζής.

Έπαιξαν επίσης και οι: Κυζάκης, Τσίκος, Χρηστίδης, Μανωλάτος Κων., Καϊταλίδης, Ραπτόπουλος, Ματζούρας, Ματκάρης. Ράπης.