14 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ελληνικές και ξένες παραγωγές για να περάσεις το βράδυ του Σαββάτου!

«Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» (1960) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ένας ιδιότροπος βιομήχανος χάλυβα απολύει τον υπάλληλό του, τον ντροπαλό λογιστή Γρηγόρη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι κατά λάθος ο Γρηγόρης έχει στην κατοχή του τα διπλά βιβλία της εταιρείας όλα αλλάζουν. Τρομοκρατημένος, μήπως ο Γρηγόρης αποκαλύψει κάπου την αλήθεια, ο βιομήχανος αναγκάζεται να τον ξαναπροσλάβει και μάλιστα βάζει την κακομαθημένη κόρη του Τζούλια, να του κάνει τα γλυκά μάτια και να παίξει μαζί του ένα ερωτικό παιχνίδι ώστε να πάρουν πίσω τα βιβλία. Όμως η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί ο έρωτας δεν αργεί να έρθει, και τελικά «…αντί να φάει η γάτα το ψαράκι, το ψάρι τρώει την γατούλα π’ αγαπώ…!»

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιανόπουλος.

*Mega, Σάββατο 12/10, στις 21:00

«Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων» (2009) σε σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνια

AnimationΟι πάγοι λιώνουν, ο Σκρατ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο λατρεμένο του βελανίδι και την… αγάπη, αφού ένα γοητευτικό θηλυκό, η Σκράτι θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη, ο Μάνι και η Έλι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Ντιέγκο ανησυχεί ότι .. εξημερώθηκε κι έχει χάσει την κυνηγετική του διάθεση και ο Σιντ θέλει να φτιάξει την δική του οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου…

Η μητέρα Τυρανόσαυρος όμως τον βρίσκει, τον αρπάζει μαζί με τα μικρά της και τους μεταφέρει σε μια μεγάλη υπόγεια ζούγκλα, όπου ζουν όλοι οι δεινόσαυροι. Οι φίλοι του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ακολουθήσουν και να τον σώσουν, για μία ακόμη φορά.

Με τις φωνές των: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαίρη Μάρκου, Δημήτρης Μάριζας, Διαμαντής Καραναστάσης, Γιάννης Πολιτάκης, Μαρία Ζερβού, Ανδριάνα Χαλκίδη, Φοίβη Ορφανού, Σοφία Δαμουλή, Λάζαρος Μπαζάκας

*Star, Σάββατο 12/10, στις 21:00

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι» (2000) σκηνοθεσία Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νίκολ 

Περιπέτεια – Ο πάμπλουτος ‘Ερικ Νοξ απάγεται από τα γραφεία της Knox Technologies και η εταιρεία του κινδυνεύει να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Εκτός, κι αν τον εντοπίσουν… εγκαίρως!

Μια υπόθεση για τα κορίτσια του Τσάρλι, του μυστηριώδους αφεντικού τριών θηλυκών ντετέκτιβ, ο οποίος βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Οι “‘Αγγελοι” του είναι πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους… όπλα, μαζί με επικίνδυνη γοητεία, high-tech gadgets και μερικά χέρια ξύλο, προκειμένου να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

Παίζουν: Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντιάζ, Λούσι Λιού, Μπιλ Μάρεϊ, Τιμ Κάρι, Ματ Λεμπλάν, Κέλι Λιντς.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 12/10, στις 21:45

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open, Σάββατο 12/10, στις 22:00

«Ηλέκτρα» (1962) σκηνοθεσία Μιχάλης Κακογιάννης

Δραματική Ελληνική Ταινία – Ο Αγαμέμνονας (Θεόδωρος Δημήτριεφ) επιστρέφει νικητής από τον Τρωικό Πόλεμο, για να σφαχτεί στο λουτρό του από την Κλυταιμνήστρα (Αλέκα Κατσέλη) και τον Αίγισθο (Φοίβος Ραζής).
Χρόνια αργότερα, το βασιλικό ζεύγος παντρεύει επίτηδες με έναν χωρικό (Νότης Περιγιάλης) την ενήλικη πλέον Ηλέκτρα (Ειρήνη Παππά), για να της στερήσει τη δυνατότητα της εκδίκησης. Εκείνη αναρωτιέται τι απέγινε ο αδελφός της Ορέστης (Γιάννης Φέρτης), τον οποίο έχει επικηρύξει ο Αίγισθος. Ο Ορέστης εμφανίζεται ανεπίσημα στο βασίλειο μαζί με το φίλο του, Πυλάδη (Τάκη Εμμανουήλ), και συναντά την Ηλέκτρα, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Καθώς η Ηλέκτρα προσκαλεί στο σπιτικό της τον Ορέστη, αναγνωρίζεται από το γέρο-παιδαγωγό τους (Μάνο Κατράκη).
Από εκεί και μετά τα αδέλφια σχεδιάζουν την εκδίκηση τους, την οποία θα εκτελέσουν, με τον Ορέστη και τον Πυλάδη να παριστάνουν τους Θεσσαλούς προσκυνητές στη γιορτή του κρασιού, βρίσκοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν και να σκοτώσουν τον Αίγισθο.

Στην πορεία του δράματος η Ηλέκτρα προσκαλεί την Κλυταιμνήστρα στο σπίτι της, λέγοντας ψέματα ότι γέννησε γιο-καθώς πιο πριν η ίδια έχει αναφέρει στον Ορέστη ότι ο άνδρας της δεν την έχει καν αγγίξει.
Ο Ορέστης διστάζει, αλλά κάτω από την προτροπή της Ηλέκτρας τα δύο αδέλφια σκοτώνουν τη μητέρα τους.

Κάτω από έναν ανταριασμένο, γεμάτο σύννεφα ουρανό, ο καθένας παίρνει το δρόμο του, ενώ ο Πυλάδης ακολουθεί την Ηλέκτρα κατά τη βούληση του φίλου του Ορέστη. «Δεν υπάρχει κι ούτε θα φανεί ποτέ, γενιά τόσο βαριόμοιρη, δυστυχισμένη».
Αυτά είναι τα λόγια που αναφωνεί η κορυφαία του χορού, κλείνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τη σκηνή της αποχώρησης.

Παίζουν: Ειρήνη Παππά, Γιάννης Φέρτης, Αλέκα Κατσέλη, Μάνος Κατράκης, Νότης Περιγιάλης, Φοίβος Ραζής, Τάκης Εμμανουήλ

*ΕΡΤ3, Σάββατο 12/10, στις 22:30

«Καλώς Ήλθε το Δολλάριο» (1967) σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου

Ελληνική, Κωμωδία – Με αφορμή την άφιξη του 6ου Αμερικανικού Στόλου στο λιμάνι του Πειραιά, ο ντροπαλός και αξιοπρεπής λογιστής και καθηγητής αγγλικών, Φίλιππος Αγγελούτσος αναγκάζεται, προκειμένου να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά του, να παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε δύο κορίτσια, την Τζίνα και τη Λίζα, που δουλεύουν σε ένα μπαρ της Τρούμπας, για να μπορούν να συνεννοούνται κάπως με τους ναύτες του 6ου αμερικανικού στόλου. Όταν έρχεται επιτέλους ο στόλος, ο Σταύρος, ιδιοκτήτης του μπαρ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στην προσέλκυση των ναυτών στο μαγαζί και απευθύνεται και πάλι στο Φίλιππο για βοήθεια.

Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Άννα Καλουτά, Νίκη Λινάρδου, Νίκος Φέρμας, Αλέκος Τζανετάκος, Σωτήρης Μουστάκας, Σάσα Καστούρα, Ορφέας Ζάχος, Τζόλυ Γαρμπή, Μάκης Δεμίρης

*Star, Σάββατο 12/10, στις 23:00

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» (2019) σε σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι Κωμωδία, περιπέτεια, φαντασίας – Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος.

Η Μόλι (Τέσα Τόμσον) είναι μια νεαρή κοπέλα που όταν ήταν κορίτσι είχε μια… επαφή τρίτου τύπου με έναν μικρό εξωγήινο, με τους Άνδρες με τα Μαύρα να επεμβαίνουν και να διαγράφουν τις μνήμες αυτού του συμβάντος από την οικογένειά της, όμως εκείνη τους ξεφεύγει.
Έκτοτε παθιάζεται με οτιδήποτε έχει σχέση με εξωγήινους και βάζει στόχο να ενταχθεί στους MIB.

Χάρη στο πείσμα και την εξυπνάδα της, τα καταφέρνει και ως δόκιμος, αναλαμβάνει τη πρώτη της αποστολή, δίπλα στον H (Κρις Χειμσγουόρθ), να συνοδέψουν και να προστατέψουν έναν σημαντικό εξωγήινο επισκέπτη που βρίσκεται στα μέρη μας για ξεφάντωμα!
Όσο απλά ξεκινάει, τόσο στραβά καταλήγει, με τον εξωγήινο να πέφτει νεκρός μετά από ενέδρα, και τους H και M να ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να προλάβουν τα χειρότερα αλλά και να ανακαλύψουν τον προδότη ανάμεσά τους.

Οι έρευνές τους θα τους φέρουν από τον Πύργο του Άιφελ, στο εξωτικό Μαρακές και την έρημο κι από κει στη Νέα Υόρκη, στη Μεσόγειο και πίσω στο Λονδίνο με τη δυναμική υποστήριξη του μικροκαμωμένου εξωγήινου Pawny που ξέρει να φυλάει τα μπόσικα.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Έμμα Τόμσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ρείφ Σπαλ, Λορέν Μπουρζουά, Σπένσερ Γουάιλντιγκ

*ΕΡΤ1, Σάββατο 12/10, στις 23:45

«Η συμμορία των μάγων» (2013) σε σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ

Δράσης Μυστηρίου – Oι Ντάνιελ Άτλας, Μέριτ Μακίννει, Χένλι Ρίβς και Τζάκ Γουάιλντερ, είναι οι δεξιοτέχνες «Τέσσερις Καβαλάρηδες», οι οποίοι – ως σύγχρονοι Ρομπέν των Δασών –καταφέρνουν να ληστέψουν τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς, παίζοντας με τη δύναμη του μυαλού – και τα νεύρα των διωκτικών αρχών!

Η ομάδα των τεσσάρων, μοντέρνων, μάγων συγκλονίζει τη διεθνή κοινή γνώμη, θέλγοντας το κοινό της με μια σειρά από τολμηρές και πρωτότυπες ληστείες, κάνοντας χρήση εντυπωσιακών τεχνολογικών τρικ, τα οποία αφήνουν το κοινό τους πάντα με το στόμα ανοιχτό.

Απέναντί τους, συναντάμε τους Ντίλαν Ρόουντς και Άλμα Ντρέι, δύο ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες του FBI και της Interpol αντίστοιχα.

Λίγο πριν απογοητευθούν πλήρως, από την ανικανότητά τους να εντοπίσουν τις αδυναμίες στη δράση των τεσσάρων μάγων, εμφανίζεται ένας διευθυντής , ο οποίος τους στέλνει – ως από μηχανής θεό – τον ειδικό σε θέματα μαγείας, Τάντιους Μπράντλει.

Όταν ο Τάντιους αποκαλύπτει στις Αρχές πως το κόλπο της τραπεζικής ληστείας ήταν μια καλοσχεδιασμένη οπτική ψευδαίσθηση και πως η μυστηριώδης ομάδα ετοιμάζει ένα ακόμη μεγαλύτερο κόλπο, τότε τα πλάνα καταδίωξης αλλάζουν και το «παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό» παίρνει άλλη τροπή.

Παράλληλα, πασχίζουν να προβλέψουν τα επόμενα βήματά των «Καβαλάρηδων» και όσο περισσότερο πλησιάζουν στη βάση της δράσης της ομάδας, τόσο περισσότερο περιπλέκεται και η κατάσταση, μέχρι που, τελικά, κανείς δε θα μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα!

Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Μαρκ Ράφαλο, Μέλανι Λόρεν, ‘Ισλα Φίσερ, Ηλίας Κοτέας, Τζέσε Άιζενμπεργκ

*Skai, Σάββατο 12/10, στις 00:20

«Safe Sex» (1999) σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Κωμωδία – Οι ιστορίες οκτώ κατοίκων της Αθήνας, που ψάχνουν τη σεξουαλική και ερωτική πλήρωση μέσα από περίεργες πρακτικές και οδηγούνται σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Οι χαρακτήρες θα διασταυρωθούν, καταλήγοντας σ ένα τραγικό τέλος, το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία για την αναζήτηση λύσης για την ακόρεστη δίψα τους για ικανοποίηση των απωθημένων τους.…

Παίζουν: Μίνα Αδαμάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ρένια Λουιζίδου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Εβελίνα Παπούλια, Μιχάλης Ρέππας, Παύλος Χαϊκάλης, Τάσος Χαλκιάς

*Alpha, Σάββατο 12/10, στις 00:30

«The Matrix Revolutions» (2003) σκηνοθεσία Λίλυ και Λάνα Γουακόφσκι

Δράσης Περιπέτεια – Ο Νίο (Κυάνου Ριβς) έχει παγιδευτεί στον «Σιδηροδρομικό Σταθμό», μια διάσταση κάπου ανάμεσα στο Μάτριξ και τον πραγματικό κόσμο. Ο Μορφέας (Λώρενς Φισμπουρν), η Τρίνιτι (Καριν Αν Μος) και ο Σέραφ (Κόλιν Τσου) οργανώνουν την επιχείρηση διάσωσής του ζητώντας τη βοήθεια του Μεροβίγγιου (Λάμπερτ Γουίλσον).

Εντωμεταξύ οι στρατιές των Μηχανών κατευθύνονται προς την Ζάιον, το τελευταίο οχυρό της ανθρώπινης αντίστασης ενάντια στην κυριαρχία τους. Όμως δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πως κάποιος έχει αποκτήσει τον έλεγχο του Μάτριξ με σκοπό να καταστρέψει τα πάντα: ο κύριος Σμιθ (Χιούγκο Γουίβιγκ)!

Οι μηχανές έχουν εισβάλλει στην τελευταία ανθρώπινη πόλη έξω απ’ το Matrix και η μοναδική ελπίδα των ανθρώπων ακούει στο όνομα Neo. Η τελική μάχη ενάντια στις μηχανές θα είναι ιδιαίτερα σφοδρή και αμφίρροπη.

Ενώ η Ζάιον αντιστέκεται σθεναρά στις καταιγιστικές επιθέσεις των Μηχανών, ο Νίο καταδύεται στα άδυτα του Μάτριξ σε μια ύστατη προσπάθεια να έρθει αντιμέτωπος με τον Σμιθ και να ματαιώσει τα σχέδιά του…

Παίζουν: Κιάνου Ρίβς, Λόρενς Φίσμπορ, Μόνικα Μπελούτσι, Κάρι-Άνν Μος, Χιουγκο Γουίβιγκ, Τζάντα Πίκετ Σμιθ, Λάμπερτ Γουίλσον.

*Open, Σάββατο 12/10, στις 00:45

«Revolver» (2005) σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Δράσης – Ο Τζέικ Γκριν είναι ένας παράτολμος τζογαδόρος με πολλά κότσια, αλλά χωρίς καθόλου μυαλό.  Μόλις αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε 7 χρόνια στη φυλακή για κάτι που δεν έκανε.

Όταν αποφυλακίζεται βρίσκει το υπεύθυνο που τον έστειλε φυλακή, τον Μάτσα και τον ταπεινώνει μπροστά σε όλο το συνάφι του.

Ένα βράδυ, θα λάβει μια πρόσκληση για να καθίσει στο τραπέζι για μια παρτίδα τζόγου με υψηλό ρίσκο.

Ο Μάτσα, όμως. δεν έχει χάσει ποτέ παρτίδα. Όχι τόσο γιατί είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή οι αντίπαλοί του τον φοβούνται τόσο,  που δεν τολμούν να κερδίσουν.

Ο Τζέικ, από την άλλη, δεν καταλαβαίνει από τέτοια, και κερδίζει τον Μάτσα, και μάλιστα τον υποχρεώνει σε εξευτελιστική ήττα.

Ο Μάτσα δεν συγχωρεί τέτοιου είδους προσβολές, και βάζει ένα συμβόλαιο θανάτου στο κεφάλι του Τζέικ.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρέι Λιότα, Βίνσεντ Παστόρε. Αντρέ 3000, Μαρκ Στρογκ, Φραντσέσκα Άνις, Άντζελα Λόρεν Σμιθ

*Ant1, Σάββατο 12/10, στις 01:00

«Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» (2018) σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ

Αστυνομική Μυστηρίου – Στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, η αμερικάνικη αθωότητα τελειώνει για πάντα και οι 7 άγνωστοι που θα συναντηθούν στο ερειπωμένο ξενοδοχείο Ελ Ρουαγιάλ θα δείξουν την πραγματική, τσαλακωμένη εικόνα του αμερικάνικου ονείρου.

Ένας πωλητής ηλεκτρικών σκουπών, ένας ιερέας, μία τραγουδίστρια που κάνει φωνητικά, ένα ατίθασο κορίτσι, ο ρεσεψιονίστας του ξενοδοχείου και η καλτ φιγούρα του Μπομπι Λι.

Ο καθένας τους κρύβει ένα μυστικό και τις προσωπικές τους αμαρτίες. Όταν η πλοκή θα φέρει στην επιφάνεια τις φυλετικές εντάσεις, τον πόλεμο του Βιετνάμ, την πολιτική κατάσταση του ΄60 και την άνοδο των χίπις, θα έχουν μία και μοναδική ευκαιρία να λυτρωθούν.

Η δικαίωση, αν και όχι εξωφρενικά ενδιαφέρουσα, θα κρίνει ποιος τελικά θα καταφέρει να κάνει check out. ..

Παίζουν: Τζεφ Μπρίτζες, Σίνθια Ερίβο, Ντακότα Τζόνσον, Κρις Χέμσγουορθ, Νικ Οφερμαν, Τζον Χαμ.

*Star, Σάββατο 12/10, στις 01:15

«Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά» (2014) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν

Αισθηματική κομεντί – Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.

Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Κόρντρι, Έλι Κέμπερ, Ρομπ Λόου, Νάνσι Λένεχαν, Ζιζέλ Άιζενμπεργκ, Χάρισον Χόλζερ, Νατ Φάξον, Ράνταλ Παρκ, Ζολίν Μπλάλοκ

*Mega, Σάββατο 12/10, στις 02:00

«Επικίνδυνη Ομορφιά» (1998) σκηνοθεσία Μάρσαλ Χέρσκοβιτς

Δραματική Ρομαντική – Στη Βενετία του 16ου αιώνα, η Βερόνικα Φράνκο, μια κοπέλα από καλή οικογένεια η οποία όμως έχει ξεπέσει οικονομικά, ερωτεύεται τον πλούσιο Μάρκο Βεντέρ. Όταν η Βερόνικα έρχεται σε ηλικία γάμου, οι γονείς του Μάρκο δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν την θέλουν για νύφη τους. Απελπισμένη, η Βερόνικα αποφασίζει να ενδώσει στις πιέσεις της μητέρας της και να γίνει εταίρα, όπως ήταν κι εκείνη. Σύντομα, χάρη στη μόρφωση και την ασυναγώνιστη ομορφιά της, η Βερόνικα κατακτά όλη την αριστοκρατία της Βενετίας.

Παίζουν: Κάθριν ΜακΚόρμακ, Ρούφους Σίγουελ, Όλιβερ Πλατ, Ζακλίν Μπισέ, Μόιρα Κέλι, Τζοάνα Κάσιντι, Φρεντ Γουόρντ, Τζερόεν Κράμπε

*Skai, Σάββατο 12/10, στις 02:30